Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako prijaviti prevaru na Lalafo?

> Esprit21: > Jecke7 ti bas nemas srece sa narucivanjem. Secam se teme koju si otvorila zbog prevare ovde, neka jakna valjda, sad kosa. > Kad vidis nesto sto je "too good to be true" - don't do it. Jos ti je i intuicija govorila da nesto nije u redu sa tom promenom imena, slike, brisanja stvari, ali nisi poslusala samu sebe. Da, u pravu si. Što se kose tiče, ne razumem se najbolje u cene. Drugarica je svoju prirodnu nadogradnju prodala za 4000 pa sam se vodila time i na slikama je izgledalo kao prirodna. Htela sam da sebe počastim ali sam se baš zeznula. Od prodavca sam dobila samo seen, novac mi vratiti neće. Ljuta sam na sebe. Definitivno sam završila sa kupovinom preko interneta.
2020 11 14
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/117add9116c8b6e416721107349f3ebe.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/aa1bc4cfe8a8c2df24ccb041badbcc34.jpg)
2020 11 14
Pa nije problem kupovina preko interneta koliko to što ne proveravate od koga i šta kupujete... ,:( I sami ste videli da je lažni profil, sve što je nerealno nemojte kupovati ni od poznatih brendova i prodajnih mesta jer uvek ima neka caka.
2020 11 14
I meni se desilo isto pre nekih godinu dana,sintetika mi je stigla Prirodna kosa od 65cm nikako ne moze da kosta 3500din
2020 11 14
Prirodna kosa nikada ne moze kostati toliko. Ja sam isto sintetiku,platila 3 000 din pre godinu ipo,ali sam bila upoznata da je sinteticka.
2020 11 14
Devojke izbegavajte lalafo svaka druga soba je prevarena na tom sajtu. Ispricacu Vam nesto iz licnog iskustva narucili smo suprug I ja deci Sony PlayStation 3, prosle god preko tog sajta.Prodavac je bio ljubazan fin Jos ce I poklon da nam posalje sve super ave fino I ajde.Stize nama paket I ja pitam kurira molim te da provirim Samo u kutiju nesto mi je mnogo teska on covek kaze ne smem da ti dozvolim ajde sta cu preuzmi paket rece mozda je teska ko zna sta je poklon cuveni,I kAd smo otvorili kutiju imali smo sta da vidimo.puna kutija djubreta razbijeni lap top polimljeni tel,rucice za orman,kartoni uzas.vrednost paketa je bila oko 9000 do pre dva meseca se muz sudio I dobili smo ih naravno,ispostavilo se da su to dva lika koja imaju krivicni dosije I poznati su policiji.eto lalafo je to
2020 11 14
Samo jednu stvar ne razumem kako spavaju ti ljudi Koji svesno nekog ukradu I prevare samo mi to nikad nece biti jasno.
2020 11 14
Baš mi je žao, mislila sam da je lalafo siguran sajt, nešto kao kupujem prodajem..
2020 11 15
Posta je u obavezi da trazi lk ukoliko paket ima otkup. Takodje je lk obavezna kad se preuzima novac... Bar je kod mene tako... Mozda su podaci ipak tacni...
2020 11 15
Ako ti to nesto znaci 😣
2020 11 15
> bilja030: > Posta je u obavezi da trazi lk ukoliko paket ima otkup. Takodje je lk obavezna kad se preuzima novac... Bar je kod mene tako... Mozda su podaci ipak tacni... Slazem se Kad ima otkup Lična karta je obavezna i paket glasi na to ime, tj moraju podaci biti isti. Pravdu u ruke i na adresu Ili pozovi kontakt tel sa paketa, reci joj da imaš podatke i da ces u ponedeljak pozvati policiju i dati izjavu sa njenim podacima i slikama sa sajta, veruj mi da će ti pare biti uplacene u ponedeljak ujutro na postnet. Imala sam sličnu situaciju i izganjala sam.
2020 11 15
Slazem se.Samo pusti poruku da ces prijaviti,oni ce sluzbenim putem traziti broj licne koju posta mora imati. Ja na Lalafo ne kupujem jer mi je sumnjiv sajt cim se pojavio.Ne postoje utisci to jest ocene,nigde nema kontakta admina ili opcije da prijavis nesto.Ja bih Lalafo zaobilazila u sirokom luku jer jer nemoguce provériti ni kupca ni prodavca.
2020 11 15
Meni sestra na Lalafo, imala lepe saradnje što se prodaje tiče ali nikad ne kupujemo. Na početku sam i ja prodavala tamo ali mi se smučilo bolesnika. Još čuvam poruke sa tog sajta. 🤮🤮🤮 Sad kaže da su uveli plaćanje promocije, prodaje se sve živo, zelenaši itd. Kompanija je međunarodna i uopšte ne postoji zakonska regulativa za njih. Svi su anonimni, kao i ovde. Na KP se ni ne može niko prijaviti bez JMBG. 🤔🤔🤔
2020 11 15
Probaj da kazes da ces je prijaviti,Ali Mislim da je minimalna Cena 5000din da bi se pokrenuo postupak.peripetije a laznih prodavaca na svakom koraku,zalosno I jadno kakav smo go narod. :'(
2020 11 15
> Marija1192: da su to dva lika koja imaju krivicni dosije I poznati su policiji Ovo mi je oduvek hit, svi su uvek poznati policiji od pre. :D
2020 11 15