Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prodaje se mnogo skuplje nego sto novo kosta.

Da li je moguce da vec par puta nailazim na stvari koje sam imala i kupila po par hiljada manjoj ceni u butiku ali ovde polovno kosta par hilj vise. Na primer Zara stvari precenjene, onda vidim jedan komplet trenerke koji sam ja platila 4000 i nema veze sa kopijom gucija a jedna clanica prodaje za 6000.
2020 10 17
Ja sam sinoc na guess sajtu kupila torbu za 60€ , istu tu torbu sam pre nedelju dana videla ovde na sajtu za 10.000din . Ostala sam bez komentara.
2020 10 17
> Mojekrpice69: > Ja sam sinoc na guess sajtu kupila torbu za 60€ , istu tu torbu sam pre nedelju dana videla ovde na sajtu za 10.000din . Ostala sam bez komentara. Ja ne znam da li pojedine clanice misle da je neko glup ili sta vec. To je bezobrazluk.
2020 10 17
Mene ne dotiče kada vidim visoke cene, prosto preskočim, jer sam ovde da kupim povoljnije pa to i gledam. Ali, ne mogu da se ne šokiram kada vidim da su neke cene ovde veće nego prva cena u radnji 😅
2020 10 17
> Ana2018: > Mene ne dotiče kada vidim visoke cene, prosto preskočim, jer sam ovde da kupim povoljnije pa to i gledam. Ali, ne mogu da se ne šokiram kada vidim da su neke cene ovde veće nego prva cena u radnji 😅
2020 10 17
> Mojekrpice69: > Ja sam sinoc na guess sajtu kupila torbu za 60€ , istu tu torbu sam pre nedelju dana videla ovde na sajtu za 10.000din . Ostala sam bez komentara. Izvinjavam se što postavljam pitanje u okviru teme, ali možete li mi reći da li Guess šalje u Srbiju pakete i koliko plaćate carinu na taj iznos od 60 evra? Inače, slažem se u potpunosti sa vašim konstatacijama. Cene su nerealne i preterane i obesmišljavaju koncept sajta.
2020 10 17
> NatalijaaMina: > Da li je moguce da vec par puta nailazim na stvari koje sam imala i kupila po par hiljada manjoj ceni u butiku ali ovde polovno kosta par hilj vise. Na primer Zara stvari precenjene, onda vidim jedan komplet trenerke koji sam ja platila 4000 i nema veze sa kopijom gucija a jedna clanica prodaje za 6000. Slazem se i ja sam to primetila precenili svoje stvari
2020 10 17
> JelenaLenaZivic: > > Mojekrpice69: > > Ja sam sinoc na guess sajtu kupila torbu za 60€ , istu tu torbu sam pre nedelju dana videla ovde na sajtu za 10.000din . Ostala sam bez komentara. > Izvinjavam se što postavljam pitanje u okviru teme, ali možete li mi reći da li Guess šalje u Srbiju pakete i koliko plaćate carinu na taj iznos od 60 evra? > Inače, slažem se u potpunosti sa vašim konstatacijama. Cene su nerealne i preterane i obesmišljavaju koncept sajta. I mene zanima koji je to sajt i kolika je postarina
2020 10 17
> jovanica990: > > JelenaLenaZivic: > > > Mojekrpice69: > > > Ja sam sinoc na guess sajtu kupila torbu za 60€ > > Izvinjavam se što postavljam pitanje u okviru teme, ali možete li mi reći da li Guess šalje u Srbiju pakete i koliko plaćate carinu na taj iznos od 60 evra? > I mene zanima koji je to sajt i kolika je postarina Imate na njihovom sajtu guess.eu/en (u gornjem levom uglu izaberite kao zemlju Srbiju). Shipping je free bez obzira na sumu potrošenog novca. Podleže carini sve dokle god je vrednost 50 ili više evra. Ako je ispod toga, nećete platiti carinjenje, ali možda platite porez na njihovu procenjenu vrednost (carinici vole tako da zavuku pokatkad).
2020 10 17
Ja sam trenutno u Nemačkoj pa kupujem online guess.de 🙂 > JelenaLenaZivic: > > Mojekrpice69: > > Ja sam sinoc na guess sajtu kupila torbu za 60€ , istu tu torbu sam pre nedelju dana videla ovde na sajtu za 10.000din . Ostala sam bez komentara. > Izvinjavam se što postavljam pitanje u okviru teme, ali možete li mi reći da li Guess šalje u Srbiju pakete i koliko plaćate carinu na taj iznos od 60 evra? > Inače, slažem se u potpunosti sa vašim konstatacijama. Cene su nerealne i preterane i obesmišljavaju koncept sajta.
2020 10 17
> WhiteWolf: > > jovanica990: > > > JelenaLenaZivic: > > > > Mojekrpice69: > > > > Ja sam sinoc na guess sajtu kupila torbu za 60€ > > > Izvinjavam se što postavljam pitanje u okviru teme, ali možete li mi reći da li Guess šalje u Srbiju pakete i koliko plaćate carinu na taj iznos od 60 evra? > > I mene zanima koji je to sajt i kolika je postarina > Imate na njihovom sajtu guess.eu/en > (u gornjem levom uglu izaberite kao zemlju Srbiju). > Shipping je free bez obzira na sumu potrošenog novca. > Podleže carini sve dokle god je vrednost 50 ili više evra. Ako je ispod toga, nećete platiti carinjenje, ali možda platite porez na njihovu procenjenu vrednost (carinici vole tako da zavuku pokatkad). Narucivala sam dosta stvari iz inostranstva. Kada je ispod 50 evra uvek mi udare 20%, a ako je preko jos dodatnih 10%. Guessov sajt je odlican, imaju ekstra popuste i veliki izbor. Rodjaka mi je u Nemackoj, pa mi svi narucujemo preko nje ;)
2020 10 17