Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vaše mišljenje.Imam situaciju

Imala sam saradnju sa jednom članicom. Javila mi se, svideli su joj se neki moji predmeti. Sve sam joj slikala, snimila, izmerila. Rekla mi je šta tačno želi, uplatila novac, a ja sam paket poslala. Malopre mi je poslala poruku da želi da joj vratim novac i da neće da nosi te stvari, nazivajući ih kineskim. Da li sam ja dužna da njoj vratim novac, sama se izjasnila šta želi. Sve je bilo transparentno sa moje strane. Sve slikano, snimljeno. Molim Vas za mišljenje. Nikada nisam bila u ovakvoj situaciji na sajtu.
2020 10 29
Članice sa kojima sam sarađivala znaju da ja uvek insistiram da im snimim i pošaljem dodatne slike predmeta koji im prodajem. Ja imam celu prepisku i na krpicama i na Viberu.
2020 10 29
Ни по једном основу ниси дужна да вратиш новац. А, ако си вољна да то и урадиш нагласи јој да не преузме пошиљку, а да ћеш јој вратити новац умањен за вредност дупле поштарине. То је моје мишљење.
2020 10 29
Slazem se, ja bih tako uradila ako je vec takva situacija.... > Madeleine: > Ни по једном основу ниси дужна да вратиш новац. А, ако си вољна да то и урадиш нагласи јој да не преузме пошиљку, а да ћеш јој вратити новац умањен за вредност дупле поштарине. > То је моје мишљење.
2020 10 29
Niste. Njen problem, ovo je sajt polovne odece pre svega i vecina clanica ovde ne radi povracaj jer nije ovo butik/prodavnica. Ako ste joj Vi preneli kompletne podatke i stanje, dali dokaze o stanju i odgovorili na sva njena pitanja, nema sad nista od toga, realno. Ako Vam ostavi negativnu, Admin ce Vam je ukloniti tako da bez brige :) Neke clanice su jednostavno bezobrazne, vecina clanica ovde je sigurno vise puta narucila nesto sto im nije odgovaralo pa su presle preko toga, izmedju ostalog i ja. Uglavnom je bila moja greska sto nisam nesto konkretno pitala - necu da dovodim nekoga u ruznu situaciju jer sam ja bila nemarna.
2020 10 29
Ne znam, zašto bih joj vratila novac. Sve je bilo transparentno. Sama je odlučila. Na sva pitanja sam iskreno odgovorila. Predmet koji je sporan je nov, sa etiketom. Kupljen u butiku u mom gradu i prilično plaćen. Članica me ubeđuje da je kupljen kod Kineza. Stvar potpuno odgovara opisu i slikama koje je dobila od mene.
2020 10 29
Pa posto ste odgovorili iskreno, onda ne treba da vratite novac . A pogotovo posto je predmet nov, Drugo je ako ona vas nije nesto razumela ili se nije setila da pita nesto, pa joj to me odgovara, ali to je vec njen problem, meni se to desavalo , ali boze me treba kriviti prodavca za to sto njoj ne odgovara, lepo prosledi nekome ili proda ponovo
2020 10 29
Ona je preuzela paket i kad je otvorila, nije joj se svidelo to što je poručila.
2020 10 29
Da, nov sa etiketom. Ona smatra da ne vredi toliko, za koliko sam joj prodala. Ja znam koliko sam da ja platila i gde sam ga kupila. Naravno, njoj sam prodala po nižoj ceni.
2020 10 29
Ma kakvo vracanje. Niko nije toliko dokon da udovoljava razmazenim devojcicama. Uglavnom tako smisle neku pricu ako im npr ne odgovara velicina ili im ne stoji lepo. Ali kupovati na slepo je uvek rizik, to je svakom kupcu valjda jasno.
2020 10 29
Nemojte joj vraćati novac. Poslali ste joj ono što je odabrala i u stanju kakvom je na fotografijama. Ako joj ne odgovara, neka postavi na mk i proda. Ovom nazovi logikom bi svako mogao da vrati stvar, jer mu npr. ne sviđa kako stoji i sl. To nije greška prodavca.
2020 10 29
Možda joj je malo ili veliko, ili se prosto ne sviđa kako joj stoji. Niste dužni da vratite ako je dobila sve odgovore i slike 😊
2020 10 29
Sad joj navodno nije potpun snimak predmeta. Nekoliko snimaka, slika ne znam ni ja koliko. Uostalom, sve imam sačuvano. Ako bude potrebno sve ću proslediti adminu.
2020 10 29
Uh to je bas delikatno pitanje. Vratila sam i ja jednoj devojci tako novac, a nekoliko puta su vracali i meni kada sam na tome insistirala, jer nisam dobila ono sto je prikazano ili imaju ostecena koja nisu navedena. Ne kazem da je to kod tebe slucaj i verujem da si u pravu, ali ja bih joj vratila novac posto ona vrati robu o svom trosku. Ipak je bitno da svi budu zadovoljni. I ne bih sa njom vise saradjivala. Mirna ti glava, bar ja tako mislim. ❤
2020 10 29
Ako si sve izmerila, uslikala i iskreno opisala to je sve sto si mogla online. Bitno je da je sve kao u opisu. Na toliko profila pise da ne rade povracaj robe i novca i da se pre kupovine informisu o svemu. Kada bismo svima placali probe otisli bismo u debeli minus. BTW Svi popularni brendovi (New Yorker, Amisu, Terranova itd) se siju u Kini, svuda pise Made in China. Ako nece Kinesko morace u neke malo skuplje brendirane radnje.
2020 10 29
1 2