Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vase misljenje o cenama...? :)

> Lena0604: > Bravo. Cuvati "inteligenciju" za izbore. Nazalost izgleda da glasaju samo ovi sto nas varaju po sajtu i njima slicni😂
2020 06 09
Po mom mišljenju, postoji problem i kada prodavac stavi simboličnu cenu za neke proizvode. Lično,stavljam i duplo niže cene jer svaki komad garderobe koji se ne nosi,je bolje da se proda nego da stoji u garderoberu godinama. Imala sam jako lepu saradnju sa članicom koja je imala mali broj utisaka . Naime, prodavala je Adidasove snegarice za 700 din uz napomenu da su par puta obuvene. Rešim da rizikujem jer mi je delovala korektno,cak je slala dodatne fotografije i baš se angažovala. Dva dana kasnije,kada su čizme stigle, bila sam prijatno iznenađena. Bez i jednog jedinog traga nošenja. Tako sam kupila nove zimske čizme za 700 rsd,od nekog kome nisu potrebne. Vodim se i sama tom logikom,i mislim da bez obzira koliko je nešto plaćeno, svako ima pravo na to da stavi i 5 puta nizu cenu ako mu to nije potrebno :)
2020 06 10
I još nešto - kod niskih cena,obavezno Vas obasipaju pitanjima " da li ima oštećenja"? Da li je nužno da polovna garderoba po malim cenama ima oštećenja? Neko je u komentarima napisao da je bio prevaren od članice koja je imala 500 utisaka. I sama sam slično doživela. Dobila sam flekave i rašivene helanke po ceni od 1000 din. Ni cene,a ni utisci pojedinih korisnica nisu merilo kvaliteta robe koju kupujemo . Toliko .
2020 06 10
S obzirom na to da je ovo sajt gde se uglavnom prodaje polovna garderoba, mislim da je skroz okej da kupac ponudi svoju cenu (naravno ne da preteruje, ako je neko stavio 3000 da trazi za lupam 500), ako ta cena odgovara prodavcu, oboje ce biti zadovoljni, a mogu i da se nadju na pola puta. Ako mi se neka stvar dopadne, a kosta vise nego sto sam ja spremna da izdvojim za nju, uvek cu pitati da li je cena fiksna i eventualno ponuditi svoju cenu, pa ako se nadjemo super :D Mislim da nikome nije u cilju da okacene stvari drzi na profilu mesecima i godinama, pare koje smo potrosili prilikom kupovine su vec date i to je to Ja na profilu trenutno imam samo 4 stvari koje su u cenovnom rangu 1000-3500, sve ostalo je do 550din max (imam jakne koje su po 200-300 din), ali opet svako bira svoje cene i svaka roba ima svog kupca (eventually) :")
2020 06 10
Ja gledam da stavim neke okvirne pristupacne cene ali ako se ne proda u kracem roku onda jos dodatno snizim jer mi je mrsko da dugo stoji i zauzima i to malo mesta sto imam 😀 A drago mi je i da neko kupi nesto lepo za male pare, toliko puta jave kako je nesto bolje nego sto su ocekivale pa me to uvek obraduje 😊 Mada imam utisak da mnogo clanica zaobilazi te povoljnije stvari misleci da je cena merilo kvaliteta.. Cak mi deluje da se stvari sa jacom cenom bolje prodaju na ovom sajtu? Ne znam, ja sam licno ovde na krpicama kupila toliko divne nove garderobe po smesnim cenama.. Mada iskreno ako vidim nesto sto je nesvakidasnje ili mi se bas bas svidi onda kupim i kad je jaca cena. Svaka roba nadje svoga kupca ☺🌹
2020 06 11
Evo da se javi i jedan isključivi kupac, nikad prodavac...od svih stvari koje sam ovde kupila, nosiva mi je,u najboljem slučaju, trećina, i to ne zato što su me prodavci prevarili, naprotiv, sve stvari su bile kao opisane, odlične, jednostavno mi bude ili malo manje ili malo veće nego što treba ili mi ne stoji lepo ili boja nije baš, baš...ukoliko bi prodavac dozvolio da mu robu vratim u slučaju da mi ne odgovara (iz bilo kog razloga) nikad se ne bih cenjkala, ovako ponudim samo onoliko koliko sam spremna da izgubim tj.poklonim nekom drugom...moje drugarice jedva čekaju da kupim nešto, bolje prođu one nego ja...Vi koji ovde pišete o tome koliko ste nešto platili u prodavnici, zaboravljate koliko ste stvari isprobali pre te kupovine,pa koliko ste se zagledali iz svakog ugla pre nego što ste je kupili...dakle, uračunajte malo i to...Ali, nije pitanje života i smrti, ne znam ni zašto se javih...
2020 06 11
1 2 3