Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

DAJEM NEGATIVNE

> LuxxRoom: > Sto se Tine tiče, vidim 1 negativan utisak. Pomenula sam Adminu, odgovor je bio da trenutno ne krši pravila. > Smatram da Pošiljalac mora da prihvati grešku i "proguta" svoj propust, kao i da povede računa u budućnosti, kako se ne bi ponovio. Ako smatrate drugačije, potrudite se kod Admina 😉 I vi ovde isterujete neku pravdu 😂😂😂😂😂 A ovamo pravdate prevaranta Ljudi smo Ljudi pogrese pa neki i nenamerno stave pogresan tag,fotku ili sta god Ali ljudi isto tako mogu da pogrese jer nisu roboti,pa da stave pogresan otkup,ili posalju bez otkupa pa kasnije primete,a ona druga strana koja se za predmet javila svakako da ga kupi treba da ispadne covek pa da plati a ne da se pravi blesava I vi mi se tu nesto mantate po sajtu i kao zavodite neki red i pravdu Udarila ova izolacija od ljudi i drustvenog zivota izgleda mnogima u glavu ali na pogresnu stranu Ajde se ne blamirajte vise Vama rekao admin i sad ste kao nesto bitni mnogo...
2020 07 23
Admin kaze da prevara za 1600 rsd nije krsenje pravila? Khm khm. Dobro jutro. Dobro, bre, Tat, ne moras vecito da budes najveci kontras i glumis zlu vesticu, a vamo se javis fino u inbox, ispricamo se ljudski. Meni ne smeta sto ce da gubi vreme, iako mi je debilno da neko isteruje pravdu bez da je za to placen, ali vamo kao lazni tagovi prekrsaj, a prevara nije. Hmmmm. Znamo da su pendreci na ovom sajtu uvek imali duple arsine
2020 07 23
Negujte lepe misli-potpuno se slazem. Ostavite devojke na miru da prodaju svoje stvari I u ovom haosu od vremena zarade sa strane neki dinar ako to rade posteno. Neke clanice od toga kupuju deci cokoladu, neke od tih parica placaju racune. Uostalom, ako nisu prevarantkinje nikoga od nas ne bi trebalo da potresa preterano. Preozbiljno shvatate I ovaj sajt, a jos ozbiljnije svoju ulogu na sajtu. Na kraju krajeva ako ste borac za pravdu radite to sa svog naloga ako se ne plasite da ce Vam biti blokiran zbog krsenja pravila o ostavljanju negativnih bez saradnje.
2020 07 23
Kupuju deci cokoladu?! Gospodjo Lokibg, preterujete zaista. Sad bih mogla da napisem: Imaju novac da kupuju sebi odecu, potom je prodaju jer nemaju za cokoladu? Imaju novac za internet, a nemaju detetu za cokoladu? Ili sad ide deo: Odecu su dobile od nekog, pa prodaju da bi kupile deci cokoladu, Internet je od komsija... Mislim se.... 🙄 Ja ne ulazim u necije postenje, to mi je nekako moralna stvar, već u pridrzavanje/krsenje pravila sajta. Usput, dali ste mi etiketu "dokone" osobe, a POTROSILI ste vise nego duplo vremena od mene gostujući na svakoj temi, samo da biste nesto s*ali. P.S. ne izvinjavam se na recniku i zavrsila sam sa Vama
2020 07 23
Lux..Sustina je sledeca...Da li je Vas admin ovlastio da delite negativne ocene?Jer ako nije,dajete ovim za pravo svakome da otvori multi i daje negativne po svom nahodjenju.Ovde clanice imaju svoje poglede sta je za negativnu, a sta ne.Tako da kada bi svako otvorio multi i krenuo da deli negativne po svojim arsinima,bilo ispravnim ili ne,bio bi haos.
2020 07 23
Očigledno dotičnoj LuxxRoom ne smeta što je članica oštećena za 1900 dinara... Kako bi se LuxxRoom osećala da njoj neko tako nešto uradi? tina adamović je ovde bila najglasnija po isterivanju pravde (pod profilom spotter), a sada pogledajte kako se ponaša..pravi se blesava i neće da uplati novac koji je dužna
2020 07 23
Luxx, toliko sta sad sve lepo rekli o sebi da nista ne bih mogla da dodam sve I da hocu ,:)
2020 07 23
> LuxxRoom: > Kupuju deci cokoladu?! Gospodjo Lokibg, preterujete zaista. Sad bih mogla da napisem: Imaju novac da kupuju sebi odecu, potom je prodaju jer nemaju za cokoladu? Imaju novac za internet, a nemaju detetu za cokoladu? Ili sad ide deo: Odecu su dobile od nekog, pa prodaju da bi kupile deci cokoladu, Internet je od komsija... Mislim se.... 🙄 > Ja ne ulazim u necije postenje, to mi je nekako moralna stvar, već u pridrzavanje/krsenje pravila sajta. > Usput, dali ste mi etiketu "dokone" osobe, a POTROSILI ste vise nego duplo vremena od mene gostujući na svakoj temi, samo da biste nesto s*ali. > P.S. ne izvinjavam se na recniku i zavrsila sam sa Vama kakve su ovo gluposti, ali stvarno.. sta koga zabole kako ko trosi svoj novac. Eto, zaradjujemo za cokoladu deci, Ne vidim problem u tome.
2020 07 23
> jelena2606: > Lux..Sustina je sledeca...Da li je Vas admin ovlastio da delite negativne ocene?Jer ako nije,dajete ovim za pravo svakome da otvori multi i daje negativne po svom nahodjenju.Ovde clanice imaju svoje poglede sta je za negativnu, a sta ne.Tako da kada bi svako otvorio multi i krenuo da deli negativne po svojim arsinima,bilo ispravnim ili ne,bio bi haos. Zelim haos 🙂 Ili da radi sajt kako treba ili da ga nema.
2020 07 23
I da, pravde radi-nisam rekla da ste dokona osoba vec sam napisala da dokon pop I jarice krsti sto je kao sto svi znamo narodna umotvorina. Prema toj logici zakljucak bi bio I da sam Vam rekla da ste pop. A za jarice zaista ne znam….
2020 07 23
> 116god: > Očigledno dotičnoj LuxxRoom ne smeta što je članica oštećena za 1900 dinara... Kako bi se LuxxRoom osećala da njoj neko tako nešto uradi? tina adamović je ovde bila najglasnija po isterivanju pravde (pod profilom spotter), a sada pogledajte kako se ponaša..pravi se blesava i neće da uplati novac koji je dužna Nije da mi ne smeta. Ali kao pojedinca me trenutno ne dotice jer kad vidim da je neko nekoga slagao, prevario i sl ne kupujem od njega. Mada je Vasa drugarica svakako kriva sto nije oznacila otkup paketa. Napravite novu temu za to, ponovite je ili osvezite staru. Meni smetaju lazni tagovi prevashodno jer mi otezavaju pretragu, sad su u rubriku "materijali" pojedine clanice pocele da ubacuju brendove, a da ne pricam o opisu oglasa kao npr: ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8100e9679d07fa8c670df2fe1a5ea5c2.jpg)
2020 07 23
> LuxxRoom: > > jelena2606: > > Lux..Sustina je sledeca...Da li je Vas admin ovlastio da delite negativne ocene?Jer ako nije,dajete ovim za pravo svakome da otvori multi i daje negativne po svom nahodjenju.Ovde clanice imaju svoje poglede sta je za negativnu, a sta ne.Tako da kada bi svako otvorio multi i krenuo da deli negativne po svojim arsinima,bilo ispravnim ili ne,bio bi haos. > Zelim haos 🙂 Ili da radi sajt kako treba ili da ga nema. Niste mi odgovorili na pitanje.Dali ste besmislen odgovor.To sta Vi zelite ili bilo ko od nas je nebitno.Pitanje je da li Vas je admin ovlastio da dajete negativne?
2020 07 23
Nije je ovlastio niko. I ovde brani lopinu tinu adamovic koja neće da uplati novac članici kojoj je dužna.
2020 07 23
> 116god: > Nije je ovlastio niko. > I ovde brani lopinu tinu adamovic koja neće da uplati novac članici kojoj je dužna. Imate profil https://mojekrpice.rs/tinaadamovic-120057 pa joj se obratite, sa tim nemam nista. Imate adresu, posaljite joj pismo, pozovite komsije, prosirite pricu.. Ne zanima me trenutno taj problem ko je koga prevario jer nije prodavac stavio otkup. -Nemam ovlascenje, ali nisam ni blokirana.
2020 07 23
https://mojekrpice.rs/vida89-142427 Obrisala lazne tagove. Hvala na razumevanju 🤗 Obecala da ce obrisati slike sa neta u toku dana.
2020 07 23
1 2 ... 4 5 6 7 8 9