Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Phyto preparati za kosu?

Da li koristite ili ste koristile nesto od njihovoh proizvoda.Ja jesam neke.Nesto mi je odgovaralo a nesto ne.Stekla sam utisak da prodavci apotekama i na njihovoj stranici na fb ne znaju bas mnogo o ovim proizvodima.Posto su mi na pitanje koji bi sampon bio najblazi i za celu porodicu,ponudili tretmanski sampon:))Testeri ne postoje,pa me zanimaju vasa iskustva sa njihovim proizvodima.Inace danas sam u Liliju kupila neko promo pakovanje njihovu farbu i sampon gratis,pa jedva cekam da isprobam.
2020 06 01
Ja sam uzela sampon u Srbotradu, mnogoooo je jeftinije nego u Liliju, utiske mogu da pišem tek za koju nedelju 😊 Sta si ti koristila?
2020 06 01
Jeste i ja uzimam u Srbotrejdu.Medjutim,naletoh na ovo danas.Mada mislim da imaju i istu akciju i u Srbotrejdu,samo vrv jeftinije,.Koristila sam masku Jojobinu-fantasticna.Phyto 7 kremu,isto odlicna ali morta malo da se stavlja,posto izmasti ako se stavlja vise.Phytocyane,kosa mi je bila super ali mi je bio prejak za teme.Phytoceratin mi je slepljivao kosu,vrv bi bio dobar za nekoga sa debljom dlakom i dosta gustom kosom.I poslednje sada sto sam uzela je Phytojoba sampon..Kremast je vrlo se brzo se trosi,moram vise da stavim na kosu puta ili vecu kolicinu da bi je oprala,ali je kosa lepa,i sjajna i izgleda da je dosta blag..Koji si ti kupila?
2020 06 01
Ja imam pramenove,a kovrdžava sam i pratim cgm metodu. Uzela sam Phytomillesime (color treated, highlighted hair). Znam da nije za celu porodicu, al nikog nisam čula da priča o ovim proizvodima pe reko' da čujem utiske. U budućnosti ću sigurno uzeti neki leave in ako mi budu odgovarali sastojci.
2020 06 01
Na Ani forumu imaju utisci.Naavno razliciti su.Vrv sve zavisi od tipa kose...Medjutim ono sto sam skoro procitala je da su menjali sastav samponima,poboljsavali formule...
2020 06 01
Ja sam koristila Phyto Cedrat I jako sam bila zadovoljna. Osvezi teme i sporije se masti kosa, a bude meka, maltene I regenerator ne mora da se koristi, ali ja sam koristila svakako na krajevima. Inace imam tanku ravnu kosu i bila mi je bujnija od njega. Skup mi je, a brzo se trosi, pa sad neko vreme pauziram i koristim Elseve, ali sigurno cu ga jos kupovati kad vidim da je negde na akciji… U Benu apoteci bude ponekad. Sve preporuke od mene. 8-)
2020 06 02
Ja sam taj Cedrat htela i da uzmem,11oo din je sada u Srbotrejdu.Za klinca,posto je pocela nevideno da mu se masti kosa,a strah me je da ne krene da mu mnogo isusuje teme,posto ima atopijski dermatitis.
2020 06 02
Meni nije isušivao ni teme ni kosu, a sprečavao je mašćenje, tako da sam se preporodila, ali to dok ne proba ne može se znati tačno kako će na njega uticati. Do tog šampona sam na svaka dva dana prala kosu, posle se produžilo na tri, četiri dana. E sad, za te dermatitise, ne znam, ali verovatno i za to postoje posebni šamponi, a verovatno se može i kombinovati jer ne valja ni predugo isti šampon koristiti.
2020 06 02
Da to ja radim,Npr phytocyane koristim s vremena na vreme...Kosa je od njega savrsena i dugo traje,za razliku od phytojobe ali mi smeta temenu.Sada posto sam stigla do pola razblazil sam ga sa vodom i bolje je,nije mi napravio iritaciju...Uzecu taj Cedrat svakako,sada su im i cene pristupacnije,ranije su bili mnogo skuplji,
2020 06 02
Probajte, nadam se da ce odgovarati! :")
2020 06 02