Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Promena cena

Presmesno mi je kad vidim da se cene menjaju i to za maltene dupli iznos (ne pricam o jeftinijim stvarima nego onim skupljim od 5000 pa navise) Ne razumem koja je to logika da ako se nije prodalo za 5, da ce se prodati za 10? Ja sve snizavam, dok se ne proda, jel ovo neki novi metod a da ja nisam upoznata? :')
2020 08 11
Mozda vide veliko intresovanje pa zele stp vise da zarade 🤷🏼‍♀️
2020 08 11
Sumnjam da bi iko zdravorazuman kupio po duplo vecoj ceni - bez obzira na to da li je video ranije taj artikl ili ne; mada ovde se kupuje Zara i slicno po duplo vecim cenama, nema pravila kad je potraznja u pitanju ¯\_(ツ)_/¯
2020 08 11
Pa zato sto ovde dosta clanica,cak i na forumu tvrdi da cena odredjuje stanje..Cim je jeftino mora da ne valja..Ili za tu cenu,kada je neki krs u pitanju,je sasvim ok ..Mislim to su izjave kada ovde citam..Odatle i stav da ce prodati pre ako je skuplje,verovatno.
2020 08 11
Ponekad povecam cene (naravno ne duplo). Razlog? -Cesto dobijam od clanica ponudu koja je dosta manja od iznosa koji trazim. I onda: ako sam spremna da torbu prodam za 6000 i toliko stavim u oglasu (i ispod toga ne bih isla), clanice salju: "da li moze za 5000, 5500" Tog momenta povecam cenu na 7000. Iskreno, svidelo se to nekome ili ne, meni se pokazalo kao dobar metod i zato sam nastavila da ga praktikujem.
2020 08 11
> Majda87: > Ponekad povecam cene (naravno ne duplo). Razlog? -Cesto dobijam od clanica ponudu koja je dosta manja od iznosa koji trazim. I onda: ako sam spremna da torbu prodam za 6000 i toliko stavim u oglasu (i ispod toga ne bih isla), clanice salju: "da li moze za 5000, 5500" Tog momenta povecam cenu na 7000. Iskreno, svidelo se to nekome ili ne, meni se pokazalo kao dobar metod i zato sam nastavila da ga praktikujem. Meni iskreno popust 500-1000din na cenu od 6000 uopste nije veliki, ja ga redovno dajem za skuplje stvari ,:)
2020 08 11
Kako kome. ; ))) Meni i 500 znaci. Najteze mi je kad treba da dam za postarinu 😂
2020 08 11
> Majda87: > Ponekad povecam cene (naravno ne duplo). Razlog? -Cesto dobijam od clanica ponudu koja je dosta manja od iznosa koji trazim. I onda: ako sam spremna da torbu prodam za 6000 i toliko stavim u oglasu (i ispod toga ne bih isla), clanice salju: "da li moze za 5000, 5500" Tog momenta povecam cenu na 7000. Iskreno, svidelo se to nekome ili ne, meni se pokazalo kao dobar metod i zato sam nastavila da ga praktikujem. ...reče ona, ponosno. >:( sačuvaj me, bože, i sakloni. zapravo, da budem slikovitija, fuj.
2020 08 12
Vrlo prost komentar. To su marketinski trikovi. Pogledajte radnje oko sebe... svuda -50, 60, 70%, a zasto? - Zato sto vrate prvobitnu cenu proizvoda. Dok je snizen predmet npr bio na popustu od 20%, Vi ste ga zaobisli, jer je kostao 4hilj. A kad Vam stave cenu od 10hilj i daju 60%, Vi cete ga kupiti. Uostalom, Pravilnikom sajta nije zabranjeno da se cene menjaju. Ne ugrozavam nikoga. Kome se ne dopada, produzi dalje ; ))
2020 08 12
pustite vi tu zamenu teza, niste vi govorili o sniženju već o povećanju od 15 i kusur posto na početnu cenu samo zato što vas je neko uljudno pitao da je snizite za manje od desetog dela njene vrednosti. plus, u nastavku kažete da, kada vi plaćate, 500 dinara je puno, a kada tražite duplo više, onda je to ha-ha-ha, baš zabavno. svaka čast, stendap komedija i lekcija o marketingu, 3000 za gospođu.
2020 08 12
Slozicu se sa clanicama, nije ovo butik vec online buvljak i ne razumem te "marketinske" trikove. Pritom ne znam zasto mislite da samo Vama znaci 500 dinara, znaci svakome od nas. Sigurna sam da niko od nas nema para za bacanje - pa ni clanice koje imaju mozda vise novca da daju za nesto
2020 08 12
Nije butik, to stoji. Ali kad prodajem nesto novo i sa etiketom i cak povecam cenu u odnosu na prvu (kad sam postavila oglas) ona je i dalje niža od one u radnji. Zato dajem sebi za pravo da sama kreiram istu. Ne vidim problem u tome. Shvatam da mnoge nervira to podizanje cena na ovakvom sajtu, ali i nas "prodavce" podjednako nervira kad neko nudi 2/3 već najniže istaknute cene.
2020 08 12
> Majda87: > Ali kad prodajem nesto novo i sa etiketom i cak povecam cenu u odnosu na prvu (kad sam postavila oglas) ona je i dalje niža od one u radnji. pa, i treba da bude niža jer nije iz radnje. :D upravo to je ono što većina prodavaca ovde ne shvata.
2020 08 12
Ne mora da bude. Moze da bude i ista kao u radnji. Mozda neko poseduje odredjenu velicinu koja je u radnji rasprodata. Ja sam spremna da platim i vise, ako mi to bas treba.
2020 08 12
pa, ok, ali takvi slučajevi su samo izuzeci koji potvrđuju pravilo, da se ne lažemo. ostaje činjenica da ste vi spremni da povećate početnu cenu samo zato što vas pitaju za malo nižu, i to sa ponosom ističete. ako u tome, zaista, ne vidite ništa pogrešno, nemamo o čemu dalje da diskutujemo.
2020 08 12
1 2