Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vaše mišljenje.Imam situaciju

I ta toliko cenjena Zara :) se vecim delom sije u KIni i ostalim azijskim zemljama: "Zara makes about half their goods in Spain, in factories they own themselves. The rest of Zara's goods are made in cheap, long-lead factories in China and other Asian countries"
2020 10 29
Sve je bilo verodostojno opisano i slikano. Ja sam neko ko takođe kupuje na ovom sajtu. Kao što ne bih želela da budem prevarena, tako isto i ne želim da prevarim bilo koga. Imala sam jednom nedoumicu oko parfema koji sam prodavala, jer mi je članica koja je htela da ga kupi rekla da mu je po kalkulator kozmetike istekao rok. Transparentno sam se ovde vama obratila za mišljenje. Znači, da nikoga nisam htela da prevarim.
2020 10 29
Dobih ja jutros negativnu! Po mom mišljenju skroz neopravdano, ali ok. Negativnu, zato što se članici ne sviđa nova torba sa etiketom koju sam joj poslala i za koju misli da ne vredi onoliko koliko je platila.
2020 11 03
> gigabyte: > Dobih ja jutros negativnu! Po mom mišljenju skroz neopravdano, ali ok. Negativnu, zato što se članici ne sviđa nova torba sa etiketom koju sam joj poslala i za koju misli da ne vredi onoliko koliko je platila. a vi njoj niste ostavili negativnu jer...? to mi je uvek misterija.
2020 11 03
1 2