Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Savet za prodavce

Kada kupac nešto traži nikada neće tražiti "ekstra košulja" "moderna seksi suknja" nego će da pretražuje po boji i printu. Znači ako je nesto na tufnice napisite "suknja na tufnice". Ako je nesto crno napišite "crna košulja". A ne "prelepa košulja"
2020 08 20
Slazem se, to mi uvek bude smesno kad vidim kao naziv😂 ili postave haljinu, a u naziv stave “slatkica” hahahah
2020 08 20
Ali ne razumeju da se opis ne piše da se maktretiraju članovi 😭 Vidim na slici da je na tufnice, nisam ćorava, ali kad trazim, tvoja neće da iskoči u pretrazi ako ne pišeeee 😭😭😭 Opis: "stanje kao na slikama" Forum: "aaaa sto mi ne ide prodaja jesu li mi ružne stvari jesu li mi skupe cene aaaaa"
2020 08 20
Važnije mi je koji su patike broj nego da su kupljene u Beč
2020 08 20
Ima oglasa gde nigde ne piše, koji je predmet u pitanju; ni u naslovu, ni u tagovima ('xxx' ili '...'), ni u tekstu. Nemoguće je da se takav predmet pojavi u bilo kakvoj pretrazi. Kompletan opis predmeta najčešće bude npr. 'prelepaaa' ili 'divneee'. Takođe predmeti koji nigde nemaju u oglasu (ni u tekstu, ni na fotografijama) informaciju o veličini.
2020 08 20
Slazem se sa navedenim.I jos moram da dodam da mi nije jasna poenta slika sa interneta za odredjeni predmet i opis: uzivo slike saljem koga zanima. Takve zaobilazim u sirokom luku.
2020 08 20
Slažem se i toga se uvek i pridržavam. :)
2020 08 20
I jos moram da dodam da ne shvatam zasto pojedini stavljaju lazne tagove.Tako samo zatrpavaju pretragu pa ozbaci 50 stranica a od toga je bukvalno 20 oglasa stvarno brend koji trazim.Tako da uglavnom posle druge strane odustanem.
2020 08 20
I sad cu ispasti nadzak baba sa primedbama,ali mi isto nisu jasni prodavci sa naznakom korekcija cena moguca.Ja kad to napisem,na cenu do 1500 din spustim 100,200,300 zavisi od cene ili se ponudim da platim postarinu. Skoro se desilo da mi je clanica korigovala cenu za 50 din na haljinu od 2000 a vrhunac je bio pre par meseci kada je druga clanica na majcu od 900 din ponudila korekciju cene od 10 din.Malo je reci da sam ostala bez teksta bila. 😁
2020 08 20
Nensina :-O :') :') :') Zezas se ? Ubice me radoznalost ko je ta clanica :') Ja sam danas dobila posiljku kojom sam odusevljena, pitala sam za popust, ta tri artikla su bila skupa 4400 dinara, ocekivala sam da ce napisati da uplatim 4000 najnize. Odgovorila mi je da ne moze ispod 3500, a stvari su savrsene! Nisam sanjala da cu dobiti takav popust. Zamisli da je ovo bilo kod te skrtice :') :') :')
2020 08 20
A proposito teme, mene najvise iritiraju uzvicnici i udvajanje, utrajanje i ostala umnozavanja samoglasnika "Zara maj(i)caaaaa!!!!"
2020 08 20
@Nensina, nisi jedina naišla na takve. Pre dva-tri meseca odlučim da kupim dva predmeta kod članice, oba koštaju po 2.800, znači puna cena je 5.600. Napisala ona kako cene nisu fiksne u kako daje popust na količinu i ja rukovođena time, ponudim joj da mi proda oba predmeta za 5.000 na šta mi ona odgovara da mogu oba za 5.400... Odustala sam od kupovine, neću da se na tu svotu natežem sa nekim za 100-200 dinara. Čak i da mi je rekla da može za 5.200, pristala bih. Ovako mi se smučila i odustala sam potpuno zbog njene škrtosti. Inače, članica je iz Negotina. Možda je ista u pitanju.
2020 08 20
Ne znam stvarno odakle su ove dve ni pod kojim nikom.Toliko sam ovde da sam pocela da brkam. Da,jednostavno ti se smuci i ne zelis da imas posla sa takvom osobom. To mi je isti fazon kao kad mi stave cenu za neki artikal a u radnji je sad isti na snizenju tipa 400 din skuplji,sto znaci da ja kad platim postarinu izadje me za sto dinara jeftinije.Za trazliku od sto dinara odem i kupim u radnji.I nosim novu.I pri tom je probam. I kad to objasnim,slusam tiradu pa ja sam je kupila cim je izasla kolekcija prosle godine,pa troduplo sam je vise platila,pa samo jednom je nosena.Sve ja to razumem.Ali ovde neki prodavci treba da se saberu.Ne moze cena biti za 300 400 din jeftinija od istog tog artikla u radnji.I da je jednom nosen,nosen je. Takodje mi nisu jasne napucane cene uz opise Luksuzna HM haljina, Skupocena Zara kosulja... I Zara i HM i slicni su brendovi za siroku potfosnju.Nista tu nema ni skupoceno ni luksuzno.I takvi oglasi su smesni.
2020 08 21
Luksuzna Zara i luksuzni HM :') :') :') Imala sam tu pricu sa rodjakom kojoj sam preporucila Krpice. Kao nista nije prodala, kako to da pokrene, ja pogledam ono cene u nebesima. Kazem joj da je to van pameti, ona istu pricu koliko je to ona platila. E, onda cuvaj po ormarima. Od sanera je novo za trecinu cene (aktuelne), a ti ces na Krpicama da spustis za petsto dinara nosenu stvar, od pretprosle sezone, bez mogucnosti probe, uz placanje postarine, ma hajde.
2020 08 21
Luksuzna HM i SKUPOCENA Zara 😂😂😂 A te prideve srecem i uz Jesica, Waikiki... Dodje mi da posaljem poruku Zeno saberi se.
2020 08 21
1 2 3