Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

DAJEM NEGATIVNE

Bez obzira, mackice, mislim da dosta clanica preozbiljno shvata platformu za prodaju krpica cim imaju vremena da zavode red, a nisu za to placene. Mislim, nidje veze
2020 07 22
> LuxxRoom: > > lokibg: > > Jbt, kako je vama dobro u zivotu kad su pogresni tagovi uznemirili svakodnevnicu i pokrenuli Krstaski pohod! > > Sa sve Inkvizicijom > > Ahahahahaahaha....... > Sta ste Vi ucinili da sajt bude bolje mesto za članove i prodaju?! Samo nesto komentarisete! > Ja sam postigla bar 1%, 30ak clanica vise ne krsi pravila sajta, Admin mi je obrisao negativne - mogao je da me blokira zbog slobodnog istupa, nekoliko ih je blokirano... Ma nego sta. Kad dostignete da 5% clanica prestane da krsi pravila sajta kvalifikovacete se da mozete da stojite ispred Maxija i hvatate one sto hoce da udju bez maske! :') A ja bas nista za ovaj sajt nisam uradila, imam dvoje dece pa su mi ono kao blagi prioritet u odnosu na ovo ovde. Izvinjavam se zaista x-)
2020 07 22
Stvarno ste smarač od žene! Primitivni sarkazam. Prijatno veče svima.
2020 07 22
Nema sarkazma, ja bas navijam da unovcite svoja postignuca i samopregorni rad. Forum je jedno zabavno mesto ,:)
2020 07 22
Meni je ovo ok, lazni tagovi i sl. bas vam kao ne smetaju, svaka dva-tri dana kukate na lazne tagove, a sad kuknjava zbog ovog nacina. I kao devojka dokona, kako ima vremena da ovo radi bla bla bla, a utosiste pola zivota piskarajuci na svakoj mogucoj temi po forumu :') Visite tu i dan i noc. Samo napred, Lux
2020 07 22
tina adamović https://mojekrpice.rs/tinaadamovic-120057 Dobila je predmet, i odbija da ga plati (jer je članica u pošti zaboravila da stavi otkup) Svi koji prate krpice se sećaju kako je tina adamović sa fejk profila spotter delila ovde pravdu, a sad je sama postala prevarant i lopov.
2020 07 22
Nije preskočila ni jednu temu. Uvek nesto džangriza, sad joj smeta i pravdoljubivost. Lokibg osecam Vašu negativnu energiju i kroz poruke. Baš ste nekako mračna osoba. Hvala svima na podršci. 💙💙💙
2020 07 22
Sto se Tine tiče, vidim 1 negativan utisak. Pomenula sam Adminu, odgovor je bio da trenutno ne krši pravila. Smatram da Pošiljalac mora da prihvati grešku i "proguta" svoj propust, kao i da povede računa u budućnosti, kako se ne bi ponovio. Ako smatrate drugačije, potrudite se kod Admina 😉
2020 07 22
Ako se dogovoriš sa nekim, red je da platiš, pa iako je došlo do propusta u slanju. Članica Tini nije poklonila predmet, zahteva da joj plati a ova odbija. Ako želi uspešnu saradnju neka plati. Tina lopovčino uplati novac.
2020 07 23
Negujte lepe misli! Ne osporavajte tudj rad i trud ka postignuću kolike-tolike pravde. Ne činim ništa što ugrožava savesnog člana ove zajednice. Bila bih blokirana da je drugačije! Što više uspešnih prodaja želim svakoj. 🤗 Družićemo se i na drugim temama ❤️
2020 07 23
https://mojekrpice.rs/andjelica12-43337 Clanica obrisala lazne tagove, hvala sto ste usvojili primedbu na iste!
2020 07 23
https://mojekrpice.rs/_kejtketrinkejt-202011 Clanica obrisala lazne tagove, hvala sto ste usvojili primedbu na iste!
2020 07 23
Hvala, Lux <3 A zasto clanice prvo ne upozoris i das im priliku da obrisu ili izmene neregularno ?
2020 07 23
> TatCat: > Hvala, Lux <3 A zasto clanice prvo ne upozoris i das im priliku da obrisu ili izmene neregularno ? Morala sam da izazovem reakciju. Sad, kad je vec dosta clanica videlo temu u forumu, promenila sam metod - skrenem paznju, privatnom porukom. Vecina nije pokazala negodovanje i odmah saradjuju. Verujem da neke i ne znaju gde grese.
2020 07 23
> lokibg: > Nema sarkazma, ja bas navijam da unovcite svoja postignuca i samopregorni rad. > Forum je jedno zabavno mesto ,:) Eee draga moja,ona za tebe kaze da si negativna,samo zato sto joj ne drzis stranu 😂😂 Tesko pada coveku istina pa ide onim:Napad je najbolja odbrana 😂
2020 07 23
1 2 3 4 5 6 7 8 9