Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Clanica mi iz osvete dala 2 negativne ocene !

Onda tema je ipak upozorenje na ...... Mač sa dve oštrice.
2020 11 14
> greendragon: > Okačite prepisku koju ste vodili sa njom. Sajt je sve nesigurniji, pa je bolje da to rešite međusobno. Koliko vidim ni ona nije zadovoljna vašim stvarima. Ja sam htela da mi vrati moje stvari a ona je odbila... kaze moze da ih nosi. I tek posle moje negativne ona meni vraca i to 2. Ja bih joj i dalje vratila sve njeno da ona meni vrati moje. Ali ona nece.
2020 11 14
Date su dve iz jednostavnog razloga. Cetiri poslate stvari meni su ostecene sto se vidi na slikama u negatinoj koju sam dala. Takodje se vidi poruka u kojoj pise 'vracam negativnu'. Nezadovoljna sam dobijenim, a za poslate stavri je ispricano da su lose, uzasne i sve i svasta, a sad postavljene na prodaju kao nove i odlicne. Nikad mi niko na krpicama nije poslao taj broj pretecih i "sasavih" poruka. Vratila bih stvari bez problema, ali da placam postarinu dva puta bezveze? Nema potrebe. Dam stvari ili na krpice opet ako mi ne stoje ili ne odgovaraju. A jeste problem generalno da izbegavamo negativne bas zato sto ih dobijemo nazad i onda gubljenje vremena u dokazivanju. Abercrombie & Fitch elegantna nova kosulja na kojoj pise S ne moze suigurno biti decija. A farmerke su tacno merene. Clanica je trazila da joj ponudim 'odstetu' na to sto joj nesto ne odgovara. I slazem se, steta je ovim zatrpavati forume. Izvinjavam se.
2020 11 16
1 2