Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"moderno" ili ne

Da li i vi odmah odustanete od članica koje traže "SAMO MODERNO!!!" 🤣 Mislim, svi imamo različite ukuse. Ja mrzim kamenje, dragulje i šljokice... Volim tačkice, karnerice... Šta je po Vama "moderno"? Aktuelne stvari iz Zare? :D Da li Vam članice odbruse "trazila sam moderno"? (ne krijem se iza lažnog profila, moj pravi je: https://mojekrpice.rs/angieengel-55897 ali je blokiran na formu davno)
2020 05 11
Nemam sta da odustajem kad odavno znam da nisam moderna, nego autentična. Neka tih modernih, nemam ništa protiv, nekad se i ja zakucam u nešto što je trenutno moderno a posle kad prodje i kad se sjetim padne mi mrak na oci(kao onda kad su bile moderne one pletene kao cizmice ravne, cele šupljikave, to je u mojoj glavi bilo prelepo, sad ih ne bi tek tako obula). Uvek biram komade koje dugo nosim, kvalitetne,ali meni po nekom mom merilu posebne. Zato se teško odričem stvari, iako su potrošno sredstvo, ja se vežem i onda često dohvatim da ih preuredim. Jednom je jedan lik sa Ade rekao - Ja prosto ne znam kako bih definisao tvoj stil oblačenja, čas si dete cveca, čas 90-te dizelasica, ne može ti čovek pročitati jedan stil bar mesec dana da furaš. Dok sam imala vremena dugo dugo sam lutala po prodavnicama, i npr posle celog dana pretrage TC-a ili čak svih butika jednog grada nadjem jednu stvar. Ali je meni prelepa i uživam u nošenju. To je nesto moje lično, a ko je moderan on je uniformisan a ne nažalost kako misli moderan. ☹️
2020 05 11
Ja smatram da je to individualno i da je besmisleno komentarisati sta je moderno, a sta ne, jer svako ima svoj ukus i za svakoga je pojam mode drugaciji. Ono sto je za mene moderno, ne mora da znaci da je za nekog drugog i obrnuto. Ja sam recimo dobila komentar od jedne clanice da su mi stvari konzervativne i staromodne, sa cim se ja ne slazem. Onda sam usla na njen profil i videla da preovladavaju sljokice, nitne, cirkoni, pocpane farmerke, tesne haljine i slicno sto je za mene totalni kic i sund. Samo sto ja to naravno nikada ne bih rekla. 🤷🏽‍♀️
2020 05 11
Bilo je slicnih tema vec.Mnogi se pitaju sta to tacno znaci,posto je neka trenutn aktuelna garderoba moda iz vremena nasih majki...Tako da...Glupost.Mislim kada i neko napise nudite samo moderno u principu po meni ne trazi nista,nego samo onako otvara temu....Uglvnom ne nudim nista kada vidim takvu potraznju...
2020 05 11
Kad clanice stave slike onoga sto traze, jasno je da li traze nesto iz nove kolekcije ili od pre. Meni bude bezveze kad vidim da ono sto vecina nudi u tim temama nema nikakve veze sa tim sto clanice traze. Zahtevi su cesto nerealni, pogotovo za razmene, ali svako ima pravo da trazi sta hoce. Po mom misljenju je moderno to sto se trenutno moze naci u Zari, H&M-u I slicnim prodavnicama. Vecina devojaka ovde to trazi, ali ima I nas koji volimo i druge stilove i nacine oblacenja. I vintage garderoba je prilicno popularna, pogotovo kod mladje populacije.
2020 05 11
Doli to je tacno.U vecini slucajeva kod nas,odnosno na ovom sajtu, znaci moderno ono sto je u Zari i H&M aktuelno
2020 05 11
> jelena2606: > Bilo je slicnih tema vec.Mnogi se pitaju sta to tacno znaci,posto je neka trenutn aktuelna garderoba moda iz vremena nasih majki...Tako da...Glupost.Mislim kada i neko napise nudite samo moderno u principu po meni ne trazi nista,nego samo onako otvara temu....Uglvnom ne nudim nista kada vidim takvu potraznju... Bas to. Ne traže nista nego se reklamiraju I nadaju da ne nadju ono što traže 🤣
2020 05 11
> DoliBlack: > Kad clanice stave slike onoga sto traze, jasno je da li traze nesto iz nove kolekcije ili od pre. Meni bude bezveze kad vidim da ono sto vecina nudi u tim temama nema nikakve veze sa tim sto clanice traze. Zahtevi su cesto nerealni, pogotovo za razmene, ali svako ima pravo da trazi sta hoce. > Po mom misljenju je moderno to sto se trenutno moze naci u Zari, H&M-u I slicnim prodavnicama. Vecina devojaka ovde to trazi, ali ima I nas koji volimo i druge stilove i nacine oblacenja. I vintage garderoba je prilicno popularna, pogotovo kod mladje populacije. Uh... Koliko puta sam nasla u prodavnicama nesto sto ja imam na krpicama, bukvalno isto takvo i pitam se ko to kupuje jer je meni rečeno da je moje nemoderno
2020 05 11
Mislim da je nekulturno komentarisati necije stvari, bile moderne ili ne, jer to je stvar ukusa. Ako se nekom nesto ne svidja, dovoljno je da se zahvali na ponudi i da nastavi da trazi dalje.
2020 05 11
> Angieengelll: > > jelena2606: > > Bilo je slicnih tema vec.Mnogi se pitaju sta to tacno znaci,posto je neka trenutn aktuelna garderoba moda iz vremena nasih majki...Tako da...Glupost.Mislim kada i neko napise nudite samo moderno u principu po meni ne trazi nista,nego samo onako otvara temu....Uglvnom ne nudim nista kada vidim takvu potraznju... > Bas to. Ne traže nista nego se reklamiraju I nadaju da ne nadju ono što traže 🤣 Da, da.. A takve obično traže nešto iz neke poslednje kolekcije... I to ako može za sitne pare.. A nečije modno izražavanje ja mislim da ima veze sa godinama i načinom života... Moda je termin za glamur i stil, po meni i stav.. A nemoderan je onaj ko nije u skladu sa današnjim modnim izražavanjem, i modernim načinom života.. Današnjim.. Teorija tj glupost.. Ja mislim da svako treba da nosi ono za šta ima mogućnosti.. Pojedinima đžaba brendirana torba kad im je frižider prazan.. I nemaju najobičniju kremu za lice.. A to da li je Zara, Guess, Hermes, ili Rolex manje je bitno..
2020 05 11
> DoliBlack: > Mislim da je nekulturno komentarisati necije stvari, bile moderne ili ne, jer to je stvar ukusa. Ako se nekom nesto ne svidja, dovoljno je da se zahvali na ponudi i da nastavi da trazi dalje. 👍
2020 05 12
> MiciZara: > > Angieengelll: > > > jelena2606: > > > Bilo je slicnih tema vec.Mnogi se pitaju sta to tacno znaci,posto je neka trenutn aktuelna garderoba moda iz vremena nasih majki...Tako da...Glupost.Mislim kada i neko napise nudite samo moderno u principu po meni ne trazi nista,nego samo onako otvara temu....Uglvnom ne nudim nista kada vidim takvu potraznju... > > Bas to. Ne traže nista nego se reklamiraju I nadaju da ne nadju ono što traže 🤣 > Da, da.. A takve obično traže nešto iz neke poslednje kolekcije... I to ako može za sitne pare.. > A nečije modno izražavanje ja mislim da ima veze sa godinama i načinom života... > Moda je termin za glamur i stil, po meni i stav.. > A nemoderan je onaj ko nije u skladu sa današnjim modnim izražavanjem, i modernim načinom života.. Današnjim.. > Teorija tj glupost.. > Ja mislim da svako treba da nosi ono za šta ima mogućnosti.. > Pojedinima đžaba brendirana torba kad im je frižider prazan.. I nemaju najobičniju kremu za lice.. > A to da li je Zara, Guess, Hermes, ili Rolex manje je bitno.. Bravo!
2020 05 12
Iskreno, malo vrisnem od smeha kad vidim te teme. Traze bukvalno stvari iz novih kolekcija za male pare ili, jos bolje - ISKLJUCIVO razmene, a na profilima pise iskljucivo NE RADIM RAZMENE, NE PITAJTE ME ZA TO, BRISEM PORUKE. Ehhhh, kako se kolo srece okrece...
2020 05 12
Moje prijateljice i poznanici imaju komentar za mene da sam uvek doterana, čak i kad obučem oversized haljinu, bluzu, nešto sasvim neobično, tako da ne znam da li sam moderna ili ne, ali izgleda da sam uvek iskombinovala dobro 😅 Kao mlada sam više volela da dobijem komentar da sam pametna, nego da sam lepa, tako i sad više volim da me gledaju kao umetnicu, nego kao modernu ženu. Lepota je svakako u očima posmatrača, tako da ako zracite svojim stavom i stilom, tu nema problema sa vidjenjem drugim, pogotovo ako se oblacite za sebe, a ne za komentare drugih. Npr.par prijateljica mi je reklo da one nešto ne bi nikad obukle, što ja nosim, ali im se svidja to isto na meni. Tako se i meni svidja nesto na drugim osobama, što ja ne nosim, jer se ne osećam u tome dobro. Ako obučete najnovije komade visoke mode i nije vam prijatno, opšti dojam će biti da nešto nije kako treba. Ako obujete perfektne štikle i hramljete u njima, to neće izgledati moderno. Meni ne stoje dobro neki modeli aktuelnih modernih farmerki, a nekima su kao saliveni. Na mojoj koži neki parfemi mirisu kao najgore kopije, a nekima se razvijaju u odličan miris. Svako treba da živi u skladu sa sobom, poštujući druge i njihove izbore. Naravno, i da zna šta su prioriteti. A, to sve dolazi sa godinama.
2020 05 12
Mislim da nije problem ni nosenje istih stvari,odnosno navodno trenutno modernih.Po meni je veci problem sto doslovce 80 posto devojaka po gradu te stvari isto kombinuje.To mi je nebuloza.Kao da postoji neki model npr ova zarina majica ide sa ovim zarinim sorcem...To mi je veca misterija,kao da neko diktira i svi isto iskombinuju...Dosta puta kada neko trazi neku ideju za oblacenje,vidim da svi kace doslovce iste haljine ili odevne kombinacije,koje se vidjaju po celom gradu...
2020 05 12