Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

"Dama" XXXL poprsje

Pa jel' moguće da mene i sestru na svim kupoprodajnim sajtovima nađe sisata žena!? Otvorila sam temu još prošle godine ako se neko seća, slike ne želim ponovo da stavim. Kaže mi sestra da opet krenula u napad. Isti m.o., prvo se javi za XS/S predmet, pa imaš dušomiladraga nešto za veće grudi i onda iskače slika njenog pozamašnog poprsja. IrenaSirena, DanakaDanka.... Kako nas uvek nađe🤔🤔🤔😂😂😂😂😂
2020 07 28
Joj, da secam se da si vec pisala o njoj 😂
2020 07 28
Ne znam ni sama koliko mi je puta pisala na Lalafo. 🥴 Sada, cim mi zalici stil pisanja na njen, odmah blokiram i mirna mi je glava :)
2020 07 28
> Anchy90: > Ne znam ni sama koliko mi je puta pisala na Lalafo. 🥴 Sada, cim mi zalici stil pisanja na njen, odmah blokiram i mirna mi je glava :) Isto, samo tamo sestra kači sad pa sam joj objasnila. Čim traži veće blok.
2020 07 28
Jaoo, Apple, pa zar ponovo? I ja se secam te teme. :')
2020 07 28
Izvinjavam se sto upadam, Apple kad spomenu Lalafo - sad napravih profil, kako da stavim j**eni opis profila, ne mogu tu opciju nigde da nadjem :') inace, nije proslo 2 minuta kako sam okacila haljinu tamo, javio mi se izvesni Marko da mi udeli komplimente kako mi stoji haljina. Popizdela sam, odgovorila mu sa "mrs" i blokirala, ne moze se disati od manijaka
2020 07 28
> SvetlanaRadic: > Izvinjavam se sto upadam, Apple kad spomenu Lalafo - sad napravih profil, kako da stavim j**eni opis profila, ne mogu tu opciju nigde da nadjem :') inace, nije proslo 2 minuta kako sam okacila haljinu tamo, javio mi se izvesni Marko da mi udeli komplimente kako mi stoji haljina. Popizdela sam, odgovorila mu sa "mrs" i blokirala, ne moze se disati od manijaka Profil uredite sa malom olovkom gore. A Marko, Nikola itd su odmah za blok. Nigde više bolesnih od Lalafo.
2020 07 28
Lalafo sam prepustila sestri ali sa jasnim uputstvom da se spremi za stvari koje u životu videla nije. E danas joj se pojavile bliznakinje, neki dan tip za nošen veš, pre toga tip sa komplimentima. Dobro što sam je prosvetlila ali se isčuđava i dalje. 😣😣😣 Inače takvi nikad ne kupuju, ne upuštajte se u razgovor sa njima, ako mogu da Vas savetujem.
2020 07 28
> SvetlanaRadic: > Izvinjavam se sto upadam, Apple kad spomenu Lalafo - sad napravih profil, kako da stavim j**eni opis profila, ne mogu tu opciju nigde da nadjem :') inace, nije proslo 2 minuta kako sam okacila haljinu tamo, javio mi se izvesni Marko da mi udeli komplimente kako mi stoji haljina. Popizdela sam, odgovorila mu sa "mrs" i blokirala, ne moze se disati od manijaka Skini Lalafo aplikaciju, mnogo je bolja i preglednija od samog sajta i lako se može ubaciti opis profila, kao i sami predmeti.. I jedan savet - nikako ne postavljaj svoje slike, odnosno "kako stvari stoje", jer će ti se posle Marka javiti i Branko ili će ti sisata (u mom slučaju) Sanja ponuditi razmenu za vibrator! 🤣
2020 07 28
> AnjaPaola: > > SvetlanaRadic: > > Izvinjavam se sto upadam, Apple kad spomenu Lalafo - sad napravih profil, kako da stavim j**eni opis profila, ne mogu tu opciju nigde da nadjem :') inace, nije proslo 2 minuta kako sam okacila haljinu tamo, javio mi se izvesni Marko da mi udeli komplimente kako mi stoji haljina. Popizdela sam, odgovorila mu sa "mrs" i blokirala, ne moze se disati od manijaka > Skini Lalafo aplikaciju, mnogo je bolja i preglednija od samog sajta i lako se može ubaciti opis profila, kao i sami predmeti.. > I jedan savet - nikako ne postavljaj svoje slike, odnosno "kako stvari stoje", jer će ti se posle Marka javiti i Branko ili će ti sisata (u mom slučaju) Sanja ponuditi razmenu za vibrator! 🤣 😂😂😂😂😂 Nije to Nikola?
2020 07 28
> AppleRed: > 😂😂😂😂😂 > Nije to Nikola? Nikola je imao neke druge predloge .. 🙃
2020 07 28
> AnjaPaola: > > SvetlanaRadic: > > Izvinjavam se sto upadam, Apple kad spomenu Lalafo - sad napravih profil, kako da stavim j**eni opis profila, ne mogu tu opciju nigde da nadjem :') inace, nije proslo 2 minuta kako sam okacila haljinu tamo, javio mi se izvesni Marko da mi udeli komplimente kako mi stoji haljina. Popizdela sam, odgovorila mu sa "mrs" i blokirala, ne moze se disati od manijaka > Skini Lalafo aplikaciju, mnogo je bolja i preglednija od samog sajta i lako se može ubaciti opis profila, kao i sami predmeti.. > I jedan savet - nikako ne postavljaj svoje slike, odnosno "kako stvari stoje", jer će ti se posle Marka javiti i Branko ili će ti sisata (u mom slučaju) Sanja ponuditi razmenu za vibrator! 🤣 HAHAHAHAHAHA 😂😂😂😂😂 bukvalno 5 minuta nakon Marka, javio se neki NIKOLA da mi kaze kako mi lepo stoji haljina. A zene, haljina mnogo lepse izgleda kad se obuce nego ovako, zaista ne mogu ponovo da je slikam - imam slike samo na sebi. Moracu da blokiram dok ih ne blokiram vecinu xD hvala na savetu, @AnjaPaola <3 <3 <3
2020 07 29
> AppleRed: > Lalafo sam prepustila sestri ali sa jasnim uputstvom da se spremi za stvari koje u životu videla nije. E danas joj se pojavile bliznakinje, neki dan tip za nošen veš, pre toga tip sa komplimentima. Dobro što sam je prosvetlila ali se isčuđava i dalje. 😣😣😣 > Inače takvi nikad ne kupuju, ne upuštajte se u razgovor sa njima, ako mogu da Vas savetujem. ma samo blok, to je jasno! samo mi je sokantno, imam profile na vise sajtova za kp, ali ovaj Lalafo je stvarno leglo raznih budala. Hvala na instrukcijama @Apple <3 <3
2020 07 29
> AppleRed: > Pa jel' moguće da mene i sestru na svim kupoprodajnim sajtovima nađe sisata žena!? Otvorila sam temu još prošle godine ako se neko seća, slike ne želim ponovo da stavim. Kaže mi sestra da opet krenula u napad. Isti m.o., prvo se javi za XS/S predmet, pa imaš dušomiladraga nešto za veće grudi i onda iskače slika njenog pozamašnog poprsja. IrenaSirena, DanakaDanka.... > Kako nas uvek nađe🤔🤔🤔😂😂😂😂😂 Jaooo desilo se i meni 🤣🤣🤣 haha kaze da li mozes da izmeris bundu oko grudi ja imam velike ne znam da li ce mi biti dobra kaze sacu da ti posaljem obim da vidis kad ono salje gole sise i to bogami nikad videla vece nisam 🤣🤣🤣🤣
2020 07 29