Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Oprez - obratite paznju

Samo da obavestim sve clanice da su mi dodeljene tri osvetnicke negativne ocene od clanice sa limunda koja mi je prodala predmet koji nije odgovarao opisu, ja sam ulozila reklamaciju koju nije prihvatila na sta sam joj naravno ostavila negativnu ocenu. Sada mi ovde ostavlja osvetnicke negativne ocene (jer tamo ne moze, nema osnova) a uz to jos preti da ce doci na moju adresu iako sam ja ta koja je ostecena a ne ona.. Nikakvu saradnju osim te nismo imale,.ja njoj nista nisam prodavala nego je ovde na krpicama pokusala da me namami da joj posaljem suknju i bluzu pouzecem sto sam odbila jer ne saljem nikad tako (pretpostavljam da je htela da me osteti za duplu postarinu). Sto se tice njenih negativnih utisaka i laznih tvrdnji bas bi volela da dostavi dokaz o nasoj takozvanoj saradnji gde sam joj ista prodala. A dokaz o saradnji negativnu koju sam joj ostavila na limundu pogledajte sami na njenom profilu i u dole prilozenim screenshotovima https://www.limundo.com/Clan/drModesty3 inace ne doticu me ove osvetnicke negativne jer su neistinite i bez ikakvih dokaza a osim toga moje ostale pozitivne kao i sve pozitivne na limundu govore dovoljno o meni i mome postenju. Moj obraz je cist a njeni postupci sami govore o tome ko je i kakva je. Ako ista sebi je dala antireklamu a meni povoda da otvorim temu na profilu i time izreklamiram svoj profil.. Sta drugo reci
pre 10 dana, 18:38
Ovo su poruke sa laznog profila sa kojeg je ostavila negativne jer sam joj navodno prodala suknju sa rupama a nije nikad nista ni kupila ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/412277c5533303b62dabbf50d3abddfd.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/f471eac24d2b940475e190a82648a6cd.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fbda9aac47f9265d2b9dde2e226ea1ab.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/640e5738f08a545b6182b1689cb9a924.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3919f0d809df99e37130e25d89dc179c.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/bcc03962b30dd4219b4c9651ebeea652.jpg) Evo i kakve poruke salje sa limunda, sve govori o njoj ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8f3b466613329f0d5d7d9d994b6a4ba5.jpg)
pre 10 dana, 19:06
Inace clanica ima tri profila: Amy777, Andjellka011 i Alexandra11 Znaci obratite paznju na utiske koje sa jednog profila ostavlja sebi na drugi, obratite paznju na predmete koje prodaje na limundu imaju istu pozadinu u ovom slucaju primer je orman kao i na profilu sa krpica ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/3cda799db01093a7e9965432a95c234f.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/8eb3b2b1907f794e956834040f81025a.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/bae53da23089f4671f9b5d743661152f.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/6a0f9749d53f921d1522d32afaa4658e.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/919b2557f0ddc9517cba103bd7d4f004.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/5cdc06df7961863f50a31e5be0e1a7c9.jpg)
pre 10 dana, 21:02
Shvatam da ste prevareni tamo i da vam daje negativne ovde, ali baš ne razumem kako ste profil Amy777 povezali sa druga dva. To što je u pozadini isti regal, ne mora da znači da je ista osoba. I moja tetka ima takav regal. :-) Ali ne tvrdim da nije, nego ne znam. A kao drugo ovde postoji profil Modestyy,( znači isti nick kao na limundu) koji je prilično star jer nosi br 91 hiljada. A na tom profilu su slike sa isti takvim regalom i još torbe kači na isti način kao na slici sa Limunda. Pa, sad, ako je Amy777 onda je i Modestyy ista osoba. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/c09c42ef01e52197ba9253e7cf9ff729.jpg)
pre 8 dana, 22:14
Zato sto su mi date negativne sa laznim optuzbama sa profla Andjellka011, a na tom profilu koji je nov ima samo jedna ocena i to od Amy777 koja ima iste predmete kao i na limundu. U pravu ste i za taj 4 profil modestyy jer se tako zove i na limundu + opet iste pozadine. Taj profil nisam ni bila otkrila, ko zna koliko ima profila.. Ja stvarno ne zelim nikome da naudim niti ostetim na bilo koji nacin vec samo da dokazem istinu i upozorim clanice da ne prodju kao ja. Jako je ruzno kada pored toga sto me je prevarila za 1300 dinara ide toliko daleko da mi uzvraca negativnim, pise lazi o meni i optuzuje me bez ikakvih dokaza i kao slag na tortu preti mi. A ponudila sam da joj vratim predmet i ona meni novac makar delimicno i nije htela, kako onda mogu na limundu da je ocenim pozitivno em sto bi tada ja bila lazov a jos gore sto druge clanice ne bi bile upozorene
pre 8 dana, 23:31
> TreasureCaravan: > Zato sto su mi date negativne sa laznim optuzbama sa profla Andjellka011, a na tom profilu koji je nov ima samo jedna ocena i to od Amy777 koja ima iste predmete kao i na limundu. U pravu ste i za taj 4 profil modestyy jer se tako zove i na limundu + opet iste pozadine. Taj profil nisam ni bila otkrila, ko zna koliko ima profila.. Ja stvarno ne zelim nikome da naudim niti ostetim na bilo koji nacin vec samo da dokazem istinu i upozorim clanice da ne prodju kao ja. Jako je ruzno kada pored toga sto me je prevarila za 1300 dinara ide toliko daleko da mi uzvraca negativnim, pise lazi o meni i optuzuje me bez ikakvih dokaza i kao slag na tortu preti mi. A ponudila sam da joj vratim predmet i ona meni novac makar delimicno i nije htela, kako onda mogu na limundu da je ocenim pozitivno em sto bi tada ja bila lazov a jos gore sto druge clanice ne bi bile upozorene Jesi probala da se zalis Limundo korisnickoj sluzbi? Ovo sto ti ona pise su maltene pretnje Mene je jedna na limundu blokirala NAKON STO SAM JOJ DALA POZITIVNU gde sam napisala da je sve super, samo da predmet ima neprijatan miris ali da mi se toliko svidja da cu zanemariti I ona me gospodja blokirala :')
pre 7 dana, 09:27
>AnaDjxx "Mene je jedna na limundu blokirala NAKON STO SAM JOJ DALA POZITIVNU gde sam napisala da je sve super, samo da predmet ima neprijatan miris ali da mi se toliko svidja da cu zanemariti" I ona me gospodja blokirala 😂 Vas komentar ni meni kao ni tom prodavcu nije ni malo smesan i osudjujem Vas postupak. Bez obzira sto ste je pozitivno ocenili, vrlo ste nisko postupili i to Vam ne sluzi na cast. Ako je saradnja ostvarena u roku, predmet odgovara opisu, Vi kao kupac zadovoljni, prodavac bio korektan, cemu onda ovakvo perfidno blacenje. I stvari iz prodavnice nemaju prijatan miris i svakako se moraju pre nosenja oprati.
pre 7 dana, 12:27
> GabiProdaja: > >AnaDjxx > "Mene je jedna na limundu blokirala NAKON STO SAM JOJ DALA POZITIVNU gde sam napisala da je sve super, samo da predmet ima neprijatan miris ali da mi se toliko svidja da cu zanemariti" > I ona me gospodja blokirala 😂 > Vas komentar ni meni kao ni tom prodavcu nije ni malo smesan i osudjujem Vas postupak. > Bez obzira sto ste je pozitivno ocenili, vrlo ste nisko postupili i to Vam ne sluzi na cast. Ako je saradnja ostvarena u roku, predmet odgovara opisu, Vi kao kupac zadovoljni, prodavac bio korektan, cemu onda ovakvo perfidno blacenje. > I stvari iz prodavnice nemaju prijatan miris i svakako se moraju pre nosenja oprati. > > Ne znam za Vas, ali ja stvari koje prodajem operem, sto mislim da je osnovno, i tek onda saljem Meni isto nije bilo smesno kada je predmet dosao i smrdeo na uzeglo i vlagu Ocene su upravo iz tog razloga tu, da kupci iskazu svoje misljenje o saradnji i predmetima To sto je nesto polovno i polovno sa znacima koriscenja ne znaci da treba da se posalje kao da je iskopano iz kontejnera Kako biste se Vi osecali da ste recimo ovde na sajtu kupili predmet koji Vam se dopao i da Vam je doslo nesto ciji smrad niste 5 dana mogli da operete?
pre 7 dana, 12:38
Svaku stvar prvo pregledam, operem, opeglam pa zatim slikam i stavljam na prodaju. Ciste i mirisljave stvari mi stoje slozene po kutijama ali je i normalno da usled duzeg stajanja poprime mirise jer se u kuci zivi, kuva, pusi ...Ako se kupcu ne zuri svaku stvar ponovo operem. Nije u redu i ne bi mi bilo prijatno da mi neko posalje bas smrdljak od stvari ali ako je sve ostalo ispostovano po pravilima onda bih, kao sto ste i Vi rekli, to zanemarila i clana, bez suvisnih komentara ocenila pozitivnom ocenom. Preko 10 godina kupujem i prodajem preko razlicitih sajtova i nikada nisam ni cula, niti poslala niti dobila stvar takvu kakvom ste je Vi opisali. Voda pere sve ... Ishvalismo se istancanim culom njuha, objasnismo da smo cistunice, sad ce kupci da navale a mi omasimo temu... Izvinjavam se clanici TreasureCaravan i zahvaljujem na upozorenju.
pre 7 dana, 13:44
> AnaDjxx: > > TreasureCaravan: > > Zato sto su mi date negativne sa laznim optuzbama sa profla Andjellka011, a na tom profilu koji je nov ima samo jedna ocena i to od Amy777 koja ima iste predmete kao i na limundu. U pravu ste i za taj 4 profil modestyy jer se tako zove i na limundu + opet iste pozadine. Taj profil nisam ni bila otkrila, ko zna koliko ima profila.. Ja stvarno ne zelim nikome da naudim niti ostetim na bilo koji nacin vec samo da dokazem istinu i upozorim clanice da ne prodju kao ja. Jako je ruzno kada pored toga sto me je prevarila za 1300 dinara ide toliko daleko da mi uzvraca negativnim, pise lazi o meni i optuzuje me bez ikakvih dokaza i kao slag na tortu preti mi. A ponudila sam da joj vratim predmet i ona meni novac makar delimicno i nije htela, kako onda mogu na limundu da je ocenim pozitivno em sto bi tada ja bila lazov a jos gore sto druge clanice ne bi bile upozorene > Jesi probala da se zalis Limundo korisnickoj sluzbi? Ovo sto ti ona pise su maltene pretnje > Mene je jedna na limundu blokirala NAKON STO SAM JOJ DALA POZITIVNU gde sam napisala da je sve super, samo da predmet ima neprijatan miris ali da mi se toliko svidja da cu zanemariti > I ona me gospodja blokirala :') Zalila sam se njima samo za reklamaciju odnosno da oni probaju da joj pisu. Posle toga su me sami kontaktirali sa predlogom da blokiram clana i kontaktiram policiju ukoliko bude potrebe i da ce oni priloziti dokaze jer imaju uspesnu saradnju sa policijom sve u sklopu limundo zastite.. Meni je iskreno zao sto je tako ispalo jer ne volim ovakve zavrsetke, zato sam i ponudila da makar vrati deo novca i da predjem preko svega. Niko ovde nije pobedio, ja sam ostala sa predmetom koji ne mogu pokloniti (zato sam ga kupila) niti mi treba znaci samo bacene pare, a ona sa negativnom ocenom. A mogli smo resiti da je bilo dobre volje sa njene strane..
pre 6 dana, 11:44
> GabiProdaja: > Svaku stvar prvo pregledam, operem, opeglam pa zatim slikam i stavljam na prodaju. > Ciste i mirisljave stvari mi stoje slozene po kutijama ali je i normalno da usled duzeg stajanja poprime mirise jer se u kuci zivi, kuva, pusi ...Ako se kupcu ne zuri svaku stvar ponovo operem. > Nije u redu i ne bi mi bilo prijatno da mi neko posalje bas smrdljak od stvari ali ako je sve ostalo ispostovano po pravilima onda bih, kao sto ste i Vi rekli, to zanemarila i clana, bez suvisnih komentara ocenila pozitivnom ocenom. > > Preko 10 godina kupujem i prodajem preko razlicitih sajtova i nikada nisam ni cula, niti poslala niti dobila stvar takvu kakvom ste je Vi opisali. > Voda pere sve ... > Ishvalismo se istancanim culom njuha, objasnismo da smo cistunice, sad ce kupci da navale a mi omasimo temu... > Izvinjavam se clanici TreasureCaravan i zahvaljujem na upozorenju. Nema zasto da se izvinjavate, razumem obe strane. Za garderobu ok moze se naravno oprati ali zato kada tasna ili obuca stignu sa mirisom na duvan ili vlagu, to se jako tesko moze resiti ako se uopste i moze. Dobila sam bila jednu tasnu u razmeni koja je bas nesnosno smrdela ali osim toga bila kao nova- ni pored luftiranja mesecima, brisanja vlaznom krpom i na kraju parfemisanja nije izgubila taj mio miris. Ja ne znam gde je ona stajala i koliko ali se to uvuklo u nju i nije joj bilo spasa
pre 6 dana, 11:55