Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Teme koje nisu više aktuelne

Zašto članice ne brišu teme na forumima!? Ako tražite nešto a našli ste, poklanjate i poklonjeno je, postavite pitanje na koji dobijete odgovor, postoji već ista tema na forumu.......... Sve bi bilo preglednije kad bi se brisalo. To je samo moja preporuka ali zaista smatram da ne treba zatrpavati sajt nepotrebno.
pre 10 dana, 12:05
Slazem se!
pre 10 dana, 12:32
I prodati predmeti kojih ima mali milion
pre 10 dana, 12:37
Ima gomila onih koji u Trazim pdf okace temu i napisu "saljite mi u inbox posto temu necu gledati", i onda njihove zauvek ostanu :s
pre 10 dana, 12:44
Podržavam predlog! ☺ Baš je dosta članica koje vole da spamuju forum. Šteta što se to ne sankcioniše. 💥Pravilno brisanje teme: - Klik na kantu. - Ako ima emotikona u prvom postu teme i/ili u naslovu: (Protivno je pravilima isticati naslov teme emotikonima, velikim slovima i sl.) izmeni -> brisanje emotikona -> sačuvaj -> klik na kantu
pre 10 dana, 12:47
Bas tako, podrzavam ideju. Bio bi neuporedivo pregledniji sajt.
pre 10 dana, 12:48
Ma daj, a u Aukcijama iako se admin potrudio i dalje stoji sve , niko ne brise. Poseban su hit teme od 2017. O letovanjima i sl. Pun folder bezveze tema... i nista.
pre 10 dana, 13:45
Slazem se , a najvise sa tim da prodati predmeti trebaju da se brisu, jedan sekund jedan klik
pre 10 dana, 15:36
A tek članice koje 'ne znaju' razliku između reči 'akcija' i 'aukcija'!?
pre 9 dana, 12:18
> mokelem: > Slazem se , a najvise sa tim da prodati predmeti trebaju da se brisu, jedan sekund jedan klik To me jako nervira, kad vidim nesto sto mi se jako svidi, a ono prodato, razocaram se..
pre 9 dana, 12:46
Potforum 'ldeje', je prepun tema koje nisu ideje, barem trećina je za potforum 'Klubovi, sastanci istomišljenika', a često bahate okače i po koju samoreklamu lepo pri vrhu foruma.
pre 9 dana, 12:47