Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

THE ORDINARY Pomoc

Slazem se, usluzna kupovina je super resenje. Mozete i ovde na forumu pitati da li neka devojka hoce da vam kupi uz nadoknadu.
2020 08 30
Super, hvala puno ☺️ > smilicas: > Imate na instagramu profil uslužne prodaje zara_sonja i zara_sanja. One kupuju po zari, sephori, možete ih sigurno pitati da Vam uzmu i u toj radnji, naravno naplatiće Vam 300 dinara preko ali poslaće post ekspresom
2020 08 30
Ja isto radim usluzne kupovine, ali malo drugacije cene jer ne radim konrektno Zaru i Sephoru vec svasta dodatno. Koga zanima moze u inbox.
2020 08 31
Ovi iz Metropolitena su kao da prodaju robu siroke potrosnje Vec 4 dana cekam odgovor koji im je ziri racun da im uplatim Parfem koji sam prwko sajta porucila (dok sam ujucavala brojeve kartice nesto se desilo pa me izbacilo) Uzas uzasa su,2 mejla,3 poruke na instagtam direkt. Danas sam krenula u potragu br.tlf vlasnika radnje da im se licno pozalim.. U medjuvremenu sam u kontaktu sa Niche parfimerijom Lana u Zagrebu,odgovaraju odmah,vrlo ljubazni,cak su se ponudili da nekako posaju parfem preko njihove stalne musterije koja treba da didje ovih dana u Sr
2020 08 31
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/ed315b197a94a34dd6104329a926ca4e.jpg) 😆
2020 08 31
Vi ste bar dobili poruku sa objasnjennem Ja nista ni mail,ni fm ni direct..
2020 08 31
čuj, tehnički problemi, a kako niod proizvodi iste kompanije (deciem) nemaju tehničke probleme i isporučuju se poštom? neprofesionalnost. svetli momenti metropolitena su počeci, mala radnja na obilićevom vencu, ako se ne varam. vrhunska usluga. ovo danas je tuga.
2020 08 31
1 2