Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Predavač engleskog jezika

Drage članice, Da li može neko da mi preporuči kompaniju/sajt gde mogu online da predajem engleski kinezima/japancima? Ja sam našla preko nekog dečka iz Native camp ali 3$ po satu što mi je iskreno nešto malo za tako nešto... Takodje ako neko zna za madjarski kome treba...
2020 08 26
Kineska skola Futura Kid... Placaju poprilicno vise, ali je , mislim, potpuno fiksan raspored, i morate zadovoljiti te tehnicke stvari, mislim da su tu rigorozni- morate imati dobar komp, jak procesor, dosta memorije, i jos nekih stvari koje ne znam ni sta su :) Eto, nadam se da sam malo pomogla. Ne radim za njih, ali sticajem okolnosti znam ovih par stvari... Pozdrav!
2020 08 26
NativeCamp i Bibo su najpopularnije za nase. Slabo placaju, ali je lako dobiti posao kod njih. Ne moras ni pricati neki predobar engleski, znam neke koji rade, a engleski im je na nivou B1/B2. Morala bi na internetu da potrazis, zavisi mnogo i od tvojih kvalifikacija. Uglavnom te jace skole traze bar neko radno iskustvo i neki sertifikat (medjunarodno priznat, kao npr. TOEFL). Ako resis da se prijavis za neku, obavezno potrazi iskustva predavaca na internetu. Imaju mnoge skole koje ne isplate predavace.
2020 08 26
Svi plaćaju jako slabo. Može se zaraditi lepa suma ali onda morate da radite bar 6-8 sati dnevno najmanje 5 dana u nedelji.
2020 08 26