Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Dokle vise?!

Da li se i vama desava u poslednje vreme da se ljudi samo masovno raspituju? Ja za crni kaput na profilu sam imala toliko situacija da se zapitam da li su ljudi normalni. Pocev od clanice koja me sve zivo ispitala i rezervisala da bih ja na kraju joj poslala dal uzima i ona kao nema para. Do clanica koje traze milion jos slika(iako sam ga lepo uslikala) i dimenzija i samo napisu na moj odgovor lep kaput 😂 do toga da spustim cenu iako sam naznacila da je cena fiksna. Ponekad pomislim da pojedini nemaju pametnije posla nego da salju tako 🤦‍♀️ ja prva nikad se ne raspitujem za nesto ako nemam pare i ako ga ne uzimam. Kako izaci na kraj sa ovakvim ljudima?
2020 10 22
Meni je za jednu jaknu od 700din clanica postavila milion i jedno pitanje, slikala sam joj i izmerila sve zivo. Naravno nije ju kupila. Na kraju mi doslo da joj je poklonim 🤣
2020 10 22
Hahahaha pa to upravo, makar da se zahvale ako sam ja odvojila vreme da to uradim 🙄 pametne clanice koje se odmah ograde i ne mere odecu i ne salju dimenzije
2020 10 22
Napisati hvala nije teško, ali vaspitanje se nosi iz kuće 😊
2020 10 22
isto, u zadnje vreme mi se to bas cesto desava. imam utisak mnogo vise nego ranije. sto je najgore uvek su to clanice sa preko 100 utisaka. jedna me pitala ''da li moze jakna za 1800 zbog postarine? '' , ja odgovorila da sam je snizila sa 2500, na 2000dinara, porazmislila se i shvatila da stvarno deru postarinama i predomslila se i rekla da bi joj spustila cenu. naravno nije mi odgovorila. druga me ispitivala do najsitnijeg detalja za kosulju, rekla da joj posljem sutra, kad sam joj rekla da ostavi podatke se se nije javila (clanica ima 120 pozitivnih). treca je najopasnija, svakih 10dana me pita za istu jaknu da joj posaljem slike na WA. kad joj posaljem kaze da treba da skupi pare :D svasta ima....
2020 10 22
To su fenomeni sajta, treba im uslikan iz svih uglova svaki štep, a nemaju para. Ja obidjem radnje i nagledam se garderobe, ne trebaju mi dodatne slike na Krpicama, ako već ne planiram da kupim 😂 Ako planiram da odvojim 1500 za nešto na sajtu, ne gledam ono od 5000 i ne trebaju mi dodatne informacije i slike. Ja mislim da im je dosadno
2020 10 22
Meni se desavalo da jedna clanica pita evo vec peti put za jedne iste pantalone, za slike, mere i dimenzije, prethodna 4 puta sam joj sve slala praveci se luda, a ovaj peti put sam joj rekla da ima sve sigurno negde u inboxu ili u obrisanim porukama, na sta je ona odgovorila da nema(?). I sad bi ti nesto da prodas, da ispustujes kupca maksimalno i da budes ljubazan a ono....
2020 10 22
Drago mi je da nisam jedina koja je primetila da takvih ima sve vise, a u neku mi je ruku i zao jer ima nas kojim ovo nije posao. Sto kaze clanica gore ode se u radnje pa raspituje a ne ovde plus i mene bi za neke stvari jeftinije bio blam da smaram i postavljam milion pitanja. Ja sam za to iskreno da clanice koje rezervisu pa ne kupe ili one koje po 100 puta pitaju za iste stvari dobiju negativnu, mozda nije u redu sa s trane da do saradnje nije doslo, ali nije ni u redu trositi necije vreme a nemate nameru da kupite ili ostavljati nekome predmet i odbijati mozda nekog ko bi stvari uzeo u medjuvremenu 😊
2020 10 22
Kad vas neko smara, znajte da nema para i produžite dalje. 8-)
2020 10 22
> MissDiva: > Kad vas neko smara, znajte da nema para i produžite dalje. 8-) Hahaha jos se i rimuje, treba da mi postane filozofija a opet sve mi glupo da ne odgovorim pa zazalim na kraju 🤷‍♀️
2020 10 22
Kulturiška je poslati koju meru i fotku, kad to krene u dopisivanje - samo lagano odustati ili jednostavmo reći "izvinjavam se, nemam vremena".
2020 10 22
Bolje da ne pricam sta me sve snadje ovih dana Zalepise se za dva duksa kod mene pa samo o njima pitanja A najvise a jel ovaj duks i na KP vas,pa ciji bi bio ako ne moj,velika muka gde cete ga kupiti,tamo ili ovde Evo ne znam vise
2020 10 23
Ima jedna članica koja me je xy puta pitala za razmenu i ja joj uvek odgovorim da ne radim a piše i u opisu profila. Evo iskreno mislim da me zeza 😂
2020 10 23
> MilkaCanic: > Ima jedna članica koja me je xy puta pitala za razmenu i ja joj uvek odgovorim da ne radim a piše i u opisu profila. Evo iskreno mislim da me zeza 😂 Kod mene je pola profila poklon artikala (uz kupovinu necega) Pise u opisu profila ,ali kao da ne pise,jer zilion upita od zilion clanica ,a i od istih po zilion upita...i ja lepo objasnim,jer su ljute sto su uslovljeni a pise poklon, da procitaju opis.. Dzaba se nervirate,retko ko cita
2020 10 23
Kaže mi jedna članica sinoć ( utisaka komada 1) : "Koja je poslednja cena, ja sam ozbiljan kupac". x-) Kao da kupuje auto na Ibarskoj magistrali a ne glupi figaro na krpicama. :') Posle je htela da joj smanjim cenu, a ona će zauzvrat da plati poštarinu. :')
2020 10 23
1 2 3