Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ucene kupaca

Pretpostavljam da nije razumela. Ali ispada kao da ste je izradili, iako to nije bila namera. Ja vam predlazem da promenite racun. Ne znam za druge banke, ja imam u Intesi, ako otvorite osnovno racun provizija Vam se naplacuje oko 200din mesecno, s tim sto ako ne koristite racun par meseci ne morats placati proviziju, samo kada imate uplatu /isplatu. Instalirate aplikaciju i uplacujte online, bez provizija, odlaska u banku, sve je mnogo lakse i nema takvih provizija...
2020 07 02
Danas prste negativne ocene iako se prodavac trudi da resi nesporazum 🤦🏼‍♀️ Mogu da razumem obe strane, ali najvise se slazem sa Jelenom da toliki iznos nije vredan rasprave, pogotovo ako su obe strane zadovoljne ostatkom saradnje (brzina dogovora/uplate/slanja, stanja narucenog predmeta itd). Nadam se da cete uspeti da se dogovorite bez negativnih ocena 🌹
2020 07 02
> Esprit21: > To se desi kad ljudi ne citaju ili ne razumeju napisano i onda eto problema. Naglasite na profilu, u opisu svake stvari a potom i u poruci ali malo detaljnije. Bas kao sto ste nama ovde da ako kupac insistira da uplati na racun onda uplacuje dodatnih 100 dinara jer Vam banka skida proviziju. Koja je to banka inace? Telenor banka koliko vidim po ID kodu. Oni jesu malo više specifični ali iskreno, ne vidim kakvo je to pravilo da nečiju obavezu plaća kupac. Šta ga se tiče. Uvek može post netom ili da se promeni banka. Bar njih ima mali milion.
2020 07 02
Meni za taj kod izlazi neka Helkbanka i Cacanska.
2020 07 02
> Esprit21: > Meni za taj kod izlazi neka Helkbanka i Cacanska. U pravu ste. Telenor je sa 115. Čačansku je otkupila turska Halk.
2020 07 02
Mislim da vi ovde apsolutno niste u pravu Ni jednog kupca ne treba da interesuju uslovi vase banke i to koliko vama banka za sta skida To je vas problem Za ovako nesto iskreno prvi put cujem a mislila sam da sam se vec ovde svacega nagledala
2020 07 02
> kaileenakala: > > Esprit21: > > To se desi kad ljudi ne citaju ili ne razumeju napisano i onda eto problema. Naglasite na profilu, u opisu svake stvari a potom i u poruci ali malo detaljnije. Bas kao sto ste nama ovde da ako kupac insistira da uplati na racun onda uplacuje dodatnih 100 dinara jer Vam banka skida proviziju. Koja je to banka inace? > Telenor banka koliko vidim po ID kodu. Oni jesu malo više specifični ali iskreno, ne vidim kakvo je to pravilo da nečiju obavezu plaća kupac. Šta ga se tiče. Uvek može post netom ili da se promeni banka. Bar njih ima mali milion. Ja imam racun i telenor banci i apsolutno nikakve provizije nema niti kada podizem novac,ni kada uplacujem nesto,jos manje kada meni neko uplacuje bilo sta Svakako je suludo koja god banka bila da kupac placa proviziju za takvu glupost a vec placa proviziju na uplatu. Ako je vec takva situacija onda prodavac lepo treba da uveca iznos oglasa za tu cifru jer kupca apsolutno to ne treba ni malo da se tice Jos fali da jedni drugima placamo i mesecna odrzavanja racuna
2020 07 03
Smatram da ipak treba da joj vratite tih 100 dinara i da zavrsite sa tim. Ovo vam je prosto naznaka za ubuduce da lepse objasnite ili promenite banku. Pozdrav! :)
2020 07 03
Kada bi meni neko rekao da moram da platim proviziju na uplati od 100 dinara momentalno bih odustala jer smatram da je prodavac sitničar. Ali vi ste joj unapred rekli trebalo je da odustane odmah.
2020 07 03
Sada citam ponovo poruke Clanica jeste napisala da uplacuje jos 100 din.za proviziju,ali nije napisala ni kakva provizija,cija,bilo sta Totalno nedoreceno A meni iskreno sada neko da na uplatu pre slanja ttazi jos da placam i proviziju za njegov racun,njegove dazbine,momentalno bih odustala,ne zbog 50-100 din. Vec iz principa Svako bira u kojoj ce banci otvoriti racun,pa samim tim na sebe i prihvata ugovorne obaveze te banke,a ne da mu drugi odrzavaju racun Ovako nesto stvarno nigde nisam cula a godinanam se bavim kako online prodajom tako i kupovinom
2020 07 03
Nisam jos cula da banke naplacuju proviziju za svaku uplatu na racun . Provizija se uglavnom skida pri prvoj mesecnoj uplati zbog odrzavanja racuna, ne pri svakoj. I ako vasa banka naplacuje, sa musterijama se tako ne radi . Ne zanima kupca vasa provizija .Ako vec nesto i imate, to se uracuna u cenu. Po meni ovo nije poslovnost.
2020 07 03
Oprostite, mislim da je kupac u pravu. Onaj Vas racun u porukama je potpuno nejasan, nije cudno da je kupac zbunjen, i ja bih pomislila da naplacujete postarinu preporuceno ili sl. Ako Vas boli provizija, ugradite je u cenu, ali nemojte glumiti da joj spustate cenu, a ovamo dodajete licne troskove. Ja prva ne zelim nista pouzecem, jer tako placam pri otkupu i transfer novca, uvek placam unapred. Zamislite da Vama kupac uplati manje jer je platio proviziju u banci, posti. Ne ide. Koja banka, uopste, je to?
2020 07 04
Cekajte, ona je drska, a Vi nju nazivate nepismenom sto nije razumela (i ja prvi put vidim tako nesto) Vase nesuvisle kalkulacije?! Ostavljate joj negativnu, povrh svega, i to kao prodavcu ?
2020 07 04
Zbunili ste kupca
2020 07 04
Ja imam racun u Telenor banci i prvi put cujem za ovu proviziju???!!Kupac je apsolutno u pravu,zasto bi on Vama placao to sto Vi imate Vase troskove u banci.Ja bih na mestu ovog kupca trazila da vratim robu i Vi meni da nadoknadite sve moje troskove koje sam imala,jer ne mogu da verujem i dalje da ste trazili da devojka Vama uplati novac zato sto Vi imate neku suludu proviziju na uplate.
2020 07 04