Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Limundo sajt

Kako funkcionise ovaj sajt?Postavila sam 7 predmeta i nece vise.Imam 6 pozitivnih ocena.Nista ja tamo ne razumem.Verifikovan mi je profil.Da li sta naplacuju?Cene su mi fiksne.Vec danima mi zadaje muke taj sajt.
2020 11 03
Koliko ja znam, do određenog broja utisaka je limitiran broj aktivnih predmeta, ali nisam sigurna do kog 😊 Svakako sve piše u emailu koji dobiješ kad se registruješ.
2020 11 03
> KristinaCa12: > Kako funkcionise ovaj sajt?Postavila sam 7 predmeta i nece vise.Imam 6 pozitivnih ocena.Nista ja tamo ne razumem.Verifikovan mi je profil.Da li sta naplacuju?Cene su mi fiksne.Vec danima mi zadaje muke taj sajt. Dosta je komplikovano urađen ..ne znam mene zbunjuje i ništa mi nije pregledno.
2020 11 03
Ja sam od 2010 godine tamo , preko 900 pozitivnih imam i meni je nakon toliko godina sajt lak i sve znam sta i kako ali secam se da sam u pocetku ( pre tacno 10 godina) bila isto zbunjena sta i kako. I da , naplacuje se kada se predmet proda.Kada odes u minus 50 dinara ,vise ne mozes da postavljas predmete.Prvo postavljanje sa fiksnom cenom je besplatno , svako naredno za isti predmet se naplacuje ako hoces da obnovis oglas
2020 11 03
Ako ste otišli u minus zbog naplate provizije od svakog prodatog predmeta, više ne možete da postavljate nove predmete, dok ne izmirite dug.
2020 11 03
Ja sam postavila par predmeta besplatno.Racun 0.I kako se izmiruje dugovanje?Bas je komplikovano.Nisam u minusu.
2020 11 04
Sve imaš objašnjeno ovde, jasno i pregledno: https://pomoc.limundo.com/hc/sr Uvek možeš postaviti direktno pitanje na: https://www.limundo.com/Kontakt?utm_source=Pomoc_Header
2020 11 04
Racun mozes uplatiti online, Post netom (odmah legne) ili racun. Cak i kad uplatis u Intesi desi se da ne legne odmah nego se ceka. Ja uplacujem tek kad mi ode u minus i istekne onih 14 dana, jer mi se desavalo da izmirim i da odmah ode u drugi minus jer se nesto prodalo bas tad, tako da cekam zadnji trenutak. Na pocetku imas neke limite, ali brzo to sklone kad dobijes par ocena.
2020 11 04
Koja je razlika između Limunda i Kupindo? Na Kupindo piše da se deo Limundo sveta. Da li su povezani?
2020 11 04
Moze da se desi ako imas 6 utisaka da ti ne daju da objavis vise od npr 7 predmeta, dok ne steknes jos utisaka. Tako je bar meni bilo u pocetku, ostvaris jos 3-4 saradnje i onda ces moci u nedogled da postavljas, bar je tako meni. :) I meni su branili u pocetku, i mnogo mi je sve bilo zbunjujuce, ali kako polako ulazis u pricu, lakse je, samo polako. Od tvog racuna se odbija ako prodas predmet i oni uzmu proviziju, ako reklamiras predmet ili ako obnavljas predmet koji se nije prodao.
2020 11 04
> laurenmarie: > Koja je razlika između Limunda i Kupindo? Na Kupindo piše da se deo Limundo sveta. Da li su povezani? Pa na Kupindu su fiksne cene, meni se svidja sto posle nekog vremena imas padajuci meni za popust, ili da naglasis besplatnu postarinu, pa to onako negde moze da ti "progura predmet" a na Limundu mozes da prodajes i sa fiksnom cenom i da stavljas na aukciju. Meni u zadnje vreme ide super na Limundu, postavis malo nizu cenu, i nekako ide...:)
2020 11 04
Drage dame , koje bi sajtove preporucile za prodaju ? Gde vam najbolje ide prodaja ? : )
2020 11 04
> milaaaaaaa: > Drage dame , koje bi sajtove preporucile za prodaju ? Gde vam najbolje ide prodaja ? : ) Meni najbolje ide prodaja na Lalafo. Nisam imala lose iskustvo bez obzira sto nema ocena. Na krpicama vec slabije, velika je konkurencija. Limundo nisam probala, mnogo mi je komplikovano... Činjenica je da je prodaja svugde losa...
2020 11 04
Hvala na odgovoru : ) > Jelenas108: > > milaaaaaaa: > > Drage dame , koje bi sajtove preporucile za prodaju ? Gde vam najbolje ide prodaja ? : ) > Meni najbolje ide prodaja na Lalafo. Nisam imala lose iskustvo bez obzira sto nema ocena. Na krpicama vec slabije, velika je konkurencija. Limundo nisam probala, mnogo mi je komplikovano... Činjenica je da je prodaja svugde losa...
2020 11 04
Meni su sa 6 pozitivnih dozvolili 25 predmeta.Medjutim treba 10 ocena od razlicitih kupaca pa onda moze koliko hoces predmeta.Ne znam ovo mi tesko i bzv.Nigde ne ide prodaja,a cene su niske.Koliko sam razumela kad odes u minus,moras da uplatis?To mi se ne svidja.KP i MK su zbog toga super.
2020 11 04
1 2