Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

UPOMOC!!!!!

NECE DA MI OKACI PROIZVODE,MOZETE LI DA MI POMOGNETE STA DA RADIM.OKACIM SLIKE SVE IZPISEM I KAD KLIKNEM POSTAVI NISTA SE NE DESAVA U OPSTE NE UCITAVA,SAMO MI ZAKUCA I TO JE TO,TAKO VEC DANIMA....
2020 11 30
Pa cini mi se da nista ne moze da se uradi. Sajt cesto ima neke bagove. Ja imam sa slikama koje se ne ubace, i onda samo obrisem te koje se ne ucitaju i dodam ih opet
2020 11 30
> Lana85: > NECE DA MI OKACI PROIZVODE,MOZETE LI DA MI POMOGNETE STA DA RADIM.OKACIM SLIKE SVE IZPISEM I KAD KLIKNEM POSTAVI NISTA SE NE DESAVA U OPSTE NE UCITAVA,SAMO MI ZAKUCA I TO JE TO,TAKO VEC DANIMA.... Probajte da izbrisete jednu od fotografija, cak i ako se uredno svaka ucita. Meni se to sinoc desavalo
2020 11 30
Hvala vam drage,obrisala sam par slicica,postavio mi je tek kad sam napisala vama poruku na forumu i sad kad sam htela da postavim drugi predmet ponovo nece da mi postavi.Verovatno ponovo radi na foru moras nesto da napises da bi ti se okacio oglas.
2020 11 30
> Lana85: > NECE DA MI OKACI PROIZVODE,MOZETE LI DA MI POMOGNETE STA DA RADIM.OKACIM SLIKE SVE IZPISEM I KAD KLIKNEM POSTAVI NISTA SE NE DESAVA U OPSTE NE UCITAVA,SAMO MI ZAKUCA I TO JE TO,TAKO VEC DANIMA.... Meni se to vec dva dana desava, izgleda da sajt ima bagove neke 😕
2020 11 30
Meni su okrenute naopako! 😕😕😕
2020 11 30
> MarijaRavilic: > Kad ih slikas malo ih iseci i tako stavi, ne bi trebalo da se okrecu > sestreSG: > > Meni su okrenute naopako! 😕😕😕 Ja ih i secem i sve zivo radim, ali opet se rotiraju, a bas me mrzi da postavljam preko kompa..
2020 11 30
Probajte da zamenite prvu naslovnu fotografiju,ili čak nekada mi se dešavalo u naslovu takođe da je greška promenite i naslov što kraći i popunite sva polja,a za rotiranje stoji ispod svake slike krug ja bar tu okrećem u slučaju da su naopako okrenuto i sve postavljam preko telefona .
2020 12 01