Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Sta ne biste prodale nikada?

Hm, mislim da su to dva kombinezona, jedan iz psa a drugi nemam pojma odakle, nije da ih cesto nosim, cak naprotiv ali nesto ih beskrajno volim. 😂🤷‍♀️🥰
2020 07 23
Suknjicu koju sam dobila od Loki 8-) :*
2020 07 23
> tixtix: > Suknjicu koju sam dobila od Loki 8-) > :* Tiiiiiiiiixxxxx pa gde si mi tiiiii????? Nedostajes! <3
2020 07 23
Sive Puma patike. Ne smem ni da razmišljam o danu kad budemo morale da se rastanemo.. Osim ljubavi prema njima ima i sujeverja,da mi se uvek nešto lepo desi kad ih obujem...
2020 07 24
Ne prodajem one stvari u kojima se osećam 100 posto ja, bez ikakve dileme. Što se kaže, da sretnem nekog bivšeg dečka, pa da crkne kad vidi kako sam lepa hahahaha :) Ali omiljeni predmet mi je ova fejk leopard bunda koju sam kupila na sajtu (to je prva stvar koju sam ovde kupila, zbog koje sam i napravila profil na Krpicama). Čak je češljam dečjim češljićem, da održim sjaj :) Ovde sam haos trudna, ali i dalje sam mačka - divlja, od poliestera :) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1e93734e8bd52eecb34a1ba0641d1064.jpg)
2020 07 24
> marijana24: > Ne prodajem one stvari u kojima se osećam 100 posto ja, bez ikakve dileme. Što se kaže, da sretnem nekog bivšeg dečka, pa da crkne kad vidi kako sam lepa hahahaha :) Ali omiljeni predmet mi je ova fejk leopard bunda koju sam kupila na sajtu (to je prva stvar koju sam ovde kupila, zbog koje sam i napravila profil na Krpicama). Čak je češljam dečjim češljićem, da održim sjaj :) > Ovde sam haos trudna, ali i dalje sam mačka - divlja, od poliestera :) :') :') :') :') :') :') boginjo! ekstra je bunda!
2020 07 24
Marijana lepoto! Kad bi sve trudnice bile ovakve mackice.....:*
2020 07 24
> SvetlanaRadic: > > marijana24: > > Ne prodajem one stvari u kojima se osećam 100 posto ja, bez ikakve dileme. Što se kaže, da sretnem nekog bivšeg dečka, pa da crkne kad vidi kako sam lepa hahahaha :) Ali omiljeni predmet mi je ova fejk leopard bunda koju sam kupila na sajtu (to je prva stvar koju sam ovde kupila, zbog koje sam i napravila profil na Krpicama). Čak je češljam dečjim češljićem, da održim sjaj :) > > Ovde sam haos trudna, ali i dalje sam mačka - divlja, od poliestera :) > :') :') :') :') :') :') boginjo! ekstra je bunda! 💐❤
2020 07 24
> lokibg: > Marijana lepoto! Kad bi sve trudnice bile ovakve mackice.....:* Sta cu, ne mogu u leoparda bez sminke, bila bi to velika nepravda 😆 P.S. Patike su fantazija, moja postporodjajna stopala su ti vecito zahvalna 💕💗
2020 07 24
Nikada ne bih prodala ovaj sat sa MK, to mi je zapravo suprug kupio (logovao se sa mog naloga da bi video šta i kako, mislila sam da nije toliko domišljat) za godišnjicu Mraka ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/db4a1223a8f4e1fbac08658f2b20e6e9.jpg) I kaput, takođe mi je on kupio. Trt, sad ne znam šta da mislim o svom ukusu... 🤣
2020 07 25
Evo mog medaljona. Prosto smo se nasli, to je moja amajlija. Sam po sebi nema neku vrednost, ali kad bih ga izgubila to bi bila veca tragedija od gubljenja "Keri ogrlice" u seriji Sex i grad :) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c25a05558f6dc75f67f010e7080ba0dd.jpg)
2020 07 25
> marijana24: > > lokibg: > > Marijana lepoto! Kad bi sve trudnice bile ovakve mackice.....:* > Sta cu, ne mogu u leoparda bez sminke, bila bi to velika nepravda 😆 > P.S. Patike su fantazija, moja postporodjajna stopala su ti vecito zahvalna 💕💗 Bas mi je drago da to cujem! <3 <3 <3 <3 <3 Sto bi rekla moja pokojna nana: da ih nosis jos 100 godina u zdravlju! :")
2020 07 25
Nikad se ne bih odrekla nekoliko stvari koje sam sila po meri... Najjeftinije su me izasle, nosila sam ih mnogo puta i opet kad ne znam sta bih obukla posezem za njima :") :")
2020 08 10
1 2