Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Dokle vise?!

Hahah, isto. Moguce da je ista clanica 😂😂> jecko945: > Meni se desavalo da jedna clanica pita evo vec peti put za jedne iste pantalone, za slike, mere i dimenzije, prethodna 4 puta sam joj sve slala praveci se luda, a ovaj peti put sam joj rekla da ima sve sigurno negde u inboxu ili u obrisanim porukama, na sta je ona odgovorila da nema(?). I sad bi ti nesto da prodas, da ispustujes kupca maksimalno i da budes ljubazan a ono....
2020 10 23
Upravo ovakve situacije imam par dana za redom 😆 Krpice su mi samo hobi,a pored ovog imam i posao i plus milion drugih obaveza..ali uvek nadjem vremena da se posvetim svakom pitanju. Medjutim nije problem kada se sve svede samo na dopisisivanje ali nista ne dogovorimo, problem je sto su neke clanice toliko bezobrazne i dokone da to prevazilazi svaku meru. Pre par dana me je jedna clanica 6 sati bez prestanka "ubijala" porukama preko Vibera, a trebalo je da se nadjemo u 19h za licno preuzimanje, i ona bez imalo blama mi javlja 40 min pre vremena nalaska da ipak nece doci da preuzme jer nije se organizovala za prevoz. Uzasno....a ja stvar spakovala,spremila se, maltene krenula na ugovoreno mesto koje mi ni malo nije blizu stana. Da naglasim radi se o clanici koja ima preko 100 pozitivnih.
2020 10 23
> ParisT: > Upravo ovakve situacije imam par dana za redom 😆 > Krpice su mi samo hobi,a pored ovog imam i posao i plus milion drugih obaveza..ali uvek nadjem vremena da se posvetim svakom pitanju. Medjutim nije problem kada se sve svede samo na dopisisivanje ali nista ne dogovorimo, problem je sto su neke clanice toliko bezobrazne i dokone da to prevazilazi svaku meru. > Pre par dana me je jedna clanica 6 sati bez prestanka "ubijala" porukama preko Vibera, a trebalo je da se nadjemo u 19h za licno preuzimanje, i ona bez imalo blama mi javlja 40 min pre vremena nalaska da ipak nece doci da preuzme jer nije se organizovala za prevoz. Uzasno....a ja stvar spakovala,spremila se, maltene krenula na ugovoreno mesto koje mi ni malo nije blizu stana. > Da naglasim radi se o clanici koja ima preko 100 pozitivnih. Pa strasno za takve osobe negativna treba, najgore kad tako preko vibera po milion poruka i odustanu na kraju 🤐
2020 10 23
> ParisT: > Upravo ovakve situacije imam par dana za redom 😆 > Krpice su mi samo hobi,a pored ovog imam i posao i plus milion drugih obaveza..ali uvek nadjem vremena da se posvetim svakom pitanju. Medjutim nije problem kada se sve svede samo na dopisisivanje ali nista ne dogovorimo, problem je sto su neke clanice toliko bezobrazne i dokone da to prevazilazi svaku meru. > Pre par dana me je jedna clanica 6 sati bez prestanka "ubijala" porukama preko Vibera, a trebalo je da se nadjemo u 19h za licno preuzimanje, i ona bez imalo blama mi javlja 40 min pre vremena nalaska da ipak nece doci da preuzme jer nije se organizovala za prevoz. Uzasno....a ja stvar spakovala,spremila se, maltene krenula na ugovoreno mesto koje mi ni malo nije blizu stana. > Da naglasim radi se o clanici koja ima preko 100 pozitivnih. Au pa ti nisi normalna. ,:)
2020 10 23
Bas sam se razocarala, i sve vise i vise mislim da cu odustati od licnog preuzimanja 🤦 eventualno za neke skuplje stvari,ali ovako da se cimam za nesto sto stvarno prodajem simbolicno a u radnji ili cak i na sajtu sam vidjala po trostuko visim cenama..... Tako da je najbolji savet koji sam gore procitala od neke clanice cim krenu sa dopisivanjem preko vibera ili WA odmah to saseci u korenu jer od toga nema nista😂😂😂😂
2020 10 23
Pa čekaj malo, radi 250 din bi trebalo dvoje ljudi da se mlati po gradu i gubi vreme? Slobodno to odbij, meni je potpuno besmisleno i ne razumem kako ljudi mogu to od nekoga očekivati, pa moje vreme više vredi nego bilo šta na sajtu...
2020 10 23
Ja ne znam da li sam ja luda. Razumem traziti mere ako nisu navedene,realno brojevi nista i ne znace.I dodatne slike. Ali juce mi je devojka trazila duzinu i sirinu KRAGNE na haljini.Ajde i to izmerim. Ni hvala nisam dobila. I dalje mi nije jasno sta ce joj duzina i sirina KRAGNE.U pitanju je mantil haljina i reveri si kao na sakou fazon.
2020 10 23
> MissDiva: > Pa čekaj malo, radi 250 din bi trebalo dvoje ljudi da se mlati po gradu i gubi vreme? Slobodno to odbij, meni je potpuno besmisleno i ne razumem kako ljudi mogu to od nekoga očekivati, pa moje vreme više vredi nego bilo šta na sajtu... Upravo to, jos zbog situacije sa virusom mislim da je bezbednije da se ne nalazimo licno..nikad se ne zna 🙈
2020 10 23
> jacaikaja: > To su fenomeni sajta, treba im uslikan iz svih uglova svaki štep, a nemaju para. Ja obidjem radnje i nagledam se garderobe, ne trebaju mi dodatne slike na Krpicama, ako već ne planiram da kupim 😂 Ako planiram da odvojim 1500 za nešto na sajtu, ne gledam ono od 5000 i ne trebaju mi dodatne informacije i slike. Ja mislim da im je dosadno Lepo objašnjeno, svaka čast 👏. Kad nemam para niti gledam niti pitam jer sam svesna da ne mogu da kupim, a kada kupujem tražim u cenovnom rasponu koji mogu da podnesem.
2020 10 23
> ParisT: > Upravo ovakve situacije imam par dana za redom 😆 > Krpice su mi samo hobi,a pored ovog imam i posao i plus milion drugih obaveza..ali uvek nadjem vremena da se posvetim svakom pitanju. Medjutim nije problem kada se sve svede samo na dopisisivanje ali nista ne dogovorimo, problem je sto su neke clanice toliko bezobrazne i dokone da to prevazilazi svaku meru. > Pre par dana me je jedna clanica 6 sati bez prestanka "ubijala" porukama preko Vibera, a trebalo je da se nadjemo u 19h za licno preuzimanje, i ona bez imalo blama mi javlja 40 min pre vremena nalaska da ipak nece doci da preuzme jer nije se organizovala za prevoz. Uzasno....a ja stvar spakovala,spremila se, maltene krenula na ugovoreno mesto koje mi ni malo nije blizu stana. > Da naglasim radi se o clanici koja ima preko 100 pozitivnih. Bez namere da bilo koga vređam, ali imala sam najgora iskustva i neverovatan stepen neodgovornosti od članica sa preko 100 utisaka.
2020 10 23
> Nensina: > Ja ne znam da li sam ja luda. > Razumem traziti mere ako nisu navedene,realno brojevi nista i ne znace.I dodatne slike. > Ali juce mi je devojka trazila duzinu i sirinu KRAGNE na haljini.Ajde i to izmerim. Ni hvala nisam dobila. > I dalje mi nije jasno sta ce joj duzina i sirina KRAGNE.U pitanju je mantil haljina i reveri si kao na sakou fazon. Kako brojevi ništa ne znače? Pa ja bukvalno za svaki brend znam koju veličinu nosim i kupujem bez probanja. Za HM znam da je XS, jer su brojevi malo veći npr... Pantalone probam... C&A isto imaju broj veći. U Zari uglavnom M, njima su neke stvari broj manje ili kraće... Verujem da svi kupujemo te iste brendove, nemoguće da neko promaši po veličinama... Ako nosiš L u S nećeš ući sigurno. 😂 Meni je orjentacija po veličinama jednostavnija nego da neko meri a pojma ne zna kako da premeri. Evo ja znam da šijem i to što mi traže da merim, n-e p-o-s-t-o-j-i ni u jednoj Burdi i udžbeniku iz šivenja... A i način na koji se merenje traži...
2020 10 24
> Nensina: > Ja ne znam da li sam ja luda. > Razumem traziti mere ako nisu navedene,realno brojevi nista i ne znace.I dodatne slike. > Ali juce mi je devojka trazila duzinu i sirinu KRAGNE na haljini.Ajde i to izmerim. Ni hvala nisam dobila. > I dalje mi nije jasno sta ce joj duzina i sirina KRAGNE.U pitanju je mantil haljina i reveri si kao na sakou fazon. Kako brojevi ništa ne znače? Pa ja bukvalno za svaki brend znam koju veličinu nosim i kupujem bez probanja. Za HM znam da je XS, jer su brojevi malo veći npr... Pantalone probam... C&A isto imaju broj veći. U Zari uglavnom M, njima su neke stvari broj manje ili kraće... Verujem da svi kupujemo te iste brendove, nemoguće da neko promaši po veličinama... Ako nosiš L u S nećeš ući sigurno. 😂 Meni je orjentacija po veličinama jednostavnija nego da neko meri a pojma ne zna kako da premeri. Evo ja znam da šijem i to što mi traže da merim, n-e p-o-s-t-o-j-i ni u jednoj Burdi i udžbeniku iz šivenja... A i način na koji se merenje traži...
2020 10 24
> Kako brojevi ništa ne znače? Pa ja bukvalno za svaki brend znam koju veličinu nosim i kupujem bez probanja. Za HM znam da je XS, jer su brojevi malo veći npr... Pantalone probam... C&A isto imaju broj veći. U Zari uglavnom M, njima su neke stvari broj manje ili kraće... Verujem da svi kupujemo te iste brendove, nemoguće da neko promaši po veličinama... Ako nosiš L u S nećeš ući sigurno. 😂 Meni je orjentacija po veličinama jednostavnija nego da neko meri a pojma ne zna kako da premeri. Evo ja znam da šijem i to što mi traže da merim, n-e p-o-s-t-o-j-i ni u jednoj Burdi i udžbeniku iz šivenja... A i način na koji se merenje traži... Pa iskreno meni brojevi ne znace jer ne nosim samo brendove, ako se HM,Zara i slicni koji se kao trecerazredna roba za siroku potrosnju vode svuda u svetu,mogu nazvati brendom iako su kod nas postali Prada za siromasne,ali to je druga tema. Obzirom da nosim sta god mi se svidi a ovde sam nalazila kvalitetne stvari raznih proizvodjaca meni trebaju mere.Svaki proizvodjac ima svoj standard.Pri tome neki materijali su tegljivi neki nisu pa i to uzimam u obzir jer ne mogu da probam garderobu. Ja ne sijem ali do sada nisam omasila ni jednu stvar koju sam kupila,kad znam vrstu materijala,sirinu od pazuha do pazuha,ramena,struk i duzinu.A to se vrlo lako meri. Mere ne mogu da procenim na slici pa mi je ok da pitam za iste. Recimo pre neki dan sam kupila na Limundu vrhunsku haljinu nemackog brenda koja je L velicine i odgovara mi a ja nosim 48 velicinu.Jednostavno modeli su im veci. Tako da mene stvarno ne zanima sta je neko nalepio kao velicinu nego da li mere odgovaraju meni.
2020 10 25
Kako to mislite Zara i sl. nisu brendovi, ne razumem?
2020 10 25
Pa brend je robna marka koja ima zagarantovani kvalitet a reklamu joj prave sami kupci koji ce izdvojiti odredjenu kolicinu novca da kupe stvar sa njihovim potpisom. Ni u jednoj zemlji Evrope osim balkana Zara i HM nisu brendovi,nego garderoba siroke potrosnje koju kupuje siromasniji stalez i stalez nize srednje klase,za svakodnevnu upotrebu.Po kvaliteti su trecerazredni jer koriste poliester i vestacke msterijale osim BASIC pamucne varijante koja je drugorazredna. Cifre u Srbiji i na balkanu su vece od njihovih prodavnica bilo gde u svetu.Jer ce ovde kupiti ljudi Zara haljinu za 40 e koja je od poliestera a recimo ta ista haljina u Italiji bez ikakvog snizenja kosta 20. Vecina njihovih stvari posle par pranja ne lici ni na sta,pogotovo jer u Srbiju od tog trecerazrednog kvaliteta ide najgori kvalitet. Zato kad vodim nazive LUKSUZAN HM kaput ili SKUPOCENA ZARA haljina vidim koliko smo jadni. Kao sto rekoh imam i neke njihove stvari uglavnom basic varijantu ali pri kupovini mi je najbitnije kakav je materijal,i da mi se svidja.Ne gledam da li je Zara,Hm i slicno.Zanima me kvalitet po ceni koju moju da izdvojim.A gore navedene marke nisu poznate kao ime koje je garancija kvaliteta. A sto je nekim ljudima bitno da kupe u Zari,i da plate stvar koja ne vredi ni upola toliko i od nje prave brend u Srbiji,i samim tim Zari daje za pravo da po Marsalovom krstu odnosno ponudi i potraznji roka cene koje nigde drugde ne bi prosle je nesto drugo.
2020 10 25