Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Moram napisati...

Imam jedan cudan utisak koji me muci. Bez uvrede. Neke clanice prodaju stvari koje bih licno bacila . Mene je stid tako nesto i da poklonim. Desavalo mi se da ostavim kese kraj kontejnera i da ih pokupe Dame u besnim kolima...nisam licno videla ,ali mi je preneo neko ko je video. .Uzasno mi je zao sto stvari koje su za upotrebu nikako za prodaju ne budu poklonjene. Slobodno neka se oglase osobe koje prodaju i to traze...Ruzno je prodavati iscepano izlizano ..dokle smo to dosli???Licno sam spremna da pomognem da poklonim samo bih volela da to bude iskreno. Ako trazite za prodaju recite...postavite oglas. Trazim pomoc u vidu garderobe koju bih prodavala . Nista to nije strasno niti je sramota. Apelujem na clanice koje imaju viska da oglase i clanice kojima je potrebno za prodaju da oglase...Svima ce biti lakse i lepse. Daj da pobacamo ono sto nije za upotrebu. Nemojte se blamirati. Nije sramota traziti.
2020 12 14
Činjenica je da su ukusi različiti i da ne mogu svi da procene realno stanje predmeta. Mnogi ne zagledaju previše detaljno stvari, pa im svašta i promakne od oštećenja. E sad, ako je baš vidno demolirano i namerno uvaljuju, to je već problem, jer će neko kupiti, razočarati se i izgubiti volju za daljom kupovinom na sajtu, što se već odražava na celokupnu prodaju ovde.
2020 12 14
Slažem se sa svim napisanim, nikada ne komentarišem šta ko prodaje i kakve su cene, na mene ne utiče baš nikako pa me i ne zanima ako neko zacepi cifru ali desi se zaista da naletim na stvar koja ne da nije ni za po kući, ma nije ni za PORED kontejnera već isključivo za U njega, a cena tipa "SAMO 500 din"... Pa dok se doda ptt bude 700 minimum... Za npr. patike - odlepljene, rašivene, pocepane, sa rupom iz koje viri palac, ižvrljane nekim flomasterima, korektorom, ne znam ni ja čime... Izvini draga Doli ali ako neko u to gleda i pomisli "hm, ovo je nosivo, prodaću ga", sa tom osobom def. nešto nije kako treba :') Nije u pitanju stvar ukusa već stvar zdrave pameti ,:) Ali da je stanje predmeta vrrrrrlo relativan pojam - potpisujem...
2020 12 14
Ne opravdavam ja nikog, samo kažem. Svašta viđam da ljudi nose, u svakakvom stanju, pa onda je logično da bi i prodavali nešto slično, jer je njima prihvatljivo. Zaobiđem kad vidim da je raspad za moj ukus. Na limundu je to još češće nego ovde, pa se navikneš vremenom.
2020 12 14
Razni ljudji, razna misljenja...
2020 12 14
Gledala sam majke koje dolaze po decu u školu sa izljustenim eko kožnim jaknama, u sintetičkim majicama punih čupkica, još na bretele, sa pocepanim torbama, tako da ne znam sta da komentarisem u vezi teme, gde se prodaje i poklanja takva ista garderoba. Da napomenem da te žene nisu materijalno ugrozene. Prosto, različita nam je percepcija. I meni se jednom davno dogodilo da nisam primetila da haljina koju sam postavila ima rupice, širila se, rastezala, nisu se primecivale i takvu sam je i nosila pre toga. Posle sam zagledala svaki detalj na garderobi i primecivala ono što drugi ne primecuju.
2020 12 14
Mislim da nemamo svi isti standard po pitanju šta je nosivo a šta ne...
2020 12 14
> MissDiva: > Mislim da nemamo svi isti standard po pitanju šta je nosivo a šta ne... Slažem se..
2020 12 14
> DoliBlack: > Činjenica je da su ukusi različiti i da ne mogu svi da procene realno stanje predmeta. Mnogi ne zagledaju previše detaljno stvari, pa im svašta i promakne od oštećenja. E sad, ako je baš vidno demolirano i namerno uvaljuju, to je već problem, jer će neko kupiti, razočarati se i izgubiti volju za daljom kupovinom na sajtu, što se već odražava na celokupnu prodaju ovde. Upravo sam imala taj slučaj draga kupim razočaram se i izgubim volju ,usput slažem se od reči do reči svaka čast🤗❤
2020 12 14