Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je novo novo?

Devojke, kakva su vam iskustva sa Novim stvarima kupljeni ovde? Konkretno, našla sam torbicu koju bih kupila ali opis nije na mestu. U nazivu je torbica NOVA, a u opisu piše da je razlog prodaje "zato što je ne nosim više?" ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a491ada1de8308aea01b9b6d1062dd44.jpg)
2020 08 10
Novo ali ipak se ne nosi više 😂 šta li je pisac hteo da kaže.... Uđoh u taj predmet i po ivicama mi nekako deluje iskrzano 😕 možda grešim ali tako mi izgleda sa slika 😶
2020 08 10
Ja pod novo podrazumevam sa etiketom, nenoseno ili samo probano. Ova clanica pored toga sto nosenu torbu obelezava kao novu - takodje krsi sva ostala pravila sajta - znaci tagovi, brend, opis, sve pogresno
2020 08 10
Cesto naletim na stvari za koje u naslovu stoji da je novo, a u opisu da je noseno jednom ili par puta i kao novo sto je kontradiktorno sa naslovom. Ono sto je noseno moze biti kao novo, ali nije novo i takve oglase treba prijavljivati i brisati jer su na neki nacin obmanjivanje kupaca. Ja uvek naglasim ako je nesto novo sa etiketom, novo bez etikete tj. samo isprobano i oprano, ili je noseno par puta. Najvise stvari imam tih par puta nosenih jer imam neke omiljene stvari i njih se drzim, a ostalo nosim jednom do par puta i vise mi se ne svidja. Sa etiketom imam najmanje jer sve stvari koje dobijem ili kupim, uglavnom uvek isprobam, isecem etiketu i operem jer ne drzim nove, neoprane stvari zajedno sa cistim i opranim pa po navici sve uvek perem sem ako mi se bas, bas ne svidi na prvu. P.S. Ta clanica je istu torbu kacila 6 puta, a da prethodno nije obrisala stare oglase.
2020 08 10
Novo je samo ako ima etiketu. Realno, svaka zena ima nesto potpuno novo u plakaru sto nikada nije obukla, ali ako nema etiketu to se ne moze dokazati. Iskreno, nema veze ako je nesto noseno. Imam dosta stvari koje sam dosta nosila i jos uvek ih nosim, a potpuno su ocuvane. Ali mi je ipak bezveze prodavati nesto kao novo, ako to nije >:(
2020 08 10
Dobro ovo je biser krpica ,:) Mislim da je htela da kaze da je vrv nosila par puta,ili bih ja to tako protumacila.Novo svakako moze da bude i bez etikete iz prodavnice,ali to je vec stvar poverenja.Prodavala sam kosulju koju nikada nisam obukla,dobila sam je nije mi bas legla.Etiketu sam nazalost skinula.U opisu sam stavljala KAO NOVO,iako je kosulja bila nova,ali nije imala etiketu.
2020 08 10
Noseno ne moze biti novo. Ja ne znam da li ljudima stvarno treba objasnjavati. I ako je jednom noseno, nebitno da l 10 minuta ili pola dana, noseno je i nije novo. Jedino ako ovde neko pokusa da tako nesto proda kao novo, ali zasto lagati prvo sebe, a onda druge. Nije posteno. ;(
2020 08 10
Mozda misli da joj je nov oglas, a ne torba 😆
2020 08 10
> Chillnakit: > Mozda misli da joj je nov oglas, a ne torba 😆 😂😂😂😂😂👌
2020 08 10
Ja svu garderobu i obucu svrstavam u 4 kategorije Novo- sa etiketom Kao novo- noseno 2, 3 puta bez znakova koriscenja Nošeno i Podrpano za kantu. Ima nazalost i takvih na sajtu nenosivih stvari. Za ove zadnje prodavci su mi uglavnom vracali novac, a stvar uglavnom nece nazad pa ponesto zavrsi i u kanti. Kupujem zaista divne stvari ovde na sajtu, uglavnom sam prezadovoljna cenom a i kvalitetom ali treba otvoriti četvoro oci i ne zaletati se.
2020 08 11
Ja imam dosta novih stavri, to su stvari s etiketom. Takodje imam i nove stvari bez etikete ali to su stvari iz proizvodnje, koje nemaju etiketu kao uzorci ili ako je u paketu bilo više komada rađeno za neku firmu. To mi je Takodje pod *novo*, jer nije ni oprano ni nista. Kad je nešto nenoseno (oprano a čami u ormaru), tako i napišem jer se i to jednom oprano vidi na materijalu.
2020 08 11