Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Potrebna mi je pomoc❗️

Prsluk mi je prodala za 6500 naplatila 7500. Roba je odgovarala opisu i onda sam narucila druge stvari da prebijemo tu 1000. E sada je bilo 6500 plus dve postarine. Paket joj je odmah sutradan vracen za Glibovac nova bb, Smederevska Palanka, na ime Dijana Marinković odakle je i stigao. Tvrdi da je u Majdanpeku i da nema ko u Palanci da joj podigne paket. A kad stigne u Majdanpek i preuzme robu ona ce mi vratiti novac. Paket je vec 8dana u posti.
2020 05 18
> TamaraJakov: > Prsluk mi je prodala za 6500 naplatila 7500. Roba je odgovarala opisu i onda sam narucila druge stvari da prebijemo tu 1000. E sada je bilo 6500 plus dve postarine. Paket joj je odmah sutradan vracen za Glibovac nova bb, Smederevska Palanka, na ime Dijana Marinković odakle je i stigao. Tvrdi da je u Majdanpeku i da nema ko u Palanci da joj podigne paket. A kad stigne u Majdanpek i preuzme robu ona ce mi vratiti novac. Paket je vec 8dana u posti. Pročitajte sve teme o njoj na forumu i biće sve jasno. Ona nastavlja jer niko neće da je prijavi i ne dele se negativne ocene tamo gde su zaista zaslužene.
2020 05 18
I molim vas da je prijavite administratoru sa svim dokazima.
2020 05 18
Molim Vas za neki link kako to da uradim? Imam dokaze, cuvam sve poruke i slike. Bilo bi dobro da se jave svi koje je pokrala da bi se nadlezni mogli da reaguju.
2020 05 18
> TamaraJakov: > Molim Vas za neki link kako to da uradim? Imam dokaze, cuvam sve poruke i slike. Bilo bi dobro da se jave svi koje je pokrala da bi se nadlezni mogli da reaguju. https://mojekrpice.rs/adminrs-24708
2020 05 18
Pošto je fizičko lice zakon(brzo se čita) lepo kaže da pravno može da odgovara jer je počinila krivično delo prevare bez obzira na vrednost robe...Čak nema potrebe da se krije, briše profile i brojeve telefona, jer IP adresa je sačuvana i zabeležena, broj telefona, bez obzira da li su podaci sa pošiljke tačni, broj lk, ime, prezime, to će već nadam se uskoro nadležni proveriti i baviti se dotičnim prevarantom koji se prodaje za sitno. Poenta je da ovakvi članovi ne posluju na sajtu gde većina nas ima super iskustvo, a svaka čast svima koji su negativne dotičnoj Dijani dali a sada izbrisali i tako podržali njen rad pardon lopovluk.
2020 05 19
> SreckovicN: > Pošto je fizičko lice zakon(brzo se čita) lepo kaže da pravno može da odgovara jer je počinila krivično delo prevare bez obzira na vrednost robe...Čak nema potrebe da se krije, briše profile i brojeve telefona, jer IP adresa je sačuvana i zabeležena, broj telefona, bez obzira da li su podaci sa pošiljke tačni, broj lk, ime, prezime, to će već nadam se uskoro nadležni proveriti i baviti se dotičnim prevarantom koji se prodaje za sitno. > Poenta je da ovakvi članovi ne posluju na sajtu gde većina nas ima super iskustvo, a svaka čast svima koji su negativne dotičnoj Dijani dali a sada izbrisali i tako podržali njen rad pardon lopovluk. Bravo! Konačno neko.
2020 05 19
Takodje potpisujem sve receno
2020 05 19
Ocene nema jer mi je novac juce naravno vracen. Ovo sad vidim. Da nisam ostavila ocenu, niko nista ne bi preduzeo. A svakako joj je potrebna pomoc, kako je i napisala u naslovu. Svako dobro, pozdrav
2020 05 19
Uz dužno poštovanje, pomoć je potrebna onima koji su prevareni, a lista je dugačka. Usput su nestale dve negativne, pretpostavljam da ipak imate dupli profil.
2020 05 19
> Breza1: > Ocene nema jer mi je novac juce naravno vracen. Ovo sad vidim. Da nisam ostavila ocenu, niko nista ne bi preduzeo. A svakako joj je potrebna pomoc, kako je i napisala u naslovu. > Svako dobro, pozdrav Ја се дотичном бавим много пре Ваше негативне оцене, много пре је она обавештена о пријавама и закону што и моја преписка са њом доказује. Но, та Дијана или како год да се зове је обећавала да ће новац вратити а сигурно је мислила да нисам озбиљна и да сам одустала и да сам неко ко појма нема и таквим људим се не бави. Срећа, па ме окружују људи који се законом баве. Искрено, мени тих 600 рсд не значи, где све пукнемо тај новац али има оних који су ојађени за знатне суме а са друге стране ми сви који смо на крпицама имамо СЈАЈНУ сарадњу међусобно и зашто дозволити таквима да обитавају овде. Мој свет јој је да врати свима новац и да се склони са крпица, јер ово може далеко законски да оде.
2020 05 19
> SreckovicN: > Pošto je fizičko lice zakon(brzo se čita) lepo kaže da pravno može da odgovara jer je počinila krivično delo prevare bez obzira na vrednost robe...Čak nema potrebe da se krije, briše profile i brojeve telefona, jer IP adresa je sačuvana i zabeležena, broj telefona, bez obzira da li su podaci sa pošiljke tačni, broj lk, ime, prezime, to će već nadam se uskoro nadležni proveriti i baviti se dotičnim prevarantom koji se prodaje za sitno. > Poenta je da ovakvi članovi ne posluju na sajtu gde većina nas ima super iskustvo, a svaka čast svima koji su negativne dotičnoj Dijani dali a sada izbrisali i tako podržali njen rad pardon lopovluk. Bravo.. Iskreno rečeno nikad mi nisu bile ni jasne te članice koje su pokradeni za velike novce a da pritom nisu ostavile negativne i prijavile je.. Kakav admin???? Pa neće admin da im vrati pare... Niti je admin mup... Kupuju na svoju odgovornost... Pogotovo kad Diksi, oladi nekoga za veliki novac... Zato ubuduće uplata samo na račun i time imate veću mogućnost da joj se uđe u trag.. Prijava, potvrda o zlodelu pa pravac banka... Ovako joj dajete samo zeleno svetlo..
2020 05 19
1 2 3