Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dobar prajmer

Zdravo devojke! Treba mi vas savet. Koji prajmeri za masnu kozu su vam se pokazali najbolji? Plus moja koza je jako osetljiva i pore oko nosa i obrazima su ravne vulkanu.. HELP!!
2020 08 13
I mene zanima🙃 znam da sam na nekom forumu procitala 50 preporuka za Catrice keep me matt i kupila, meni lice za pola sata bilo masno kao da sam uljem natapkala😏
2020 08 13
Ja imam mesovitu kozu...Izbacila sam prajmere iz upotrebe...a probala sam ih mnogo. Nijedan mi nije uradio nista specijalno sto se tice trajnosti sminke, da duze drzi t zonu pod kontrolom, cak mislim da mi je taj dodatni sloj sminke jos vise smetao i zamastio lice..tako da sam ih postepeno izbacila skroz. Takodje imam osetljivu kozu i mislim da prajmeri samo zapusavaju dodatno pore..te ih ne stavljam pre sminkanja i mic po mic, primetila sam da mi se lice sada mnogo manje masti. Kao svojevrsna podloga pre sminkanja mi se odlicno pokazao Vichy mineral 89, hidrira mi, a opet mi ne masti dodatno kozu i puder mi preko njega lepo leze. Cula sam da je onaj novi Too Faced prajmer odlican, mada nisam probala, njega bih mozda i uzela da isprobam, kad mi bude potrebna trajnija sminka.
2020 08 13
Da li ima neko iskustva sa Maybelline baby skin?
2020 08 13
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3d101a9c4bde4710f2829915cfc89d74.jpg)
2020 08 14