Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Hitno pomoc

Nikad do sad nisam slala lomljivo niti primala takvu vrstu paketa,da li je postarina veca ako se naznaci da je paket lomljiv?Hitno
2020 08 24
Meni su stavljali oni nalepnicu “lomljivo” ako na to mislite Ali niti sam platila više, niti bih rekla da su više pazili
2020 08 24
Ja sam slala i primala lomljive stvari.Nista se dodatno ne placa.Ako saljete,morate dodatno sami da zastitite pre pakovanja.
2020 08 24
> KristinaCa12: > Ja sam slala i primala lomljive stvari.Nista se dodatno ne placa.Ako saljete,morate dodatno sami da zastitite pre pakovanja. Potvrdjujem. Da dodam, nije da previse obracaju paznju na natpis lomljivo, ali svakako treba da se zastiti, i salvete, i papir, i pucketava folija, sta god imate od toga
2020 08 24
Ako ima tu nalepnicu lomljivo, a polome ga, veća je šansa da nadoknade štetu. Ako nema nalepnice, onda samo kažu "nije naznačeno da je lomljivo".
2020 08 24
Meni je receno da kada ima tu njihovu nalepnicu onda pakuju posebno u dzakove, i savet sluzbenice je bio da je veca sansa da se tu i polomi nego kada se salje bez nalepnice. Svakako zastitite maksimalno.
2020 08 24