Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Grupa I jos nesto

> kaileenakala: > > donna794: > > Jako iritantno napisano,ja cu Vas sigurno zaobići ,ne brinite😊 > Ma nee... Nego ne znamo mi. Tako se komunicira kroz FB grupu za podršku. Ne pitajte me, nije mi muka da prodam (ali ipak prodajem). Koliko vidim Vi ste novi, o nije ni cudo sto ne znate. Ovo I nije post za novajlije.
2020 07 04
> SvetlanaRadic: > > ElenaPt: > > > donna794: > > > Jako iritantno napisano,ja cu Vas sigurno zaobići ,ne brinite😊 > > Clanica je inace sasvim ok i jako korektna > > Nesto je sigurno ovde izazvalo ovakvu njenu reakciju,samo eto nije objasnjeno sta pa deluje mozda ovako drsko > Ja ću se složiti sa donna794 i sa većinom ostalih članica - ko neće i ne zna da se bavi ovakvom prodajom - onda bolje i da se ne bavi. Ove drske "dame", "gospođe" što nemaju vremena da se bave "sitničarenjem", a niti bilo čim drugim na ovom sajtu da budemo realni - nek' drže svoje skupocene i dragocene krpice u ormaru. Bože svašta s nekim ljudima, strašno > Ja prva mrzim kad mi nešto stvarno treba a članicama trebaju dani, nedelje, MESECI da se udostoje da odgovore. Jedna mi je posle 3 meseca javila da joj je majica prodata i svakako NIJE obrisala predmet > Tako da, BabyPink - lepo sve artikle obriši ovde i jedna briga manje 🤗 pozdrav za Beč! Velika je razlika izmedju vas kojima stvarno nesto treba I onih koji postave 10001 pitanje jer I'm je dosadno. Moje stvari nisu dragocene, I ova ironija Vam ne pilici.
2020 07 04
> BabyPink: > > SvetlanaRadic: > > > ElenaPt: > > > > donna794: > > > > Jako iritantno napisano,ja cu Vas sigurno zaobići ,ne brinite😊 > > > Clanica je inace sasvim ok i jako korektna > > > Nesto je sigurno ovde izazvalo ovakvu njenu reakciju,samo eto nije objasnjeno sta pa deluje mozda ovako drsko > > Ja ću se složiti sa donna794 i sa većinom ostalih članica - ko neće i ne zna da se bavi ovakvom prodajom - onda bolje i da se ne bavi. Ove drske "dame", "gospođe" što nemaju vremena da se bave "sitničarenjem", a niti bilo čim drugim na ovom sajtu da budemo realni - nek' drže svoje skupocene i dragocene krpice u ormaru. Bože svašta s nekim ljudima, strašno > > Ja prva mrzim kad mi nešto stvarno treba a članicama trebaju dani, nedelje, MESECI da se udostoje da odgovore. Jedna mi je posle 3 meseca javila da joj je majica prodata i svakako NIJE obrisala predmet > > Tako da, BabyPink - lepo sve artikle obriši ovde i jedna briga manje 🤗 pozdrav za Beč! > Velika je razlika izmedju vas kojima stvarno nesto treba I onih koji postave 10001 pitanje jer I'm je dosadno. Moje stvari nisu dragocene, I ova ironija Vam ne pilici. Odista ne prilici, ali sam odgovorila shodno tonu iz prvobitne poruke :) Razumem da Vas je neko iznervirao - ali zaista ste imali napadan ton koji, rekla bih - ni Vama ne prilici, jer verujem da jeste dama
2020 07 04
> DoliBlack: > Napišite dimenzije u oglasima, da vam ne bi stizalo sto poruka vezanih za to. Kupcima je nekad teško da se orjentišu i kad pišu mere, a kamoli bez... > Mislim da je trebalo napraviti posebnu grupu za Srbiju jer teško da će neko od nas iz Hrvatske naručivati i obrnuto i onda se postavlja pitanje smisla praćenja svih tih objava. Velicine sam uglavnom pisala po oznakama, I mnogima sam premeravala, doslikavala, I sve preko tudje ruke, a onda vidim da clanice nemaju osnovu kulturu, tako da koliko god bilo drsko s moje strane, zaista zelim da sve clanice koje ne znaju sta zele, da me zaobidju. Sto se grupe tice, napravljena je bas za ove krpice, medjutim HR clanice su trenutno mnogo brojnije, ali svakako u svojim objavama stavljaju valutu, lako je raspoznati. Hvala Vam na dobro namerno odgovoru, zao mi je sto ovde neke clanice gledaju na post iz svoje perspective.
2020 07 04
> ElenaPt: > > donna794: > > Jako iritantno napisano,ja cu Vas sigurno zaobići ,ne brinite😊 > Clanica je inace sasvim ok i jako korektna > Nesto je sigurno ovde izazvalo ovakvu njenu reakciju,samo eto nije objasnjeno sta pa deluje mozda ovako drsko Hvala na razumevanju ❤️
2020 07 04
> AppleRed: > Tek sad gledam profil, to što je dato nije ni link da bi se mogli prebaciti na fejs. Ako sam ipak shvatila, ona dugo nije u Srbiji ali neko te predmete šalje iz Srbije pa ona nije tu da ih izmeri............????? https://www.facebook.com/groups/1257207537786863/?ref=share
2020 07 04
> jelena2606: > Da me ne shvatite pogresno Ali ovo jeste pijaca.Mislim neka vrsta pijace. Imala sam odredjenu situaciju.... Alj svakako razumem, uvek sam bila za dogovor. Hvala Vam.
2020 07 04
> BabyPink: > > SvetlanaRadic: > > > ElenaPt: > > > > donna794: > > > > Jako iritantno napisano,ja cu Vas sigurno zaobići ,ne brinite😊 > > > Clanica je inace sasvim ok i jako korektna > > > Nesto je sigurno ovde izazvalo ovakvu njenu reakciju,samo eto nije objasnjeno sta pa deluje mozda ovako drsko > > Ja ću se složiti sa donna794 i sa većinom ostalih članica - ko neće i ne zna da se bavi ovakvom prodajom - onda bolje i da se ne bavi. Ove drske "dame", "gospođe" što nemaju vremena da se bave "sitničarenjem", a niti bilo čim drugim na ovom sajtu da budemo realni - nek' drže svoje skupocene i dragocene krpice u ormaru. Bože svašta s nekim ljudima, strašno > > Ja prva mrzim kad mi nešto stvarno treba a članicama trebaju dani, nedelje, MESECI da se udostoje da odgovore. Jedna mi je posle 3 meseca javila da joj je majica prodata i svakako NIJE obrisala predmet > > Tako da, BabyPink - lepo sve artikle obriši ovde i jedna briga manje 🤗 pozdrav za Beč! > Velika je razlika izmedju vas kojima stvarno nesto treba I onih koji postave 10001 pitanje jer I'm je dosadno. Moje stvari nisu dragocene, I ova ironija Vam ne pilici. 👏👏👏 Zaista, prestala sam da odgovaram na pitanja pojedinim članicama. Makar da pošalju sva pitanja u jednoj poruci, ali ne, po jedno pitanje na osam sati 😂
2020 07 04
1 2