Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

PREVARA!!! PROFIL Draga63

Profil pod imenom Draga63, zaobići. žena je prevarant, za torbu je tvrdila da je nova a kada sam je dobila nije mi bilo dobro, torba je za u kantu za smeće, nosena, ishabana, popucala ručke. Rekla je da će mi vratiti novac i naravno da se posle toga nije javila. Dala sam 2700 a dobila sam obicno smece od torbe, nikada nisam imala ovako iskustvo na sajtu i vidno sam razočarana. Članice zaobiđite ovu ženu.
pre 10 dana, 10:25
Takodje sam prevarena od clanice Draga63. Trazila sam jednu torbu za koju je tvrdila da je nova, a poslata mi je sasvim druga torba koja je ofucana i nije za nosenje. Gospodja je rekla da torbu mogu da zadrzim i da ce mi novac biti vracen! Naravno nista nije ispostovala! Svim postenim clanicama savetujem da je zaobidju da ne bi bili prevareni!
pre 10 dana, 10:29
Postavite slike ako možete. I čuvajte podatke dotične.
pre 10 dana, 11:27
ostavite nam link clanice i obavezno slike, kao upozorenje buducim clanicama. Ako je vas ukupan iznos preko 5.000 dinara, mozete zajedno prijaviti nadleznoj policijskoj upravi. Uostalom, mozda se javi jos neka devojka/zena da je prevarrna od strane doticne.
pre 10 dana, 13:00
> Sonja123: > Takodje sam prevarena od clanice Draga63. Trazila sam jednu torbu za koju je tvrdila da je nova, a poslata mi je sasvim druga torba koja je ofucana i nije za nosenje. Gospodja je rekla da torbu mogu da zadrzim i da ce mi novac biti vracen! Naravno nista nije ispostovala! Svim postenim clanicama savetujem da je zaobidju da ne bi bili prevareni! https://mojekrpice.rs/draga63-170613 Zasto je niste ocenili?
pre 5 dana, 11:37
> GabiProdaja: > > Sonja123: > > Takodje sam prevarena od clanice Draga63. Trazila sam jednu torbu za koju je tvrdila da je nova, a poslata mi je sasvim druga torba koja je ofucana i nije za nosenje. Gospodja je rekla da torbu mogu da zadrzim i da ce mi novac biti vracen! Naravno nista nije ispostovala! Svim postenim clanicama savetujem da je zaobidju da ne bi bili prevareni! > https://mojekrpice.rs/draga63-170613 > Zasto je niste ocenili? Tačno, sa jednom prevarom još prolazi ali kad neko vidi da se to ponavlja, neće tako lako.
pre 5 dana, 18:08
Članica Sonja123 je povukla svoj negativan utisak koji je prvobitno dala, tako da pretpostavljam da je problem rešen.
pre 3 dana, 01:46
> emilyy: > Članica Sonja123 je povukla svoj negativan utisak koji je prvobitno dala, tako da pretpostavljam da je problem rešen. U slucaju da je Sonja123 obestecena bilo bi korektno da obrise svoj komentar na ovoj temi. Povukla je negativan utisak, clanicu dodatno nije ocenila ali je ovde ipak etiketirala... ruzno i podlo, bar po mom misljenju.
pre 3 dana, 21:06