Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Omiljeni predmeti?

Devojke, interesuje me da li mozda javljate clanicama koje imaju vase predmete u omiljenima kada su na snizenju? Imam previse odece koju bih prodala za pola cene, sto pre. Bukvalno, ko koliko ponudi. Ali se nesto ne osecam prijatno da pustim poruke.
2020 07 21
Ne javljam a iskreno ne volim ni meni kada se javlja, generalno sva ta nutkanja su mi odbojna... Ako hoću poručiću, ako si snizila cenu, imam oči - vidim... A da mi neko javlja da je na sniženju ili (još gore) "vidim imate moj predmet u omiljenim, da li želite da kupite?". Mislim se sestro sjaši 'leba ti, kad budem htela sama ću se javiti... baš ne volim to "guranje pod nos", mada to je moj lični stav, rekla bih da većini žena uglavnom ne smeta da im se javi.
2020 07 21
Meni bi bilo okej ako bi ta ponuđena cena bila dosta pristupačnija od prve, u suprotnom ne 😁
2020 07 21
Pufnastapufnica, tako sam i ja razmisljala. Ana2018, vodim se time, sa 1500 dinara dala bih bukvalno za 500 ako neko zeli.
2020 07 21
> ubavkam: > Pufnastapufnica, tako sam i ja razmisljala. > Ana2018, vodim se time, sa 1500 dinara dala bih bukvalno za 500 ako neko zeli. Pa to je okej ponuda 😊
2020 07 21
Ja lično volim kad mi se javi vlasnica predmeta iz omiljenog sa popustom, ponekad nisam u mogućnosti da kupim, ali češće jesam i rado prihvatim ponudu. :)
2020 07 21
Sniženje primete samo one članice koje imaju malo predmeta u omiljenima. Za relativno skuplje predmete sam par puta pisala članicama, da ukoliko se odluče za kupovinu, ponude cenu.
2020 07 21
Ubavkam..Meni je ok,da me obaveste o popustu.U toliko pre sto sve manje kupujem ovde jer se clanice ljute na ponudjenu cenu.Tako da vise ni ne dajem ponude.Mene su vise puta clanice obavestavale o popustima ukoliko mi je predmet u listi zelja..Ne vidim tu nista lose.
2020 07 21
Ja sam samo jednom probala sa tom metodom, jer je predmet koji sam tada prodavala bas dosta clanica imalo u omiljenima (dosta za moj tadasnji staz), oko 15 osoba, i svima sam poslala poruku da je snizen, epilog od tih 15 clanica mozda mi je njih 5 odgovorilo da ce razmisliti a ostale su me iskulirale :') Tako da ja bih pre ostavila na potencijalnom kupcu da ti se sam javi i predlozi svoju cenu Ne znam zasto je to na ovom sajtu toliki bauk, ako se nekome nesto dopada, zasto ne bi pitao za popust, ili predlozio cenu, svakako prodavac donosi krajnju odluku ali svima je valjda u interesu da prodaju, obe strane tako budu zadovoljne ,:)
2020 07 21
Ja sam napravila veliko sniženje na profilu i javila sam članicama koje su imale moje predmete među omiljenima. Neke su se baš oduševile i uzele po par stvari pored te jedne, neke su uzele baš tu stvar, neke su se samo zahvalile, neke su jednostavno iskulirale... Uopšte mi nije bilo glupo da javim, slala sam jednu sasvim pristojnu poruku, a značajno sam snizila sve cene. Tako da sam baš zadovoljna kako je prošlo😊 Tako da sam ja definitivno za to da je okej javiti🌸
2020 07 21
> Ana2018: > Meni bi bilo okej ako bi ta ponuđena cena bila dosta pristupačnija od prve, u suprotnom ne 😁 Mislim da je to presudno!Jer ako je visina ptt-a,javljanje je besmisleno.
2020 07 21
Cene po kojima nudim stvari su već niske, tako da i najveći popust ne nosi neke značajne cifre koje bi imalo smisla posebno javljati porukama. Tačno je da samo one članice koje imaju malo predmeta u omiljenima mogu da vide kada je nešto od toga sniženo. Kada zanavljam oglas, pa brišem prethodno postavljen, nekoliko puta sam to porukom javljala članicama koje su taj predmet imale u omiljenima - činilo mi se ok da im javim da predmet nije prodat nego je obrisan zbog zanavljanja. Iskulirale su me sve. ;)
2020 07 21
Ja to radim povremeno, ali samo kada odlucim da snizim cene sa, na primer 4.500 na 2.500. I zaista se tada clanice cesto odluce za kupovinu jer je popust ogroman.
2020 07 22
Naravno, to je trgovina i u tome nema nista lose. Sasvim je normalno da trgovac da svoju ponudu
2020 07 22
> ubavkam: > Devojke, interesuje me da li mozda javljate clanicama koje imaju vase predmete u omiljenima kada su na snizenju? > Imam previse odece koju bih prodala za pola cene, sto pre. Bukvalno, ko koliko ponudi. Ali se nesto ne osecam prijatno da pustim poruke. I ja sa isto o ovome razmisljala da pitam da li neko to radi, hvala za temu menije pomogla 😊❤
2020 07 22
1 2