Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Dobar telefon?

Xiaomi je zapravo jako dobar. Huawei ne opravdava cenu. Alcatel NE Nokia, može da bude ok Samsung, zavisi koja serija ( J je za decu, A je solidna, S je ozbiljna) Apple, bilo koji osim 8
2020 10 30
Ja sam baš pre par meseci kupila telefon u Balkanskoj ulici, oko 22-23.000 Huawei P30 Lite koji je tada u Mts-u bio oko 35.000 minimum. I dobila sam garanciju na dve godine. Ja sam prezadovoljna Huawei telefonima generalno, odličan odnos cene i kvaliteta. Menjala sam ih doduše na godinu, godinu i po dana, jer mi dosade, ali mama koristi jedan Mate 20 Lite skoro tri godine i radi isto kao i prvog dana. Takođe kupljen u Balkanskoj. Baterija im je fantastična takođe.
2020 10 30
Devojke, hvala, puno mi znače vaša mišljenja i informacije!
2020 10 30
> vanja39: > Ja sam baš pre par meseci kupila telefon u Balkanskoj ulici, oko 22-23.000 Huawei P30 Lite koji je tada u Mts-u bio oko 35.000 minimum. I dobila sam garanciju na dve godine. Ja sam prezadovoljna Huawei telefonima generalno, odličan odnos cene i kvaliteta. Menjala sam ih doduše na godinu, godinu i po dana, jer mi dosade, ali mama koristi jedan Mate 20 Lite skoro tri godine i radi isto kao i prvog dana. Takođe kupljen u Balkanskoj. Baterija im je fantastična takođe. Takođe imam odlično iskustvo sa Huawei telefonima. Huawei Mate 10 Lite sam koristila skoro 3 godine, i pre malo više od pola godine sam u mts-u uzela P40, i odličan je! 🥰
2020 10 30
Ja imam samsung A71 kupljen u mts-u. Bez greske je vec 8 meseci, nije mrdnuo, a ispada mi jednom u 5 dana. Baterija drzi 48 sati, iako je non stop ukljucen net itd. Moj preporuka. Kamera vrhunska.
2020 10 31
Huawei P10 mate i koristim ga vec jednu godinu , kupila polovan, kao nov je, nema ni najmanji bag, a pre toga sam imala P20 mate, prodala ga, isto je full
2020 10 31
Huawei p 10 lite, ali original, sam nosila do skoro, oko 4 godine. I dalje je super radio, ali sam ga prodala da ga zamenim. Sada sam uzela samsung bas preko operatera i za sad nije los. Ali tek sam ga uzela. Bas cuvam telefone, jedino im baterija oslabi posle par godina. Ovaj ako se pokaze, necu ga ni menjati posle 2 godine. Verujem u samsung i huawei telefone. Ali Blu telefon nikad necu prezaliti, ekran mu polomila cetka za kosu u torbi. Jos ga cuvam onako polomljenog. Obozavam ali samo taj Blu telefon. Nema ih kod nas. I kod nas ne mogu da mu zamenim ekran, moram u Austriju.
2020 10 31
Moja ćerka koristi Huawei, ja sam zaljubljenik u Samsung. Sve sugestije sam pročitala, drage članice. Na kraju će biti eci peci pec...
2020 11 01
I ja sam verna Samsungu. Bas mi se ne da da uzmem neki drugi brend. Sto se tice kupovine preko mobilnih operatera, pre par godina su mi uvalili telefon za koji sam ubedjena da je refurbished. Baterija mu nikako nije bila nova, videlo se i po izgledu iste, a i po tome koliko je drzao tj. trajala baterija.
2020 11 03
1 2