Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Pitanje o proceduri

Imam poruku putem razgovora na mojim krpicama u kojoj se navodi koliko bi predmet koštao u €, jer bi uplata bila u toj valuti i predlog da prepisku i dogovor nastavimo preko određene e-mail adrese,koju je navodni kupac i naveo.Da li neko ima slično iskustvo? Relativno sam nov član,pa mi nije sasvim jasno da li je to uobičajeno.
2020 12 15
Razmislite, zašto biste nastavljali prepisku putem mail adrese, kada je ovde sve transparentno? Ne, nije uobičajeno na Krpicama to što ste naveli. I meni je stigla poruka tog tipa. Samo ovde odgovaram, nikakvi mailovi, ništa van sajta.
2020 12 15
Bila je neka tema o krađi podataka. Nemojte ulaziti u ovu besmislenu situaciju. Uplata u dinarima i komunikacija preko mk poruka ili ništa!
2020 12 15
Hvala na odgovorima. Profil sa koga ide upit na mojim krpicama je potpuno prazan,bez predmeta za prodaju i bilo kakvih ocena od strane drugih članova.
2020 12 15
I ja sam nocas dobila istu poruku. Koliko se secam,prosle godine su se clanice zalile da dobijaju takve poruke sa raznih profila. Zatim se ukljucila jedna clanica koja je zavrsila fakultet informacionih tehnologija i detaljno objasnila o kakvoj internet prevari se radi i na koji nacin zloupotrebljavalju Vase podatke. Tako da obrisite te poruke i ne odgovarajte na njih i nikako ne saljite svoje e-mail adrese,podatke ,br.racuna u bankama i sl.
2020 12 15
Ta vrsta prevare ne kružila i na drugim kupoprodajnim sajtovima ranije. Bila tema pre i više od godinu dana. Postoje dve varijante ili traže lične podatke sa brojem kartice ili uplatu preko Pay Pal. U oba slučaja je u pitanju prevara. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/d3fb96701e3bfca3de17165ffc213938.jpg)
2020 12 15
Evo i meni upravo stigla poruka, vidim član ima 7 negativnih.
2020 12 16