Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Savet za prodavce

Nensina, ali stvar se menja ako uz Jessicu napises najleeeeepsaaaaaa haljina :')
2020 08 21
I ja primetih da se ovde Zara tretira kao Mona🤷🏻‍♀️
2020 08 21
> Angieengelll: > Kada kupac nešto traži nikada neće tražiti "ekstra košulja" "moderna seksi suknja" nego će da pretražuje po boji i printu. > Znači ako je nesto na tufnice napisite "suknja na tufnice". Ako je nesto crno napišite "crna košulja". A ne "prelepa košulja" Ti se zaista nadaš da iko iole pod lajsnu će ovo da pročita? Razne slatkice, smokvice i grožđice ne zalaze u ovaj naš forum vilajet. Ako tražiš, traži i naći ćeš ili nećeš. Prosto kao pasulj.
2020 08 21
ORIGINAL ZARA MAJICA EKSTRA POVOLJNO 🔝🔝🔝
2020 08 21
Da,a extra povoljno 500 dinara jeftinija nego kad je kupljena pri tome iz kolekcije od pre dve godine. Meni je recimo najskuplja stvar 2200 BATINE KOZNE mokasine.SADA su na snizenju u Bati 9300.Kupljene su prosle godine,jesu malo nosene,al su nosene.Ja smatram da bu debilizam bio da ih ja stavim 9000 jer sam ih platila 12000. Mozda gresim,ali ja sam Krpice shvatila kao sajt gde se po nekoj simbolicmoj ceni resavam stvari koje nosim retko ili nikako i za te pare sebe castim nesto ili se razmenim ako mi se svidi. I da me neko ovde ne shvati pogresno,sve clanice sa kojima sam ja saradjivala su divne.Ali to je zato sto u sirokom luku izbegavam prodavce tipa skupocena HM haljina,majca preslaaatkaaaa,hastag brenda na turskim stvarima,slike sa neta,skrtice i opise artikla u jednoj reci tipa famozna ili bozanstvenaaaa. I bas bih volela da udjete u moj profil i da mi kazete ako su cene nerealne.Cenila bih to. Nadam se da me zbog svega napisanog niste proglasili rospijom,jer ja sam u stvari jedan divni nezni cvetic ☺
2020 08 21
Možda ću malo odstupiti od teme. Unapred se izvinjavam na opširnosti,ali želim da dotaknem više tema. Smatram da to što neki stavljaju takve opise vezano za Zaru ili H&M na primer ("skupocena" itd.) je prvenstveno jer su primetile potražnju tih i sličnih brendova i to koriste. Odnosno, svima je postalo jasno a pogotovo nekim prodavcima - da su Zara i sl.postali oličenje onog što bi neki u opisu rekli "must have". Setite se samo da je naše društvo siromašno i da smo zemlja trećeg sveta, možda se zato Zara smatra ovde za nešto special, zato je to žalosno, iako ih ne opravdavam, jer su po meni posegli za nečim što im se servira i dalje ne odstupaju, a imaju izbora drugog. Npr. kad neko s platom od 30.000 dinara (dobije prvi deo 1.og u mesecu 15.000 dinara) dođe u tu Zarinu radnju (ako dodje) - razmislite kako se oseća. Ili kad pogleda Superdry, haljina minimalno 12.000 dinara u radnji, ili 8.000 na sniženju, a njemu ili njoj plata minimalac. Možda onda pomisle da je to dragulj - jer je toliko skupo kao polovina njihove plate?
2020 08 21
Ovo je kapitalizam nažalost. Moja mama je kupovala za vreme Jugoslavije stvari u radnji Mirjane Marić ja i danas čuvam te kožne jakne i bluze. Što se mene lično tiče nekad kupim ćerki u Zari nešto, ali kada je na sniženju, jer smatram da su cene previsoke za moj džep i da to nije nikakav specijalni kvalitet, što njoj ne mogu da objasnim još uvek, a ne mogu reći da imaju neki izbor (što se mog ukusa tiče, naravno). H&M je po mom mišljenju u velikom slučaju katastrofa, a cene su grozne za užasan kvalitet i nikakve modele. Zato mislim da ipak treba da gledamo na tu pojavu kao na pokušaj prodaje (uvaljivanja), ali izvinite i iskorišćavanja ljudi u nekim slučajevima, po mom skromnom mišljenju, jer te žene smatraju da je određeni brend jako velika stvar, daće četvrtinu plate da kaže da je obukla Zaru. Bolje biti originalan, nego nositi što svi. Postoje i izuzetno skupi predmeti iz inostranstva koje prodaju kvazi buržujke koje tamo žive i onda ovde preko ovog sajta svetu koji je propao u svakom smislu, pokušaju da uvale za 35.000 dinara papuče, pojma nemam kog svetski poznatog brenda - krajnji slučaj cinizma.
2020 08 21
Npr. videla sam predmete iz inostranstva gde su predmeti od 15.000 pa nadalje,a ide se i do 40.000 dinara. Mene se iskreno ne tiče gde je to kupljeno i kojim parama, ali ne znam da li dođu ikad u Srbiju na 3 sata i da li prate stanje društveno, političko, ekonomsko - pa se iživljavaju nad nekim ljudima koji bi dali zadnji dinar jer je to "marka". Naravno i kupci su krivi, u tom slučaju, oni koji nemaju novca,ali će dati poslednji dinar nekome ko uživa u blagostanju i mogao bi realno da snizi te cene. Problem postoji i na jednoj i na drugoj strani. U kupcima, jer žele da imaju brend (ono što smatraju da je valjano) - da li misle da tako više vrede?U prodavcima - što koriste situaciju nad ekonomski (i još na neki drugi način,ali neću o tome) osiromašenim narodom i takođe narodom koji je očigledno sklon precenjivanju pogrešnih stvari? šta to govori o svima zapravo? Mogu reći još samo ovo, ovde sam uspela da prodam isključivo markiranu garderobu koju sam ja npr.dobila od drugarice, jer ja nemam nameru da dajem za Guess majicu 4.500 dinara, ali sam prodala Guess farmerice za smešnu cifru i K.Klajn majicu original iz Italije za mislim 300 dinara. Bukvalno me ne tiče što neko smatra KK za nekog vrhunskog kreatora i blabla, sve je to jedno leglo kapitalističko koje živi u oblacima i jede kavijar, koji izrabljuje i manekenke koje rade tamo, koje doživljavaju razna poniženja, ko zna šta im se nudi zapravo.. ali one su to prihvatile jer za drugo ne znaju u takvom društvu koje je kako kažu civilizovano. I još samo ovo, koliko se izrabljuje treći svet u Vijetnamu itd.za proizvodnju odeće koju nosimo? Kolika im je plata? Mi sami kupovinama takvih brendova omogućavamo postojanje i održavanje kapitalističkog sistema i enormno bogaćenje jedne male grupe ljudi koja je gigant u ovom svetu i može sve. Dotle ćemo mi da prevrćemo sajtove i potrazi za Guess ,Zarom i slično. A oni će na krstarenje.
2020 08 21
Shvatam ja gde mi zivimo.I da je nekima Zara vrhunac modnog dostupnog brenda.I to je isto ok.Ali problem je sto je tipa luksuzna zara majca opravdanje za nenormalno visoku cenu koja je kao sto rekoh za trista dinara jeftinija nego u radnji i pri tome nosena. I onda kukaju kako ne mogu da prodaju stvari.Taj momenat mi nije jasan.Ali zato uglavnom ti isti pitaju da li Batine kozne mokasine,koje su sad na snizenju 9300 a ja ih prodajem za 2200,mogu da spustim na 1500.A pri tome njihova LUXUZNA zara haljina nosena,je 2500 a u butiku je 2800 i korigovace mi cenu za 10 din. Sprdamo li se mi odje? Ja o tome govorim.A svako ima pravo da na kineske sandale natakte hastag Luj Viton i spici cifru 45.000. Dok je ovaca bice i dzempera.
2020 08 21
Ma slažem se ja i s tom primedbom. Znam kakva sniženja postoje i da se neke stvari nalaze na rasprodajama itd., plus da prošlogodišnje modele npr. koji sada u radnji koštaju po 300 oni stave cenu 1000 i slično mislim možemo sad sto primera nabrojati. Što se tagova tiče,to sam primetila a i kod onih koji imaju baš mnogo ocena (čast izuzecima) i ogromne cene za tako te krpice, sve moguće marke su tu od adidas, nike do bershka, zara, mango.. Ako ne mogu da prodaju stvari, super. Ali ako su odrali nekog za nešto što ne košta toliko ni u radnji, plus plate poštarinu preko 200 dinara, a u radnji možeš da vidiš na šta to zapravo liči, kako ti stoji i td., onda nije okej No,da ne ulazim sad u dubioze.Šta je tu je. tačno je dok je ovčica biće ..
2020 08 21
> Nensina: > Shvatam ja gde mi zivimo.I da je nekima Zara vrhunac modnog dostupnog brenda.I to je isto ok.Ali problem je sto je tipa luksuzna zara majca opravdanje za nenormalno visoku cenu koja je kao sto rekoh za trista dinara jeftinija nego u radnji i pri tome nosena. > I onda kukaju kako ne mogu da prodaju stvari.Taj momenat mi nije jasan.Ali zato uglavnom ti isti pitaju da li Batine kozne mokasine,koje su sad na snizenju 9300 a ja ih prodajem za 2200,mogu da spustim na 1500.A pri tome njihova LUXUZNA zara haljina nosena,je 2500 a u butiku je 2800 i korigovace mi cenu za 10 din. > Sprdamo li se mi odje? > Ja o tome govorim.A svako ima pravo da na kineske sandale natakte hastag Luj Viton i spici cifru 45.000. > Dok je ovaca bice i dzempera. E pa vi baš imate "Mirjanu Marić", iskreno nisam gledala profil do sad vaš, nisam zato spomenula Mirjanu Marić. :)
2020 08 21
> srebrna: > > Angieengelll: > > Kada kupac nešto traži nikada neće tražiti "ekstra košulja" "moderna seksi suknja" nego će da pretražuje po boji i printu. > > Znači ako je nesto na tufnice napisite "suknja na tufnice". Ako je nesto crno napišite "crna košulja". A ne "prelepa košulja" > Ti se zaista nadaš da iko iole pod lajsnu će ovo da pročita? > Razne slatkice, smokvice i grožđice ne zalaze u ovaj naš forum vilajet. > Ako tražiš, traži i naći ćeš ili nećeš. > Prosto kao pasulj. Niko ne stavlja normalne opise. Ni ovi sto imaju po 200 ocena 🤦🏻‍♀️ bar neko da vidi pa kad je nešto žuto da napiše "žuta majica" da ja uspem da nadjem nekad nesto, a da nije "slučajno"
2020 08 21
Ma manite me sa Zarom, smorila priča. Ko hoće da kupi za 7000 polovnu haljinu, nek izvoli. Jeste sumanuto ali bože moj, dok ima kupaca, biće takve cene. Ja ne kupujem u zari jer ako nije na sniženju, preskupo je za taj kvalitet. A kad je na sniženju, ostanu neke gluposti. Jedino tašne su mi super
2020 08 21
Imam Mirjanu Maric.Ali nisam haljinu stavila 10.000 iako je cifra bila kad je kupljena.I haljina nije nosena,ali nema etiketu. Isto mi nije jasno zasto prodavci ne brisu prodane artikle nego im stoje,pa se samim tim sajt zatrpava,a mnogo je takvih i postaje jos nepreglednij.Ja recimo cim se dogovorim oko prodaje,stavim na artikal da je prodat.Onog momenta kad artikal stigne do kupca a meni novac nazad,brisem ga. U cemu je fora da nekome mesecima stoji na po deset,dvadeset artikala prodano i zatrpava preglendost? U cemu je fora,jel zna da mi kaze neko?
2020 08 21
> Nensina: > Imam Mirjanu Maric.Ali nisam haljinu stavila 10.000 iako je cifra bila kad je kupljena.I haljina nije nosena,ali nema etiketu. > Isto mi nije jasno zasto prodavci ne brisu prodane artikle nego im stoje,pa se samim tim sajt zatrpava,a mnogo je takvih i postaje jos nepreglednij.Ja recimo cim se dogovorim oko prodaje,stavim na artikal da je prodat.Onog momenta kad artikal stigne do kupca a meni novac nazad,brisem ga. > U cemu je fora da nekome mesecima stoji na po deset,dvadeset artikala prodano i zatrpava preglendost? > U cemu je fora,jel zna da mi kaze neko? Ja sam krenula da pišem članicama čije predmete imam u omiljenim, kad vidim da se prodalo, zamolim ih da obrisu i napišem da se sajt zatrpava, a da admin ne reguliše ništa. I uglavnom obrisu. Neke su mislile da se samo obrise posle nekog vremena. Ili da kad stave prodato to onda ne vide druge članice ili nešto tako
2020 08 21