Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

DiLine haljine (PROCITATI OBAVEZNO)

> kacica01: > Nije uopste istina! DiLine sama sije haljine, ja sam licno jednu kupila za maturu i uopste se ne kajem, kupila bih je opet kad bi se vreme vratilo! Zaista vredno svakog dinara, uopste ne izgleda jeftino i bas je kvalitetna! Ima cak i svoje 2 etikete sa natpisom DiLine i solazi u original kutiji sa karticama! I kako moze da naruci sa aliexpresa kad svaka zena ima drugacije obline i niko nije gradjen isto, posto ona to sije po merama? > Nemojte da sirite gluposti jer zena stvarno radi svoj posao, bas onako kako treba! To sto ima haljine iste kao sa slika sa aliexpressa, sigurno je videla ideje i zasto da ne sasije i ona? :) > Pozzdrav :)) 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
2020 06 14
> Fantasia: > Debela_devojka bas na to sam i mislila, ko hoce-shvatice. > Ko poredi kradju dizajna i prodavanje istog pod svojim imenom i Ali, ne znam sta da kazem.. uostalom taj Ali prodaje stvari za 10$, a ovi dizajneri za 300/400e. > A sto se uspesnosti tice, ne smatram da je uspesnija od mene, bar ne u smislu koji je meni bitan. Ja sa 'onim' nisam tikve sadila i mogu mirno da spavam. > Ima ih koji misle da placaju dizajn i ovo je za njih. > Ostali stvarno nema potrebe da izvodite svoje zakljucke, prozivate i branite, neko sam ko je potpuno upucen u pricu. > Devojke mi u inbox pisu svoja (negativna) iskustva i da su se prilicno iznenadile ovim, tako da ja nisam jedina. Ma, ja nemam sta da joj zavidim, ne znam ni ko je zena 😂 sad aam je izguglala prvi put. Ja sam za te haljine mislila da je neki obican butik koji distribuira haljine, evo prvi put i cujem da su dizajnerske. Meni se licno nikada nisu dopadale, nijedna mi nije nesto wow, sta znam.
2020 06 14
Malo smesna tema... Nikad nisam kupila nijednu njenu haljinu niti bih, mnogo su kicaste za moj ukus, ali ovakvo komentarisanje je van pameti i deluje zlonamerno, zena ima svoj krojacki studio gde prave haljine, to sto uzima ideje sa nekih sajtova i od stranih dizajnera nije nista novo, to svi znaju, ali to radi ceo svet, Zara prva krade ideje od dizajnera visoke mode, izbace svoje varijante tih stvari, kao i mnogi nasi dizajneri. Nisam nigde videla da je neko napravio temu "ne kupujte deci Mango lila torbu jer je iskopiran Dior"...evo i jedan clanak koji dokazuje to https://www.businessinsider.com/zara-forever-21-fast-fashion-full-of-copycats-2018-3
2020 06 24
1 2 3