Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pala prodaja?

Ja nikad nisam probala na lalafou. Delovao mi je neuredno. Jel ide prodaja? Šta ide tamo?
2020 07 25
Pozdrav. Da se ukljucim u temu Prodaja je pala u celom svetu Citam nedavno da je epidemija korinom najvise pogodila trgovinu,(garderobu,obucu..) Npr Zara zatvara bas mnogo prodavnica itd... Prosto ovo je ne samo bolest,nego i ekonomska kriza svugde... Ja imam jedno pitanje(nije vezano za pad prodaje),nadam se da ne smeta i da ce neko umeti da mi odgovori... Postavim predmet,stoji dan ,dva,tri i onda na volseban nacin nestane sa profila.. Pokusala sam,ponovo isti predmet i opet ista stvar... Evo veceras vidim da mi fale 4 predmeta?! Da li se jos kome isto desava? Hvala ,unapred.
2020 07 25
Dianja..Verovatno ih adminka brise.Da li Vam je prva slika bila sa interneta?Ako jeste to je jedan od razloga brisanja oglasa...
2020 07 25
Hvala,Jelena na nekima jeste,ali na nekima i ne.... U svakom slucaju hvala puno Ne vidim zato to smeta? Moje slike su maksimum ,usput ni jedan predmet nisam prodala(vidi se i u ocenama) sto nisam snimila,premerila,sve sto treba preko vibera,pa i kad ne traze... Evo obrisacu sa net-a... Hvala. Pozdrav veliki.
2020 07 26
Nema na cemu.Slika sa neta moze ali ne moze da bude profilna tj prva ili jedina.
2020 07 26
Ja bih isto rekla da je prodaja stala! Nikad nijebilo ovako.Nigde zive duse😂! sto bi se reklo! Zaomije sto kupci neprepoznaju kvalitet po povoljnoj ceni nego hrle u trzne centre gde kupuju sve i svasta samo jer je kao NOVO I KUPLJENO U RADNJI!!!
2020 07 26
Meni je maja i juna bilo slabo, jul mi je odlican, jedna prodaja dnevno u proseku. Ovaj sajt mi je najbolji, pokusala sam limundo, ali brzo odustala.
2020 07 26
U radnji nije kao novo, u radnji jeste novo. I uvek treba kupiti u radnji ko moze i ima mogucnosti jer se stvar moze isprobati, videti uzivo i opipati materijal. Prednost je ogromna. Ovde ima toliko uvaljivanja i kad kupujes to je skoro kao da uzimas macku u dzaku, nikada ne znas sta ce ti stici i da li ce ti prodavac reci: "Sta ocekujes za 400, 500, 600, 1000 (cifra je nebitna) dinara"? U radnji predmet mozes da pregledas, da zamenis ili dobijes novac nazad. I niko ti nece reci sta ocekujes za svoje potrosene pare, niti ces dobijati izgovore da zbog selidbe, zurbe, tetke, strine, komsinice prodavac nije stigao da pregleda predmet, poslao raspad i kaze ti da se to moze srediti. Evo npr. meni se svidela jedna majica ovde, ima je i u radnji po istoj ceni. Otisla sam u radnju da pogledam majicu i ustanovila da nije pamucna nego je 50% poliester i materijal je njah, nije vredno para i nije to to. Da sam je kupila ovako napamet ovde razocarala bih se jer poliester ne volim, a prodavac materijal nije naveo kao sto dosta njih ne navodi.
2020 07 26
U radnji nije uvek "novo" dok isproba njih milion stvar bude raspad a vidjala sam i pocepane majice kao i izguljene printove za 850 dinara tako da , evo kupila sam u radnji novu haljinu za 1000 dinara kontam nova i onda vidim rasivena cretela skroz i to bretela koja nije ni usivana kako bih objasnila druga je iscela nema ono usiven deo pa se rasparao i sad ne znam sta da radim sa tom haljinom a takodje imam i japanke nove iz radnje jedna je broj 37 druga 38 haha sta sa tim da radim xD a recimo ja sam na Miljakovcu kod mene kafici puni danas sam isla po drugi put u Capitol kafici tamo isto prepuni, jisk znaci skoro su ga ispraznili ljudi koliko kupuju evo ja kupila velikoo ogledalo, i jos neke stvari tako da u mom kraju izgleda lepo se prodaje kinezi takodje lepo posluju jer nesto mi se svidi dok odem sledeci put nemaaa a nisu bas jeftini isto kao i radnja ovde kod mene svaki dan nova roba i to se rasproda ocas posla ova turska roba sto se prodaje po instagramu a cene nisu bas male majica po 1000 dinara haljina po 1500-2000 tako da ne znam sta bih rekla ovo je sto se mog kraja i mog kretanja tice
2020 07 26
To da, ali u radnjama koje ne vode racuna o garderobi. Ja sam bas na jednoj temi pre par meseci slikala i pisala o tome. Trzni centri su sada pet friendly pa sam vidjala kako vlasnici to zloupotrebljavaju i pustaju zivotinje da hodaju po stvarima. Isto sam dosta puta naletela na garderobu umazanu sminkom ili izguljenu i pocepanu verovatno od vestackih kandzi. Sve to stoji ali se sve to moze videti na licu mesta. Vidis i ne kupis. Ako dobijes nesto sa felerom reklamiras uz racun i dobijes pare nazad. To ovde ne mozes, nekad i vrate pare kad otvore clanice temu, nekad ih clanice jure i mole da im vrate pare, pa prodavci traze 101 izgovor.
2020 07 26
Slazem se sa prethodnim clanicama,da ih sad nenabrajam da su stvari u radnjama daleko od Novog,,pre bi rekla rascerupane od silnih probanja i pipkanja. Ako ste iz mesta gde i clanica koja prodaje,najbolje bi bilo doci i probati artikal ili videti ga uzivo,sto se tice materijala pa i to prodavac moze da da u opis pa i to onda nije problem,,nista nije problem kad su ljudi posteni. Mislim da ovaj vid prodaje ima svojih prednosti,i da svakako mozete kupiti daleko kvalitetnije stvari po daleko nizim cenama.
2020 07 26
I meni je prodaja bila malo stala, ali u poslednje vreme ide. Slažem se za stvari u radnjama, ostaci od pudera po majicama, bluzicama, rašivene stvari, čupkice od povlačenja noktima, itd... Ja sam sve to videla u Zari. I doobro pregledam stvarčicu tamo pre nego kupim.
2020 07 27
Ako ste raspolozeni posetite moju stranicu,idalje nisam ostvarila ni jednu prodaju. A dosta sam snizila cene. Hvala unapred 😃
2020 07 30
Ako ste raspolozeni posetite moju stranicu,idalje nisam ostvarila ni jednu prodaju. A dosta sam snizila cene. A stvari dosta kvalitetne. Hvala unapred 😃
2020 07 30
I moju! 😂❤️
2020 08 01
1 2 3