Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Potrebna mi je pomoc❗️

Poenta je da sam od iste osobe dobila 2 negativne sa dva razlicita profila! > MiciZara: > > AppleRed: > > Ja ne vidim zašto bi ovo bio lažni profil ili drugi profil iste članice!? A za to ste je optužili. A zapravo niste podigli paket od druge članice. To je ok? > > Koja 4 profila su njena, imate i dokaz da je ista osoba? Kojih 10 brojeva? > Ma devojka je smislila teoriju zavere da opravda svoje negativne.. Pitam se samo kako problemi uvek sa ovim članicama iz Majdanpeka I Bora? > Nije gospođa bila u mogućnosti pet dana da ode po paket.. Ajte molim vas koga ova zajebava..
2020 05 17
Pa vi ste obnevideli ili ja ne razumem! Osoba ti ostavi ocenu uredu, ali ocena sa dva profila razlicita zbog saradnje sa trecom osobom. To vam je uredu? Dve negativne zbog jedne saradnje sa dva razlicita profila 🙌 bravo 😉> AppleRed: > Ja ne vidim zašto bi ovo bio lažni profil ili drugi profil iste članice!? A za to ste je optužili. A zapravo niste podigli paket od druge članice. To je ok? > Koja 4 profila su njena, imate i dokaz da je ista osoba? Kojih 10 brojeva?
2020 05 17
Postavila sam vam dokaz! 3 razlicita broja i dva profila od kojih oba hoce da kupe od mene a iza kojih stoji ista osoba. > AppleRed: > Ja ne vidim zašto bi ovo bio lažni profil ili drugi profil iste članice!? A za to ste je optužili. A zapravo niste podigli paket od druge članice. To je ok? > Koja 4 profila su njena, imate i dokaz da je ista osoba? Kojih 10 brojeva?
2020 05 17
Ok, dupli profil. Prijavite adminu i rešeno. A da niste preuzeli paket i dalje nije u redu. Interesantni su ovi dupli, treći, četvrti, peti profili.
2020 05 17
Joj sto je meni poznato dosta stvari sa profila Mile otvaracice teme. Ne bih da paranoisem, ali mislim se da nije opet Dijana Marinkovic 😳
2020 05 17
> ZitaNI: > Joj sto je meni poznato dosta stvari sa profila Mile otvaracice teme. Ne bih da paranoisem, ali mislim se da nije opet Dijana Marinkovic 😳 Ma provaljena je i ja sam na to pomislila... Samo što ova članica na drugom sajtu navodi da je iz Glibovca a ovde je napisala da je iz Majdanpeka... Mislim malo čudno da živi u oba mesta??? 🤔
2020 05 17
Bila ona već iz Bora, Majdanpeka, Novog Sada.
2020 05 17
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://mojekrpice.rs/forum/t/532424/dijana-marinkovic-ponovo&ved=2ahUKEwjSn7v51LrpAhVPUxoKHS4HC0QQFjAAegQIBBAC&usg=AOvVaw0CN6jkZ1Um2yFw8sPLarsm&cshid=1589710492666
2020 05 17
Ma da, ona je.. Na oba profila ima Vila maslinaste pantalone i to na blokiranom profilu su br 34 a i na ovom novom... I sako je isti samo na jednom tj blokiranom profilu je slika sa neta.. A na sadašnjem je sako slikan.. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/597be65ace00b3d9b158945569aa4d97.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/9c25a79e6dab75b266b11f7b63ba390b.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/85ab2610b9c20f9bce75e07405bfee37.jpg) Pa uz to je i neko obnevideo kako Diksi kaže... Ma nije nju niko do sad prijavio i uhvatio pa naučio pameti.. Ali ima vremena...
2020 05 17
Ja ne kapiram tu potrebu da bude u centru paznje. Kao da vapi da je neko uhapsi vise, jer drugacije nece prestati. Bolest je kleptomanija, bolest
2020 05 17
Olosu !!! Dijana Marinkovic, Glibovac bb, Smederevska Palanka br telefona 0638186447
2020 05 18
Dijana Marinkovic mi je iz Majdanpeka poslala prsluk uplatila sam na Danijela Ristic novac, Dijana Marinković mi je iz Smederevske palanke,selo Glibovac bb poslala feik gucci "koznu" tasnu i pocepani korisceni kupaci a poslala sam unapred pare post netom na Dijana Marinković, sad je paket zarobljen u posti, placam duplu postarinu plus 6500hilj koje sam prvo dala. Sta reci?! Zbog ovakvih sumnjam da ću vise trgovati na ovakvim sajtovima.
2020 05 18
> GabiProdaja: > Olosu !!! > Dijana Marinkovic, Glibovac bb, Smederevska Palanka > br telefona 0638186447 Ološ nego šta.. Ma nije nju niko dobro preb. o, da jeste opametila bi se ta.. Ma kleptomanka to je već bolest.. Mada ja ni za ove sa takvom dijagnozom nemam sažaljenja... Eno joj je i treća negativna od članice koju je prevarila... Strašno.
2020 05 18
Klupko se odmotao. Molim članice da prate forum i da se teme o dotičnoj članici ne odu u zaborav. Ovo joj je minimum deseti profil. Uvek isti način rada. Kupuje sitno, prodaje sitno pa kad pokupi utiske ubaci nešto što je fejk ili ne postoji. Naravno deo novca traži unapred. Tačno zna do koje sume može da gura a da prođe nekažnjeno. Kad je uplata veća ide avans pa posle ostatak pouzećem. Isto tako harala i po HR krpicama. Bilo bi lepo kad bi se sve članica javile koje je ojadila na ovom sajtu u poslednjih nekoliko godina. Broj je pozamašan. Dok svi ćute ona će i dalje istim putem. 🙊🙉🙈 Da je Spotter tu mogla bi da priča.
2020 05 18
> TamaraJakov: > Dijana Marinkovic mi je iz Majdanpeka poslala prsluk uplatila sam na Danijela Ristic novac, Dijana Marinković mi je iz Smederevske palanke,selo Glibovac bb poslala feik gucci "koznu" tasnu i pocepani korisceni kupaci a poslala sam unapred pare post netom na Dijana Marinković, sad je paket zarobljen u posti, placam duplu postarinu plus 6500hilj koje sam prvo dala. > Sta reci?! Zbog ovakvih sumnjam da ću vise trgovati na ovakvim sajtovima. Imale ste dve saradnje, zasto je niste ocenili ?
2020 05 18