Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

DiLine haljine (PROCITATI OBAVEZNO)

Devojke ne znam da li ste upoznate, ali doticna 'dizajnerka' je napokon pala! Njene 'ekskluzivno' dizajnirane krpe su ustvari samo aliexpres bofl. Molim Vas sirite sto vise, na društvenim mrežama, da deca koja cekaju u redu za sintetikom budu upucena, kao i njihovi roditelji koji placaju na rate maturske haljine.
2020 06 11
Za ostale mi nije bitno, svako iole pametan moze da oseti pod rukom kakvi su to materijali, pa i dalje kupuju. Decu ce biti sramota da nose ovo, ako se vecini ukaze na činjenice. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/602bcb4f52488fb8374c40cd772ee1c6.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6093949abbcfe72a2ec34f2b03b5c21b.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/e9c029bae70a0e912cbacf2675a0eb23.jpg)
2020 06 11
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/79e06a60918a9191fc18a170ff947e5f.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6500c8f88999a4ecc5b0d6105febd0de.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/bd7d79dde5d988dcd3ae87d81b74a6d4.jpg)
2020 06 11
Ok, a šta će joj onda ovoliko krojačica? 😀 Mislim, prvenstveno zbog ovih komentara kako je svaku haljinu moguće doraditi po želji ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/24ffd8fbea47aa6054f91f5cf2e4b798.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3d3940ec4bc9fb8e622e16db92835009.jpg)
2020 06 11
Dijana zivi u istoj zgradi na Dorćolu gde i moja sestra, i kupovala je kod nje halhine, i ja sam dobila jednu kao poklon za rodjendan od dečka, i haljine uopšte nisu kineske, nego svila i to jako prijatna. Možda samo traži po sajtovima razne ideje za haljine, ali to ne znači da ih naručuje sa aliexpresa. Ima jako iskusne, fine i dobre krojačice koje šiju, meni nine odgovarao jedan deo haljine, otišla sam u radnju i tamo su mi na licu mesta prekrojile.
2020 06 11
Dizajn je sličan, čak i identičan. Ali ajmo ozbiljno, to nisu iste haljine, materijali su drugačiji. Nije ni prva ni poslednja koja uzima ideje od drugih.
2020 06 11
Imam i ja Diline haljinu, materijal je savrsen i vredela je svakog dinara🌹Ne razumem sta ste hteli da postignete, svakako svako odlucuje da li ce nesto skupo platiti ili ne, zbog toga je i ponuda ogromna. Nista sto se prodaje u Srbiji(mislim i na brendirane artikle) kvalitet nije kao u Evropi, tako da nek svako radi sta hoce. Najmanji problem je Dijana, kao pecurke nicu kvazi kreatorke(do juce instagram reklama) +, sa pola metra materijala haljina 28000🤦‍♀️
2020 06 11
Imam i ja Diline haljinu, materijal je savrsen i vredela je svakog dinara🌹Ne razumem sta ste hteli da postignete, svakako svako odlucuje da li ce nesto skupo platiti ili ne, zbog toga je i ponuda ogromna. Nista sto se prodaje u Srbiji(mislim i na brendirane artikle) kvalitet nije kao u Evropi, tako da nek svako radi sta hoce. Najmanji problem je Dijana, kao pecurke nicu kvazi kreatorke(do juce instagram reklama) +, sa pola metra materijala haljina 28000🤦‍♀️
2020 06 11
Haljine se poruce sa Alija, pa se dodatno prepravljaju, a ako 'nemaju' na stanju, onda se sije. Takodje, postoje one koji oni siju od nesto kvalitetnijeg materijala (prirodna svila tesko da jeste!), i isključivo su za klijentelu koja niste Vi. Stvar je u tome sto ona ponosno istice svoj dizajn i vecina na to pada. O ostalom necu da pricam, nije o tome rec. Neka kupuje ko hoce, ali mislim da mnoogo kvalitetniju stvar deca mogu da kupe za duplo manje novca.
2020 06 11
Bez ikakve uvrede, ali da li Vi imate bilo kakve dokaze za to sto pričate sem slika? > Fantasia: > Haljine se poruce sa Alija, pa se dodatno prepravljaju, a ako 'nemaju' na stanju, onda se sije. Takodje, postoje one koji oni siju od nesto kvalitetnijeg materijala (prirodna svila tesko da jeste!), i isključivo su za klijentelu koja niste Vi. Stvar je u tome sto ona ponosno istice svoj dizajn i vecina na to pada. > O ostalom necu da pricam, nije o tome rec. > Neka kupuje ko hoce, ali mislim da mnoogo kvalitetniju stvar deca mogu da kupe za duplo manje novca.
2020 06 11
Slike nisu moje delo, dobila sam ih, ali su po netu izgleda. Evo u inbox mi je jedna clanica napisala da se o tome prica vec neko vreme i da ima na twitter-u i IG. Nemam to, pa ne znam. Osoba koja je meni jako bliska je u toj prici i kako se klupko odmotalo, potvrdila je ovo. Stvarno ne zelim nikog da ubedjujem, zelim da roditelji koji misle da kupuju kvalitet, pa ce eto odvojiti novac za to 'jedinstveno vece' mozda razmisle, ako procitaju ovo. Imala sam i ja dve haljine, jednu tzv svilenu. Nista to nije spektakularno da vredi tog novca, jedno je prodavati dizajn i kvalitet, a drugo dobiti kopiju i vestacki materijal. Svako naravno neka kupuje za svoj novac sta zeli, necu da Vas odvracam od toga.
2020 06 11
> veprolece: > Imam i ja Diline haljinu, materijal je savrsen i vredela je svakog dinara🌹Ne razumem sta ste hteli da postignete, svakako svako odlucuje da li ce nesto skupo platiti ili ne, zbog toga je i ponuda ogromna. Nista sto se prodaje u Srbiji(mislim i na brendirane artikle) kvalitet nije kao u Evropi, tako da nek svako radi sta hoce. Najmanji problem je Dijana, kao pecurke nicu kvazi kreatorke(do juce instagram reklama) +, sa pola metra materijala haljina 28000🤦‍♀️ Interesantno, mene kad god odem van pitaju za nešto što je naše proizvodnje 😂 Stvari su inače iste, razlika je što je kod nas uglavnom malo jeftinije nego u zapadnim zemljama.
2020 06 11
> boutique212: > > veprolece: > > Imam i ja Diline haljinu, materijal je savrsen i vredela je svakog dinara🌹Ne razumem sta ste hteli da postignete, svakako svako odlucuje da li ce nesto skupo platiti ili ne, zbog toga je i ponuda ogromna. Nista sto se prodaje u Srbiji(mislim i na brendirane artikle) kvalitet nije kao u Evropi, tako da nek svako radi sta hoce. Najmanji problem je Dijana, kao pecurke nicu kvazi kreatorke(do juce instagram reklama) +, sa pola metra materijala haljina 28000🤦‍♀️ > Interesantno, mene kad god odem van pitaju za nešto što je naše proizvodnje 😂 > Stvari su inače iste, razlika je što je kod nas uglavnom malo jeftinije nego u zapadnim zemljama. Izvinite, ali ste u zabludi sto se tice kvaliteta. Na zapadu je skuplje jer za svaku reklamaciju na kvalitet(a skoro ih nema), dobijate odmah novu stvar, dok kod nas, npr. masa patika, koje prodaju po N sportu, ili slicnim radnjama, nikada necete na prvu zalbu dobiti novo, uvek je krivica na korisniku(neadekvatno odrzavanje). Isto je i sto se torbi, tj koze, znam jer sam kupovala i kod nas i po Evropi.Isto je i sa satovima, i jos mnogo cime...da ne nabrajam.
2020 06 11
> veprolece: > > boutique212: > > > veprolece: > > > Imam i ja Diline haljinu, materijal je savrsen i vredela je svakog dinara🌹Ne razumem sta ste hteli da postignete, svakako svako odlucuje da li ce nesto skupo platiti ili ne, zbog toga je i ponuda ogromna. Nista sto se prodaje u Srbiji(mislim i na brendirane artikle) kvalitet nije kao u Evropi, tako da nek svako radi sta hoce. Najmanji problem je Dijana, kao pecurke nicu kvazi kreatorke(do juce instagram reklama) +, sa pola metra materijala haljina 28000🤦‍♀️ > > Interesantno, mene kad god odem van pitaju za nešto što je naše proizvodnje 😂 > > Stvari su inače iste, razlika je što je kod nas uglavnom malo jeftinije nego u zapadnim zemljama. > Izvinite, ali ste u zabludi sto se tice kvaliteta. Na zapadu je skuplje jer za svaku reklamaciju na kvalitet(a skoro ih nema), dobijate odmah novu stvar, dok kod nas, npr. masa patika, koje prodaju po N sportu, ili slicnim radnjama, nikada necete na prvu zalbu dobiti novo, uvek je krivica na korisniku(neadekvatno odrzavanje). Isto je i sto se torbi, tj koze, znam jer sam kupovala i kod nas i po Evropi.Isto je i sa satovima, i jos mnogo cime...da ne nabrajam. Kvalitet i pravo na reklamacije su dve različite stvari. Cene ne zavise od toga, nego od tržišta na kom se prodaje. Ima puno divnih malih srpskih brendova, ali kod nas je trendu pljuvati po domaćem 😉
2020 06 12
Nije uopste istina! DiLine sama sije haljine, ja sam licno jednu kupila za maturu i uopste se ne kajem, kupila bih je opet kad bi se vreme vratilo! Zaista vredno svakog dinara, uopste ne izgleda jeftino i bas je kvalitetna! Ima cak i svoje 2 etikete sa natpisom DiLine i solazi u original kutiji sa karticama! I kako moze da naruci sa aliexpresa kad svaka zena ima drugacije obline i niko nije gradjen isto, posto ona to sije po merama? Nemojte da sirite gluposti jer zena stvarno radi svoj posao, bas onako kako treba! To sto ima haljine iste kao sa slika sa aliexpressa, sigurno je videla ideje i zasto da ne sasije i ona? :) Pozzdrav :))
2020 06 12
1 2 3