Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Preprodavci firmirane obuce na veliko

Drage clanice, primecujem vec neko vreme na Krpicama jedan fenomen i imam potrebu da to podelim sa vama. Naime rec je o preprodavcima obuce na veliko. To su clanice koje se time ozbiljno bave, rec je o zaista kvalitetnim brendovima i o originalima. I sama sam vise puta bila njihov kupac i uzela fenomeeeenalnih patika, cizmi, sandala. Nekolilo njih su bas poznate ovde, imaju vise stotina pozitivnih ocena, neke prodaju i garderobu...Ali u poslednje vreme sam nekoliko modela vratila. Stignu nike cizmice, vidi se da su nove, ali napred ulubljene! Pa kozne cizme italijanske ali se parce koze kao malo nabreckalo, nista strasno ne deluje. Ali se posle nekog vremena tu koza oljusti! Pa cizme lepe na oko, ali imaju feler u modelu. Teesko se obuvaju, neki je problem, ne znam nisam obucar (da li je kratak snir ili je maguzvana postava pa noga zapinje kada ulazi, pojma nemam...) a kada se obuju drugi oblik imaju, bas budu bezveze. I vremenom ukapiram da je to sve kupljena roba sa felerom! To jesu originali i poznati brendovi i neka obuca je stvarno nova i nenosena - ali im cesto nesto fali! I sama sam bila 2 puta na Danima felera na Uscu - kada se skupi sva obuca iz Tc koje su kupci vratili ili su sa felerom pa ne moze da se proda. Pa se ponudi menadzerima, zaposlenima i clanovima njihovih porodica. Svaki par za 10e! Sve brendirano i lepo, zaleteh se i kupih prvi put 14 pari 😂 Da li treba da napomenem da vecinu nisam nosila, vec ih kasnije poklanjala i bacala?
2020 10 29
I sada znam da je vecina obuce koja se prodaje na Krpicama takvog porekla. Da srusimo mitove o tome kako je to sanirana roba, sa carine, sa nekih velikih second hand lagera robe, sa nevidjenih snizenja i iz outleta po zemlji i inostranstvu... Ima i toga naravno, ali to je uglavnom roba sa greskom ili vracena od strane kupaca ! I da se razumemo, nemam nista protiv. Ne bih volela da navucem na sebe gnev preprodavaca. Ima ih koji to rade profi, kazem i sama sam uzela par odlicnih komada prethodnih godina. Ipak vas molim da imate razumevanja za kupce, da budete svesne da prodajete cesto nestandardne modele i da obuca moze da ima razne nedostatke, koje i same ne primetite. I da zato prihvatate reklamacije! Mislim da je to posteno. A ostalim devojkama preporucujem da otvore cetvoro ociju i da mogu ocekivati mane i felere koji se na prvi pogled ne vide. Ja sam nesto naucila - radije kupujem obucu od clanica koje prodaju svoje stvari. A ako kupujem od preprodavaca pitam mogu li da ih vratim ako mi ne odgovaraju. Ako mi ne daju takvu garanciju, ne uzimam ih. Sta vi mislite o tome?
2020 10 29
A kada se kupuje ta roba sa felerima u Uscu😊
2020 10 29
Kad su ti dani felera? 😄 Ti si fenomen, 14 pari 😂 Ja sam kupovala felere, bez felera takoreći, a kad naletim na obuću- desna 37, a leva 36, to mi baš odgovara 😉 Što se tiče poente teme, svaka kupovina na sajtu je rizična. Ja sam kupila na pijaci nove firmirane kožne cizme za 900, nisam primetila feler. Kad se zagleda- vidi se, ali su sasvim funkcionalne. Ionako zimi rano padne mrak 😂
2020 10 29
> jacaikaja: > Ja sam kupila na pijaci nove firmirane kožne cizme za 900, nisam primetila feler. Kad se zagleda- vidi se, ali su sasvim funkcionalne. Ionako zimi rano padne mrak 😂 :') :') :') :') :') :') :')
2020 10 29
Ja sam oba puta kada sam kupovala obuću ovde bila nezadovoljan iskreno, starke za koje je u opisu pisalo da su nove su stigle isprljane od korišćenja i djon oguljen, a potom članica nudi zamenu isti broj, tj te koje su bile slikane. Čiste odozgo kao nove. Potom sam opet tražila sliku đona, videla sam isto stanje... Tako da nisam htela da menjam jer ne dobijam nista bolje ali ne preporučuje kupovinu od tih preprodavaca... Pre toga sam kupila čizme za koje je pisalo da su bez oštećenja. A stigle su mi popravljanje čizme koje su lepljenje, sa se belim tragovima od lepka. I na pitanje povrata članica se nije složila da je to lepljeno i da se uopste vidi, tako da sam i tada odustala od vracanja. Ko zeli dobru, kvalitetnu i trajnu obuću bolje da kupi u radnji gde svakako dobijemo i garanciju, moj savet za sve.
2020 10 29
apsolutno. imala sam 1 utisak i kupila kožne glešnjače od renomiranog prodavca, naravno, NOVE. na prvi pogled, spolja - besprekorne. iznutra....hmmm, malo podklobučeni momenti, reko', možda mi se priviđa. nove cipele, nema šanse. i obujem ih sutradan za neku godišnjicu mature. posle sat vremena žuljaju, skinem, pogledam, kad ono se obe izljuštile iznutra, gotovo kompletno. narednog dana, 2 dana od kupovine, se javim prodavcu kulturnom porukom, ne napadam, ne tražim povrat novca, samo prenesem šta se desilo. gospođa sinuje i muuuuuuuuk, ništa, u stilu, ko te ebe, ti gowno, ja prodavac sa 300 pozitivnih, ćuti tu i smrdi. bukvalno sam se tako osećala, a i šta sam očekivala? razumevanje, izvinjenje? previše, očigledno. drugi put, od drugog prodavca sličnog statusa kao prethodni, kupim neke fensi patike. nisu bile skupe, a NOVE. dva nošenja, đon pukne. zagledam se bolje, a on već lepljen. od kupovine je prošlo već recimo, 3 nedelje, šta će biti kad joj se javim? uglavnom, još jedna gorka pilula.
2020 10 29
Nego, lepo nas ti potpali sa danima felera, a kad su- da sanjamo 😂
2020 10 29
Obuća je nezgodna za kupovinu jer svako drugačije gazi i formira oblik. Desilo mi se da kupim čizme koje je nosio neko ko gazi jako ka unutra i bile su naravno meni neupotrebljive jer se osetilo kad se obuje. To je bilo jednom, a ostala iskustva su bila pozitivna. Ništa nije bilo kao novo, ali svakako sam to imala u vidu jer sam kupovala polovno. Kod starije obuće može doći do ljuštenja ili rasušivanja lepka, tako da se i sa tim nikad ne zna. Ima i kvalitetnih komada, tako da ću sigurno nastaviti da kupujem polovno. I nove puknu posle nekoliko nošenja ako nisu kvalitetne.
2020 10 29
> EsBeBe: > apsolutno. imala sam 1 utisak i kupila kožne glešnjače od renomiranog prodavca, naravno, NOVE. na prvi pogled, spolja - besprekorne. iznutra....hmmm, malo podklobučeni momenti, reko', možda mi se priviđa. nove cipele, nema šanse. i obujem ih sutradan za neku godišnjicu mature. > posle sat vremena žuljaju, skinem, pogledam, kad ono se obe izljuštile iznutra, gotovo kompletno. narednog dana, 2 dana od kupovine, se javim prodavcu kulturnom porukom, ne napadam, ne tražim povrat novca, samo prenesem šta se desilo. gospođa sinuje i muuuuuuuuk, ništa, u stilu, ko te ebe, ti gowno, ja prodavac sa 300 pozitivnih, ćuti tu i smrdi. bukvalno sam se tako osećala, a i šta sam očekivala? razumevanje, izvinjenje? previše, očigledno. > drugi put, od drugog prodavca sličnog statusa kao prethodni, kupim neke fensi patike. nisu bile skupe, a NOVE. dva nošenja, đon pukne. zagledam se bolje, a on već lepljen. od kupovine je prošlo već recimo, 3 nedelje, šta će biti kad joj se javim? uglavnom, još jedna gorka pilula. Jao bas je to problem. Imaju dosta utisaka i kupci prelaze preko tih felera jer ne zele neprijatnost! Dobiju odgovor da su cizme nove i da je problem u njima, u njihovom stopslu ili slicno. Caskom ti zapuse usta, pogotovo ako si nov i nesnadjen. Opet kazem, ogradjujem se, imala sam i lepih iskustava!
2020 10 29
> jacaikaja: > Nego, lepo nas ti potpali sa danima felera, a kad su- da sanjamo 😂 Hahahaha! Ja sam to isla pre mozda 7, 8 godina. Setrina drugarica je bila menadzerka Tc Usce pa nas je odvela. Ma ne mozete zamisliti na sta to lici. Ogroman hangar i razbacane cipele na sve strane. Nekada nadjes jednu pa budzis da iskopas drugu, ma sou, zene polude. To traje 3 dana, negde pred novu godinu. Ta zena odavno tamo vise ne radi, a cuh i da nema vise tih dana felera. Mada stvarno ne znam, vise nisam imala koga to da pitam. Ali eto, cesto kada vidim preprodavce na Krpicama, pomislim da iz istih izvora nabave robu. Bar neki od njih.
2020 10 29
Hvala na informaciji, znaci da se ne nadam 😂Ja sam svojevremeno nalazila raznorazne riznice blaga po gradu, outlete, koji su se ubrzo zatvarali. Tu je bilo kvalitetne obuce po niskim cenama, pa sta se nadje u kom broju, feleri su naročito bili jeftini, ali sam regularno deci kupovala italijanske kožne čizmice za 10-15, u vrh glave 20 evra, što su drugi odvajali za Safran npr.ciji kvalitet i dizajn ne mogu da poredim sa ovim koje smo imali. Ima i među felerima ok stvari. Svilenu Legend kosulju sam platila poodavno oko 600 dinara, pri probi ostavili trag pudera. Neke srebrne haljine bez felera su bile u njihovoj outlet radnji stotinak dinara pre nekoliko godina. Sad slabo obilazim centar, pa nisam upućena u aktuelne outlete. Ali, zato, ćerke što su znale da plate običnu majicu, kao ja cizme 😅 Sve su nadoknadile 😂
2020 10 30
Meni se i dalje plače za Fashion&Friends outletom u Nišu, sad su tamo Kinezi. @milenamit Dobru obuću imate na Limundu i to mnogo povoljniju nego ovde. Juče sam izlicitirala Hogl gležnjače od prave kože, nove sa etiketom za 3000, originalna cena im je 150 evra.
2020 10 30
Ja sam baš na limundu kupila te sa felerom. I tamo svega ima, ali bar se oko povrata robe može lakše dogovoriti.
2020 10 30
> milenamit: > Drage clanice, primecujem vec neko vreme na Krpicama jedan fenomen i imam potrebu da to podelim sa vama. Naime rec je o preprodavcima obuce na veliko. To su clanice koje se time ozbiljno bave, rec je o zaista kvalitetnim brendovima i o originalima. I sama sam vise puta bila njihov kupac i uzela fenomeeeenalnih patika, cizmi, sandala. Nekolilo njih su bas poznate ovde, imaju vise stotina pozitivnih ocena, neke prodaju i garderobu...Ali u poslednje vreme sam nekoliko modela vratila. Stignu nike cizmice, vidi se da su nove, ali napred ulubljene! Pa kozne cizme italijanske ali se parce koze kao malo nabreckalo, nista strasno ne deluje. Ali se posle nekog vremena to oljusti! Pa cizme lepe na oko, ali imaju feler u modelu. Teesko se obuvaju, neki je problem, ne znam nisam obucar (da li je kratak snir ili je nabrecksna postava pa noga zapinje kada ulazi, pojma nemam...) a kada se obuju drugi oblik imaju, bas budu bezveze. > I vremenom ukapiram da je to sve kupljena roba sa felerom! To jesu originali i poznati brendovi i neka obuca je stvarno nova i nenosena - ali im cesto nesto fali! I sama sam bila 2 puta na Danima felera na Uscu - kada se skupi sva obuca iz Tc koje su kupci vratili ili su sa felerom pa ne moze da se proda. Pa se ponudi menadzerima, zaposlenima i clanovima njihovih porodica. Svaki par za 10e! Sve brendirano i lepo, zaleteh se i kupih prvi put 14 pari 😂 Da li treba da napomenem da vecinu nisam nosila, vec ih kasnije poklanjala i bacala?
2020 10 30
1 2