Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez korisnica Sandycandy

Ova clanica prodaje kopije kao originale. Nasla sam njen chanel woc (wallet on chain) za koji je tvrdila da je original i prodavala ga za 85.000,a znam kako stoji serijski broj na originalu a kako na dobroj kopiji, na skroz drugom mestu, a i uslikala ga je mutno. Ona ga je prodala nekoj nesrecnoj prevarenoj devojci, a kada sam joj na to ukazala, od postojeceg oglasa sa oznakom PRODATO, ona je oglas obrisala. Vidim da ima negativnih ocena i da se drugi zale da prodaje kopije. Da li moze admin da reaguje da je ukloni? Vara ljude
2020 07 19
Pisite adminu, a ovde ostavite link prevaranta.
2020 07 19
Da li je rec o ovoj clanici https://mojekrpice.rs/sandycandy-6950 ? Vec je opelesila jednu clanicu za 45000 din :o Nadam se da ce joj admin blokirati nalog sto pre!
2020 07 20
Ja joj ni na lično preuzimanje ne bih dala toliki novac a kamoli poslala bilo kakvom uplatnicom i čekala postu da provjerim da l je nesto originalno. Djevojka operise bukvalno. Ovde treba da postoji limit bre na iznose. Ljudi, ako je sajt za polovne stvari, odakle ove cene?
2020 07 20
5 negativnih!! I kupuju za toliku lovu? 😱
2020 07 20
> Shyshymiga: > Ja joj ni na lično preuzimanje ne bih dala toliki novac a kamoli poslala bilo kakvom uplatnicom i čekala postu da provjerim da l je nesto originalno. Djevojka operise bukvalno. Ovde treba da postoji limit bre na iznose. Ljudi, ako je sajt za polovne stvari, odakle ove cene? Cene su ok da su u pitanju zaista originali, a vidis da neke clanice ne znaju da razlikuju original od kopije i onda ona uvali polovnu kopiju za mnogo vise novca nego sto je platila. Taj Chanel novcanik od 85.000 ko god da je kupio bas se zeznuo
2020 07 20
Ja ne bih dala 85 hiljada za novcanik pa ni da ga je licno Isus napravio i da je od cistog zlata. Naravno ko zeli ,slobodno,nemam nista protiv,ali kupovati tako skupu stvar na neviđeno ne bih se usudila pa taman da imam milione.
2020 07 20
Zar je moguce da neko da toliko para, za nesto sto nije video?
2020 07 20
Markirane stvari se kupuju samo kod licensiranih prodavaca. :| Ovako ti niko ne garantuje da ces dobiti original, stavise ne znam ni da li bi mogle da tuze clanicu za prevaru. One zapravo dobiju predmet sa slike, ali on nije original, i naravno plate neku zaista smesnu cifru za kopiju.
2020 07 20
45.000 i 85.000 nisu smešne cifre. Ne mora da znaci, ima osoba koje rasprodaju svoje originale jer im treba novac, izgubile posao itd. ili su jednostavno iznosale pa im ne treba. Kao i telefon kad menjas. Moze da tuzi jer pise u oglasu original a vidno nije, i suma podleze krivicnoj prijavi. Mislim da nikome ovde nije potrebno kritikovanje gde kupuje stvar koju zeli, problem je sto ne dobije ono što je platio. To je sustina.
2020 07 20
> boutique212: > Markirane stvari se kupuju samo kod licensiranih prodavaca. :| Ovako ti niko ne garantuje da ces dobiti original, stavise ne znam ni da li bi mogle da tuze clanicu za prevaru. One zapravo dobiju predmet sa slike, ali on nije original, i naravno plate neku zaista smesnu cifru za kopiju. Cisto da znate da se i u nasim buticima gde se prodaju originali moze provuci i poneka kopija.
2020 07 20
A koji je uopste problem da se za 45 ili 85 hiljada clanica prijavi policiji i tuzi Od negativne nemaju nista
2020 07 20
> AppleRed: > > Esprit21: > > > boutique212: > > > Markirane stvari se kupuju samo kod licensiranih prodavaca. :| Ovako ti niko ne garantuje da ces dobiti original, stavise ne znam ni da li bi mogle da tuze clanicu za prevaru. One zapravo dobiju predmet sa slike, ali on nije original, i naravno plate neku zaista smesnu cifru za kopiju. > > Cisto da znate da se i u nasim buticima gde se prodaju originali moze provuci i poneka kopija. > Baš tako. Polovina sportskih radnji prodaje falsifikate i to ne za smešne pare. A ove čizme što dotična prodaje ima i tu na sajtu za jednu nulu manje. Trebamo biti svesni da ima odličnih kopija popularnih marki kod nas i to masovno i u radnjama i na fejsu i na insta, svugde. > Naravno sve je to OK dok je kupac svestan da kupuje fejk. To u ovom slučaju ne stoji. Moj brat ima divno iskustvo sa nasim da kazem poznatijim sportskim radnjama u koje kao treba da imamo nekog poverenja Prosle godine u Djaku poruci Adidas patike,dobije ih,jedna original druga kopija,doduse stvarno lepo uradjena ali kopija,za ne bas male pare Pre nedelju dana poruci Nike iz Sport Visiona,dobije patike koje verujte mi ni za kantu nisu,u kineskim radnjama one najjeftinije kopije su bolje uradjenje,opet za ne bas male pare Tako da ja u prodaju originala kod nas ne verujem,a ni cene nisu nikakvo merilo
2020 07 20
> Esprit21: > > boutique212: > > Markirane stvari se kupuju samo kod licensiranih prodavaca. :| Ovako ti niko ne garantuje da ces dobiti original, stavise ne znam ni da li bi mogle da tuze clanicu za prevaru. One zapravo dobiju predmet sa slike, ali on nije original, i naravno plate neku zaista smesnu cifru za kopiju. > Cisto da znate da se i u nasim buticima gde se prodaju originali moze provuci i poneka kopija. Mislim da kod nas nema ovlašćenih radnji za te neke divlje marke. Butike se trudim da izbegam, jer vecina ne daje ni račun. Nisam saglasna sa članicom, po meni je sve preko nekoliko hiljada zaista smesno, ipak je ovo stranica osmisljena kao buvljak i plus je onlajn, pa ne mozes ni videti predmet. Za te luksuzne predmete postoje posebni sajtovi, kojima saljes predmet da bi se utvrdila autentičnost, pa se tek onda ide na prodaju. 🧐
2020 07 20
Dok je ovaca bice i vune. Cuj novcanik 85 000.i da je od zlata ne bi vredeo toliko .
2020 07 20
1 2 3 4