Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Krojacica Bg?

Zdravo svima, da li znate neku dobru krojacicu u Beogradu? Ali ne samo za prepravke sto 90% njih radi, vec da zna da sasije haljinu, suknju itd... Mozete ovde ili mi posaljite poruku, hvala unapred! 💕
2020 06 14
Meni bas treba prepravka, ali da ne dere sa cenama.. Ja odnela jednoj blizu mene, samo porub napravila na dve nogavice 700din. :s Treba mi da mi skrati rukave na haljini :")
2020 06 14
Moja kuma je vrhubska krojacica. Mozes mi poslati sta ti treba, pa da vidim za cenu, ako imas sliku jos bolje. Ona nije skupa
2020 06 14
> Debela_devojka: > Moja kuma je vrhubska krojacica. Mozes mi poslati sta ti treba, pa da vidim za cenu, ako imas sliku jos bolje. Ona nije skupa Mozda nesto poput one mantil haljine na preklop. Je l' ima ona krojacku radnju ili kod kuce radi? 🤗
2020 06 14
Zatvorila je radnju, sad radi kod kuce, ali stvarno cuda pravi, sta god zamislis sasije
2020 06 14
E pa super, ako nije problem pitaj je da li moze taj model i koja je cena, materijal imam, treba mi za polovinu jula. I hvala na odgovoru 💕 Ostavicu neku fotku koju sam prvu nasla, na tu foru nesto, mantil haljine, samo kraca od ove. Mozes mi javiti u poruci. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/cbc73c4456e7839bec6d7b3e236b3f3f.jpg)
2020 06 14