Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Negativna ocena

Da li dati negativnu ocenu nekome koga ste ispoštovali i rezervisali stvar, čekali 20 dana i na kraju vam kaže kako ipak neće da je uzme? Po meni je to jako jako ružno, ali ne znam da li to ulazi u samo ocenjivanje... Sta vi mislite?
2020 05 13
Mislim da su pravila sajta da se ocenjuje nakon prodaje/kupovine, iako mnoogi zasluzuju negativnu. Moje mišljenje je da ne radite rezervacije bez prethodne uplate na Vaš račun. (ne mora celog iznosa). Posle nek' odustaju ako im se isplati. 🙂
2020 05 13
Ostavite neutralnu, neka drugi clanovi imaju uvid sa kakvom postenjacinom ulaze u dil.
2020 05 13
Hvala za savete 😊
2020 05 13
Skoro sam imala takav slučaj, cuvala sam joj mesec dana bluzicu a ona se nije udostojila da mi javi da je odustala... Stvarno nije u redu, svako moze da se predomisli ali red je da se javi.
2020 05 14
Po pravilima sajta ne moze negativna. Ubuduce ogranicite rezevacije na par dana. Napisite u naslovu predmeta datum isteka i ne morate da cekate odgovor ako se ne jave, sto se relativno cesto i desava.
2020 05 14
> Tresnjatresnja: > Da li dati negativnu ocenu nekome koga ste ispoštovali i rezervisali stvar, čekali 20 dana i na kraju vam kaže kako ipak neće da je uzme? Po meni je to jako jako ružno, ali ne znam da li to ulazi u samo ocenjivanje... Sta vi mislite? Treba dati negativnu ocjenu. Jedna članica je rezervirala stvar i rekla da je pošaljem. Ja upakovala i organizirala pošiljku ona javlja da neće. Daj joj negativnu ocjenu.
2020 05 14
Ostavi neutralnu , ipak ima pravo da odustane bilo kad. Bolje odustajanje nego ne podizanje paketa.
2020 05 15
ja ne bih dala negativnu jer nije doslo do saradnje, ali bih u tom slucaju adaptirala svoj nacin saradnje. rezervacija-uplata bar 50% cene na racun. ako ne prihvate, nema rezervacije, jednostavno :)
2020 05 16
E,evo i ja da pitam....da li dati negativnu ocenu clanici koja nije primila paket...u pitanju je razmena....dogovor je bio da joj ja posaljem neku sminku koja mi ne treba i kojoj je istekao rok kao ima neku radionicu u kojoj to moze da iskoristi,a ona meni suknju.Poslala mi je posatke za slanje sminke i ja njoj da mi posalje suknju....htela je Bex-om,ali sam je zamolila da posalje postexpresom jer su jeftiniji i na to sam dobila odgovor da ce u toku sedmice poslati postom i javiti...ja sam sledeci dan posle dogovora poslala tu sminku i javila da sam poslala,da bi mi se danas paket vratio koji necu da podignem jer mi ta smnika koju sam iskupila ne treba (istekao rok),a paket bio u posti kod nje vise od 5 dana.A mi smo se dogovarale pre skoro 10 dana.....Nije ovde vec aktivna 10 dana,niti mi se javlja,a ima 100 pozitivnih...sta raditi?
2020 05 16
Pa to jeste za negativnu. Imale ste dogovor, podaci razmenjeni. Mislim ili ne mislim, nego znam. Ljudi moraju makar mrvicu odgovornije da se ponasaju. I pustite me "tih" godina. Nije do godina, vec do vaspitanja i porodice. Tesko losa osoba moze iz dobre porodice da izadje. Pod dobrom podrazumevam ocinsku i majcinsku figuru kakve i treba da budu. Danas je "ovo" posteno "uzelo maha". 😢😉
2020 05 16
Kako se stavlja na blok listu> leona79: > > Tresnjatresnja: > > Da li dati negativnu ocenu nekome koga ste ispoštovali i rezervisali stvar, čekali 20 dana i na kraju vam kaže kako ipak neće da je uzme? Po meni je to jako jako ružno, ali ne znam da li to ulazi u samo ocenjivanje... Sta vi mislite? > Nažalost, to je ovde normalno. Većina ni ne javi da odustaje od kupovine. Negativnu ne mogu da dam, ni da ih blokiram, ali ih zato stavljam na svoju blok listu, kako ne bi imale priliku ponovo da se igraju kupovine.
2020 05 17