Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Problem sa pretty little things

Imam problem sa narucivanjem sa ovog sajta. Kad hocu da kliknem naruci,izbacuje mi da je greska pri kartici. Da li je jos neko imao te probleme? I kako resiti? Ne znam je li problem sto mi je na kartici dinari,a tamo funte,mada sam narucivala sa bohoo sajta i odmah je prosla narudzba.
2020 07 04
Ne bi trebalo da je to problem. Ja sam naručivala sa deviznom, ali meni na deviznoj nisu funte nego evri. Morala bi da kontaktiraš banku sa njima da proveriš.
2020 07 04
Budala unela podatke od dr kartice,umesto vise. Ali sad mi traze neku jednokratnu lozinku,ne znam sta je too. 😂zna li neko?
2020 07 04
Jednokratna lozinka? Ako plaćaš preko telefona imaš dve opcije: čitač i sms. Ako izabereš sms banka ti pošalje jednokratnu lozinku koju treba da uneseš kako bi uspešno poručila.
2020 07 04
Verovatno nemate card alarm koji je sad potrebam za online kupovinu. Aktivira se u banci i mesecna nadoknada je oko 50 dinara. On sluzi da, kada kupujete online, dobijate poruku kojom verifikujete i potvrdjujete kupovinu. To su sad uveli skoro svi za bezbedniju kupovinu.
2020 07 04
Da li neko ko je poručivao mpze da mi kaže utiske? Kolika je poštarina? Carina? I za koliko je stiglo?
2020 07 04