Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Želim ovo!

> saskabg: > > andrea222: > > Meni se isto slicno desavalo i onda sam shvatila da kad neko zeli da kupi nesto ne postavlja mnogo dodatnih pitanja, jednostavno kupi. A obicno svi ti ljudi koji traze mere, da vide, da probaju, koji imaju bezbroj pitanja, na kraju i ne kupe predmet, tako da sam prestala da im izlazim u susret i trosim vreme na to ;) > Pa ne znam... ja sam trazila mere za dve stvari koje prodaju dve clanice zato sto nisu navele nijednu dimenziju, a to sto su navele konfekcijski broj i ne znaci mnogo: konf. br. varira od proizvodjaca do proizvodjaca, ponekad varira i kod proizvoda jednog te istog proizvodjaca. Tokom leta nisam dobila odgovore na upit o merama od četiri članice, a sigurno bih kupila artikle, ako bi mi odgovarale poslate mere. Nemam nameru da rizikujem i da kupujem stvari od par hiljada dinara, a da mi veličina ne odgovara. Ne pitam gluposti, nego tražim bitne podatke za kupovinu (bez mogućnosti probe i reklamacije).
2020 09 15
Kad su u pitanju mere, obavezno ih tražim, ako ih u opisu predmeta nema. Jer, kao što je neko već napisao, konfekcijski broj uglavnom ne znači ništa. Vidim da se mnogi žale da mere ne dobiju nikada, pa da vam kažem da mi se i ovo desilo: jedna članica mi je odgovorila: “nemam metar”. Tako da znate da i to može da bude razlog neodgovaranja na upite o merama. 😄
2020 09 16
Redovno, iscimam se premerim islikam i na kraju ni odgovora a kamo hvala.😒
2020 09 16
1 2