Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moj nick na tudjim profilima bez ikakvog dopisivanja i saradnje

Na profilima jedne te iste clanice nalazi se moj nick saskabg: https://mojekrpice.rs/petissa-135182 https://mojekrpice.rs/petisa-50805 I na oba ova profila stoji sledece: "Posto admina nemamo, nema zastite od prevaranata, bahatih i bolesnih ljudi, pa cu ih ovde nabrajati (maltretiraju, lažu, varaju): pure_pink_heart; tristany; nikolinaleftim; ana975-152958; veliborradojevi ; milkajov67, Pinkpanter, shopandgo2, saskaBG, SofkaVas." Sa ovom clanicom nikada nisam ni poruku razmenila niti imala bilo kakvu saradnju (prodaja, kupovina, razmena). Na osnovu cega ova osoba daje sebi pravo da moj nick navodi u ovako ruznom kontekstu? Kako sam mogla da je prevarim, maltretiram, lazem, kada nikada nismo imale bilo kakav kontakt? Ovo o bahatosti i bolesti takodje je stupidno: nas dve se ne poznajemo, nismo nikada ni slovo razmenile. Ne zanima me sto ima VIP clanstvo i veliki broj pozitivnih ocena. Da li se nekome na ovom sajtu desilo nesto ovako i kako ste resile problem? Pisala sam adminu, normalno.
2020 08 16
Pa ne radi se o Vama. Nego o nicku saskaBG. Vas ima sva mala slova.
2020 08 16
> Shyshymiga: > Pa ne radi se o Vama. Nego o nicku saskaBG. Vas ima sva mala slova. Unela sam saskaBG u pretragu, ali izlaze moji predmeti.
2020 08 16
Da, nema druge saskeBG
2020 08 16
Uklonjen je moj nick sa profila Petissa i Petisa.
2020 08 16
Mozda neka saska koja je blokirana i zato ne izlazi. Zato je i clanica uklonila jer je vise nema ovde.
2020 08 16
> Shyshymiga: > Mozda neka saska koja je blokirana i zato ne izlazi. Zato je i clanica uklonila jer je vise nema ovde. Clanica je sama priznala da je napravila gresku jer je stavila saskin nick Znaci nije neka druga clanica
2020 08 16
neka baci kamen samo onaj kojem se nije desilo da, nabrajajući na svojim dupim profilima bahate i bolesne prevarante, u drugom redu liste, pogreši ime ili dva. je suis petis(s)!
2020 08 16