Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mišljenje o članici

Poslala sam u ponedeljak paket članici koja ima oko 200 pozitivnih ocena. Paket je poslat pouezećem ali ga članica i dalje nije preuzela niti mi odgovara na poruke ovde. Kao neko ko ima divne saradnje iza sebe, barem je tako po njenim utiscima, mislim da je skroz neodgovorno od nje ovo. Da li da sačekam da istekne rok da preuzme ili da probam ponovo da je kontaktiram?
2020 07 16
Probajte da je pozovete na broj koji je dala za slanje i pitajte o čemu se radi 😊
2020 07 16
Pozovite je. Nije fer, zaista, da Vam se paket vrati i jos da platite duplu postarinu. Ja naivno verujem ljudima, slala sam pouzecem i clanicama bez ijednog utiska, jer polazim uvek od sebe. Ne bih nikad nekog prevarila, ali eto, nismo svi isti.😢
2020 07 16
> NShibridi: > Pozovite je. Nije fer, zaista, da Vam se paket vrati i jos da platite duplu postarinu. Ja naivno verujem ljudima, slala sam pouzecem i clanicama bez ijednog utiska, jer polazim uvek od sebe. Ne bih nikad nekog prevarila, ali eto, nismo svi isti.😢 Slažem se sa vama ... 😞
2020 07 17
> Loca96: > > NShibridi: > > Pozovite je. Nije fer, zaista, da Vam se paket vrati i jos da platite duplu postarinu. Ja naivno verujem ljudima, slala sam pouzecem i clanicama bez ijednog utiska, jer polazim uvek od sebe. Ne bih nikad nekog prevarila, ali eto, nismo svi isti.😢 > Slažem se sa vama ... 😞 Isto!
2020 07 17
Sta se na kraju desilo, ima li nekih novosti?
2020 07 21
Sve je na kraju super ispalo. Kurir joj nije poslao poruku uopšte niti je pozvao, pa je nakon dva dana bile do pošte i podigla. Sve je super ispalo hvala Bogu <3
2020 07 22