Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ucene kupaca

![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/97660ebf3192eae5fa0939f9ea9982aa.jpg) Zdravo. Devojke, imam problem sa jednom clanicom. Naime, ona je kupila od mene neki nakit. Ja sam joj izasla u susret i spustila cenu. Kada smo se odgovarale oko placanja sve sam joj lepo objasnila, sto mozete i videti u porukama. Sada ona dize frku sto je platila i postarinu i 100 dinara vise meni na racun, a lepo sam joj unapred objasnila da ako mi uplacuje novac preko racuna uplacuje vrednost robe i jos 100 dinara vise, jer moja banka skida od svake uplate 100 dinara proviziju.. A sve joj je bilo lepo naznačeno. Sta sada da radim? Preti negativnom ocenom.. A zaista do sada nisam imala neprijatnije iskustava na ovom sajtu. Hvala unapred. 💓
2020 07 02
Свашта, па чланица је сама пристала на те услове. Ја не обраћам пажњу на негативне уколико чланица има само неколико, има нас свакаквих на овом сајту :) Ако ти заиста да негативну и ти њој лепо узврати, уопште се не понаша фер. Наравно, увек можеш послати поруку админу да ти избрише оцену.
2020 07 02
To koliko Vama ili meni banka skida ne treba da interesuje kupca.. Mogli ste joj obračunati i mesečno održavanje računa.. Ne možete ceniti nešto 900 din a tražiti da neko plaća i Vaše obaveza prema banci.. Svakako ste za negativnu I nije problem u 100 din nego u principu... A to što si ti izašla nekome u susret i spustila cenu, je totalno manje bitno.. Da nisi imala koristi ne bi ti ni spustila cenu... Znači prodajom si učinila prvo sebi pa njoj... I ona plaća proviziju za uplatu na Vaš račun sem ako Vam ne plaća u matičnoj banci.. Mislite li da je to fer i korektno?
2020 07 02
> MiciZara: > To koliko Vama ili meni banka skida ne treba da interesuje kupca.. Mogli ste joj obračunati i mesečno održavanje računa.. > Ne možete ceniti nešto 900 din a tražiti da neko plaća i Vaše obaveza prema banci.. > Svakako ste za negativnu I nije problem u 100 din nego u principu... > A to što si ti izašla nekome u susret i spustila cenu, je totalno manje bitno.. > Da nisi imala koristi ne bi ti ni spustila cenu... > Znači prodajom si učinila prvo sebi pa njoj... > I ona plaća proviziju za uplatu na Vaš račun sem ako Vam ne plaća u matičnoj banci.. > Mislite li da je to fer i korektno? Ne smatram, zato uvek i insistiram da bude slanje pouzecem i nagovestim razlog zbog kog ne zelim da se placa preko racuna. Ako neko vec insistira da uplati novac ranije ja mu nagovestim da onda uplacuje 100 dinara vise, zbog provizije.. Mada mislim da sada to i nije toliko bitno koliko je bitno da sam ja njoj sve predocila i ona je na to pristala, a sada se budi. Mogla je da kaze da joj to ne odgovara i nas li bi smo kompromis.
2020 07 02
> boutique212: > Свашта, па чланица је сама пристала на те услове. Ја не обраћам пажњу на негативне уколико чланица има само неколико, има нас свакаквих на овом сајту :) Ако ти заиста да негативну и ти њој лепо узврати, уопште се не понаша фер. Наравно, увек можеш послати поруку админу да ти избрише оцену. Na kraju sam negativnu i dobila.. 🤦🏻‍♀️
2020 07 02
Pritom navodite 100 din za proviziju.. Niste lepo naveli da je to vaša provizija.. Ko god vam uplaćuje u banci koja nije vaša matična svakako će platiti proviziju na uplatu vama.. Sem ako ode u Vašu matičnu banku onda provizije nema.. Sve i da je pristala, vi se za 100 din nećete osiromašiti...
2020 07 02
To se desi kad ljudi ne citaju ili ne razumeju napisano i onda eto problema. Naglasite na profilu, u opisu svake stvari a potom i u poruci ali malo detaljnije. Bas kao sto ste nama ovde da ako kupac insistira da uplati na racun onda uplacuje dodatnih 100 dinara jer Vam banka skida proviziju. Koja je to banka inace?
2020 07 02
> Esprit21: > To se desi kad ljudi ne citaju ili ne razumeju napisano i onda eto problema. Naglasite na profilu, u opisu svake stvari a potom i u poruci ali malo detaljnije. Bas kao sto ste nama ovde da ako kupac insistira da uplati na racun onda uplacuje dodatnih 100 dinara jer Vam banka skida proviziju. Koja je to banka inace? Ja u dve banke imam račune i nikad nisam čula za to...
2020 07 02
Kada se uplacuje na namenski racun, oni racuni koji nisu vezani za mesec o odrzavanje racuna jer nema stalno uplata, onda je provizija po uplati 3-5%
2020 07 02
> veprolece: > Kada se uplacuje na namenski racun, oni racuni koji nisu vezani za mesec o odrzavanje racuna jer nema stalno uplata, onda je provizija po uplati 3-5% Mozete otvoriti tekuci u nekoj banci, npr. Intesa. Ne skidaju svakog meseca za odrzavanje vec samo za mesec u kom ima uplata na racun. U mesecima kad uplate nema onda nema ni troskova odrzavanja.
2020 07 02
Iskreno i ja bih se naljutila...Platim 900din sto sam kupila, +100 neku proviziju unapred+proviziju ako placam u posti ili ako nije maticna banka i jos + 260din za postarinu.. To je preko 400din postarins, naravno da se ne isplati. Takodje ne vidim razlog da neko placa Vama proviziju za vas racun u banci. Promenite Banku, to nije realno u kojoj god banci da imate racun. A sto se tice kupca, pretpostavljam da je razumela da Vam uplacuje 100din jer ce joj biti jeftinije postarina... I ja bih trazila iz principa, ne zato sto mi je stalo do 100din...
2020 07 02
Verovatno ste zbunili kupca. 100 din svakako nije vredno rasprave a ni zivaca. Ja bih vratila tih 100 din. A prilikom sl prodaje bih bila vrlo precizna u objasnjenju oko placanja.
2020 07 02
> jelena2606: > Verovatno ste zbunili kupca. 100 din svakako nije vredno rasprave a ni zivaca. Ja bih vratila tih 100 din. A prilikom sl prodaje bih bila vrlo precizna u objasnjenju oko placanja. Ja sam novac i rekla da ću vratiti, ali je ona bila jako drska i dalje..
2020 07 02
> veprolece: > Kada se uplacuje na namenski racun, oni racuni koji nisu vezani za mesec o odrzavanje racuna jer nema stalno uplata, onda je provizija po uplati 3-5% Upravo tako.. Zato i izbegavam uplate preko racuna.. 🤦🏻‍♀️
2020 07 02
> Icka89: > Iskreno i ja bih se naljutila...Platim 900din sto sam kupila, +100 neku proviziju unapred+proviziju ako placam u posti ili ako nije maticna banka i jos + 260din za postarinu.. To je preko 400din postarins, naravno da se ne isplati. Takodje ne vidim razlog da neko placa Vama proviziju za vas racun u banci. > Promenite Banku, to nije realno u kojoj god banci da imate racun. > A sto se tice kupca, pretpostavljam da je razumela da Vam uplacuje 100din jer ce joj biti jeftinije postarina... > I ja bih trazila iz principa, ne zato sto mi je stalo do 100din... Slazem se sa Vama u potpunosti.. Upravo zato izbegavam da radim preko racuna i zato sam predlozila da ide pouzecem.. Ali ako vec insistira preko racuna da uplati jos 100 dinara i ona je pristala na to, a kasnije je pravila problem...
2020 07 02
1 2 3