Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarant sa imanja pored Gornjeg Milanovca

https://mojekrpice.rs/teodortodorovic-209973 Samo bih da upozorim na clanicu Ne saljite nista ako Vam pre toga ne uplati U mom negativnom utisku sve je objasnjeno Vidim da se ne loguje na ovom profilu,vrv je otvorila novi,znak za uzbunu je da joj saljete na adresu u BOLJKOVCIMA jer joj otud neko PORODICA IZ TOG SELA donosi postu,posto ona zivi na IMANJU blizu GORNJEG MILANOVCA. Podaci clanice su kod mene ako posumnjate
2020 08 08
Poslali ste haljinu i bez otkupa i bez prethodne uplate? Zasto?
2020 08 08
> njelena360: > Poslali ste haljinu i bez otkupa i bez prethodne uplate? Zasto? Dogovor je bio da cu poslati kad uplati,no,to jutro sam svakako slala jos par paketa,pa k'o veli hajd' da ne gubim vreme u dva navrata,pa cu joj ipak poslati.Procitala prethodne utiske koji su bili svi pozitivni,a i po pprepisci je delovala vrlo fino,kulturna i odusevljena sto sam joj ukazala poverenje pa ipak poslala
2020 08 08
Isti slucaj vezano za clanicu.. Narucila mi robu u vrednosti od 10.000 ..sve minijature parfema...oci su mi ispale dok sam svaki upakovala I navodno je na nekom imanju...i snabdeva je neki taksista..te da saljem na njegovu adresu...pa mi ostavila pogresan broj tog taksiste... I na koncu svega navodno se taj covek razboleo i odvezli su ga u bolnicu...rece da ce mi javiti kad da saljem ...i naravno nije se javila... Nisam daala negativnu jer nije doslo do saradnje.. Ali cist bezobrazluk.. Eto da znas da nisi jedina... Nadam se da ce ti uplatiti i da nije prevelika suma u pitanju..
2020 08 08
Joooj. Ja sam imala identicnu sutuaciju u posti. Poslala paket bez prethodne uplate i bez otkupa. Ali je devojka na kraju ispala bas postena i uplatila posle 10tak dana. 😊😊😊 Jbg, mozda ni ova clanica nikako da stigne do poste/banke. Mozda ce Vam uplatiti.
2020 08 08
> NShibridi: > Joooj. Ja sam imala identicnu sutuaciju u posti. Poslala paket bez prethodne uplate i bez otkupa. Ali je devojka na kraju ispala bas postena i uplatila posle 10tak dana. 😊😊😊 Jbg, mozda ni ova clanica nikako da stigne do poste/banke. Mozda ce Vam uplatiti. Pa ja ne verujem da hoce,ali cuda se desavaju Elem,pamet u glavu 😂🤣😂🤣
2020 08 08
Eto,drage moje clanice,broj utisaks nista neznaci i nista negarantuje! Samo toliko!
2020 08 08
Nažalost, ne možete poći od sebe kada procenjujete druge. Nije na odmet, pored utisaka (koji su neretko pisani po šablonu, ponekad i u euforiji), pogledati profil i ponašanje na sajtu. Konkretno, na tom profilu, dotična umesto predmeta ima više puta postavljeno oglašavanje rasprodaje (bahatost) i duplirane nedozvoljene predmete. (To je realnija informacija od utisaka.)
2020 08 08
> REASHOP: > Nažalost, ne možete poći od sebe kada procenjujete druge. > Nije na odmet, pored utisaka (koji su neretko pisani po šablonu, ponekad i u euforiji), pogledati profil i ponašanje na sajtu. > Konkretno, na tom profilu, dotična umesto predmeta ima više puta postavljeno oglašavanje rasprodaje (bahatost) i duplirane nedozvoljene predmete. (To je realnija informacija od utisaka.) Nije bilo tih predmeta kada sam dobila upit tj pocelw saradnju 17.7 Bio bi siguran alarm da nesto nije sasvim u redu
2020 08 08
> Elenahana: > > REASHOP: > > Nažalost, ne možete poći od sebe kada procenjujete druge. > > Nije na odmet, pored utisaka (koji su neretko pisani po šablonu, ponekad i u euforiji), pogledati profil i ponašanje na sajtu. > > Konkretno, na tom profilu, dotična umesto predmeta ima više puta postavljeno oglašavanje rasprodaje (bahatost) i duplirane nedozvoljene predmete. (To je realnija informacija od utisaka.) > Nije bilo tih predmeta kada sam dobila upit tj pocelw saradnju 17.7 > Bio bi siguran alarm da nesto nije sasvim u redu Mislila sam, pre svega, na 4 rasprodaje oglašene kao predmete, koje je postavila još u decembru i januaru.
2020 08 08
Nisam znala da je to problematicno 🤯🤯🤯
2020 08 08
> Elenahana: > Nisam znala da je to problematicno > 🤯🤯🤯 Meni je to ukazuje na bahatost, ali vidim da većinu na sajtu to ne iritira.
2020 08 08
Draga, da li Vam je mozda uplatila u medjuvremenu? 😔
2020 08 10
Nije naravno,vidim da se nije ni logovala,pretpostavljam da je ugasila profil,zato sam i promenila naslov. U slucaju da neko naleti na te detalje da zna. Hvala sto pitate 🤗🤗🤗
2020 08 10