Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

PRELEPE stvari, ali.. Uvek ima ali.. :'(

...Su sve slike mutne ili sa bledunjavim bojama! :'( :'( Nije mi jasno kako mi slike tako prelepih skoro novih stvari, živih, neispranih boja ispadaju tako bledo! Jel i vi imate problema sa slikanjem stvari kako treba? Kome ide, imate neki savet? :D
2020 09 22
Takodje, možete postavljati svoje lepe slike odeće ispod za inspiraciju :D
2020 09 22
Pa skroz su ti okej slike po mom mišljenju 🤷🏻‍♀️
2020 09 22
> Ana2018: > Pa skroz su ti okej slike po mom mišljenju 🤷🏻‍♀️ Hvala ti :D Ali su boje mnogo bolje uživo, neke stvari npr izgledaju nošeno a nisu uopšte. Slično i kad tkanina na slici izgleda grublje nego što jeste, meni se to dešavalo hiljadu puta kad naručim i posle se prijatno iznenadim.
2020 09 22
Crna boja mi je problematicna. Ranije sam imala jedan dzemper, sad suknju u crnoj i ispadne bledje. To je skoro uvek problem sa crnom. Jedino da probam vise puta na razlicitom svetlu. Ili u telefonu izgleda OK a na monitoru bledje :/
2020 09 22
Crna boja mi je najveci trn u dupetu, vecito iz vecine uglova izgleda izbledelo kao da je stajala na suncu 20 godina :@
2020 09 22
Evo sad sam ponovo postavila suknju jer je prethodna slika bila jos vise bzvz. Mada i sad je jos crnja uzivo ali ne moze bolje. Gledam da ne koristim nikakve filtere da bi izgledalo kao uzivo, ali ta crrrna...
2020 09 22
> Kimberly: > Crna boja mi je problematicna. Ranije sam imala jedan dzemper, sad suknju u crnoj i ispadne bledje. To je skoro uvek problem sa crnom. > Jedino da probam vise puta na razlicitom svetlu. > Ili u telefonu izgleda OK a na monitoru bledje :/ Isto, ali isto! Crna mi je najgora za slikanje! Ako slikam na dobrom svetlu izgleda isprano ili teget (znači.. zašto?? :') ) a ako je malo tamnije svetlo onda je jedna velika crna fleka i ne vide se detalji uopšte
2020 09 22
Imam bas veliki problem.Ne samo sto imam problem sa bojom,nego moram da slikam po 20 puta jer stvar izgleda kao krpetina,a to nije uzivo.Vec mesec dana planiram da postavljam nove krpice i odlazem.Muka me hvata na samu pomisao fotografisanja
2020 09 22
Za crne stvari mora svetla podloga i ne previše svetla. Ķada boje ne ispadaju realno, pokušajte fotoaparatom, a ne mobilnim telefonom. Ako ne uspem da realno uslikam boju, u tekstu naglasim da boja nije kao na fotografiji i opišem je!
2020 09 22
Ja koliko sam shvatila u raznim pokušajima slikanja ovako i onako, zaključila sam da je uvek najbolje da prozor/svetlo bude sa strane. Tako baca malo senku na predmet, koji dobije teksturu i izgleda 3D. Najgore je ubedljivo kada neko slika stvari noću, pod svetlom sijalice. Evo kako se meni najviše sviđa kad mi stvari izgledaju. Najbolje je svetlo u popodnevnim satima ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/995c6b1264bb30f88e14d6d1b49441dc.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/89c0335e0fc30de3fbd0fbdef69a23e9.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/bf2da1c96507f4132496a001007e6916.jpg)
2020 09 22
I ja imam problem sa slikanjem nekih stvari, bas bezveze ispadnu crne i crvene stvari . Nocu sa blicem nikada ne slikam, samo danju po dnevnom svetlu
2020 09 23
Kad slikate crno i crveno, ako slikate telefonom, regulisite svetlinu (smanjite), ja uglavnom tako radim, slikam obavezno na dnevnom svetlu ali moram smanjiti svetlinu jer se drugacije ne vide neki detalji, crveno bude kao pink a crno kao da je isprano... :/ ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/1391eefda163c074b9c516039b6db126.jpg)
2020 09 23
A je l' ima neko problem sa zelenim stvarima koje ispadnu plave na slici?
2020 09 23
Ubacite u neki editor (ja koristim ono na instagramu), podesite malo toplotu i kontrast i to je to. (ovo pogotovo za crnu, ne može da mi ispadne normalno bez toga, jednostavno ne može). *naravno nemojte da editujete da nešto isprano bude živih boja, valjda se razumemo 🤦🏻‍♀️ Ja često i spustim malo kontrast jer mi crvena uživo ne bude toliko drecava kao na slici.
2020 09 24
1 2