Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li vam se desilo?

Zna da bude mučno pa ako se na kraju odluče za kupovinu sve vreme se pitam šta može da pođe naopako, da li može da se nađe neka mana za koju znam da ne postoji, da li će preuzeti paket itd. Upite ne šaljem noću baš iz razloga što je spomenuto. Sve može da sačeka do jutra i u pristojno vreme. A na slanje 'danas' i 'pod hitno' se naježim nakon takvih razgovora. Ne sede svi kući ceo dan i trčkaraju do pošte pod hitno. Imamo i druge obaveze. Uvek istaknem odmah po dogovoru kad mogu da šaljem predmet i da ću se javiti čim to uradim. Naravno trudim se da to bude u najkraćem roku. Dobra komunikacija je osnova dobre saradnje po meni.
2020 12 16
Pa ja ne znam ni jednu drugu varijantu osim danas za sutra. 😂 Ma to mora da je neka klinka, ko zna, nema više od 19 -20god sigurno. Nemojte se brinuti, ima raznih na sajtu, samo preskočite, prodaće se u nekom momentu. Ja najčešće prodam stvar dan, dva kasnije nakon situacija kada neko razvlači ili se raspituje oko širina, dužina pa ne kupi. Uvek, ali uvek se desi da neko drugi kupi dan nakon... Samo kažete da podigne svoj novac nazad.> srebrna: > > MissDiva: > > Imajte malo strpljenja, veliki su redovi u poštama, bankama, svi čekaju ispred na hladnoći, sačekajte dva do tri dana i pitajte osobu da li želi da kupi ili ne, ako ne uplati u roku od dva dana i ne javi da nije uplaćen, znači da je jednostavno neodgovorna i da je blam na neki drugi način da otkaže kupovinu... Moram da naglasim da ja to ne radim, ali sam imala iskustva, srećom ne često i uopšte se ne brinem oko toga. > Ne radi se o tome, pročitaj šta sam napisala. > Niko ne otkazuje kupovinu nego se kupovina prolongira na uštrb prodavca a kada se obavi, kupac traži da mu se predmet stvori tog trenutka, ne danas za sutra. > Prodavac ovde ima itekako mnogo strpljenja a kupac nimalo.
2020 12 16
Hahaha, napravila sam zbrku oko obaveštenja mail-a. Ne verujem da je ikom problem baš što neko piše noću, možda jedino tad ima vremena, moja je uostalom greška što sam prebacila na poslovni, imam problem sa pamćenjem šifri, sve sam morala da izmenim, u brzini i pogreši čovek. Ali, to da napneš tri poruke u pola sata recimo, pomislim ko zna gde gori?! Ili ovako kao kod @Srebrna, imam utisak da je takvim kupcima ono čuveno "ja sam kupac, moji novci i sl", čujem samo JA, JA, JA, iako se ovo zove saradnja, dakle ima dve strane najmanje 🙄.
2020 12 16
Jedino čime se iskreno bavim na sajtu, da budu fotografije lepe koliko mogu biti jer to mi je i praksa, ne radim skroz profi kako bih radila jer za to je potrebno mnogo više vremena i živaca. I da bude lepo upakovano, da ja to proverim sve pre slanja da je ok, mada većina stvari je skroz nova i oprana pa nemam brige. Sve drugo, ni ne želim da me zanima. Mislim da ću na sajtu biti još mesec dana i to je to...
2020 12 16
ja sam preko kp imala mucnu situaciju :s clanica mi je slala podatke da joj posaljem pouzecem iako u postu pise debljim slovima da saljem nakon uplate na racun. u medjuvremenu sam izasla sa sajta jer kao svaka osoba imam i ja obaveze. kad sam usla posle 3h imala sam sta da vidim, sama postavlja pitanja, sama odg na njih. Prvo mi je normalno napisala da je odgovorna clanica da preuzima pakete nije od onih sto naruce i ne preuzimaju, kao mnogo je zainteresovana za predmet. posle sledi poruka da ne zeli da uplati unapred jer je rizicno, posle toga kao sta cemo sad, i na kraju da sam prevarant, da se nisam udistojila ni da joj odg na poruke i svasta jos nesto. Samo sam joj rekla da je mnogo bezobrazna i da blago tom prodavcu kojeg ona zaobilazi. Da bi sledile poruke da sam bolesna, da se lecim, itd. i onda me naravno blokirala, nisam vise mogla da joj odg. Sacuvaj me Boze... Sve je naravno prijavljeno administratoru.
2020 12 16
> AppleRed: > Zna da bude mučno pa ako se na kraju odluče za kupovinu sve vreme se pitam šta može da pođe naopako, da li može da se nađe neka mana za koju znam da ne postoji, da li će preuzeti paket itd. > Upite ne šaljem noću baš iz razloga što je spomenuto. Sve može da sačeka do jutra i u pristojno vreme. A na slanje 'danas' i 'pod hitno' se naježim nakon takvih razgovora. Ne sede svi kući ceo dan i trčkaraju do pošte pod hitno. Imamo i druge obaveze. Uvek istaknem odmah po dogovoru kad mogu da šaljem predmet i da ću se javiti čim to uradim. Naravno trudim se da to bude u najkraćem roku. > Dobra komunikacija je osnova dobre saradnje po meni. Meni je sasvim ok da pre kupovine ,kupac,ukoliko ima odredjeni rok,najavi prodavcu da vidi da li je to izvodljivo i to mi je sasvim u redu.Medjutim ako unapred odredjeni datum nije dogovoren,podrazumeva se da se posalje u narednih dan,dva,tri.A posebno mi je nenormalno da i ako ne mogu da poseljam onda kada je neko zamislio da mora,da jos kao treba da se pravdam,zasto ne mogu
2020 12 16
Kao kupac uplaćujem novac elektronski odmah po dobijanju podataka, ne podnosim odugovlačenje bilo koje vrste. Kao prodavac, ok mi je da ako se danas dogovorimo i dobiješ podatke - sutradan uplatiš novac, eveeeentualno u ponedeljak ako se npr. čujemo u subotu. Ali sve preko toga mi je bezobrazno. Isto tako, pakete šaljem kada mi novac legne na račun (što uvek i naglasim nedvosmisleno), uglavnom bude sutradan u odnosu na dan uplate ili, takođe u ponedeljak ako se plaćanje odigra u subotu (pre toga najčešće ni ne legne novac). I imala sam pre par dana prvi put scenu sa izuzetno neprijatnom ženom koja je digla frku kako to zaboga ne šaljem odmah u subotu paket, ona je uplatila i njoj TREBA za ponedeljak (kad je bilo 3 stepena napolju) letnja haljina itd. Pre toga naravno nije pominjala da je toliko hitno a meni bilo logično da joj pošaljem u ponedeljak. Bilo kako bilo, novac sam joj uplatila nazad, sa takvim poremećenim likovima mi i ne treba saradnja, daleko im lepa kuća.
2020 12 16
Naravno, sve propraćeno lavinom poruka "jel ste poslali, da li ste poslali, pošaljite danas, MOŽETE danas da pošaljete".... Pa najbolje mi ti odredi i dnevni raspored... ako treba i da otpevam nešto, eventualno...
2020 12 16
Možda bi neki "vazduplohov" ili "telepronter" povadio stvar 😁. Žao mi je što nismo uvrstile rubriku "kupci za izbegavanje"! Pre ću da preživim nepreuzimanje paketa, nego maltretiranja ove vrste.
2020 12 16
> LunaLuBeka: > Možda bi neki "vazduplohov" ili "telepronter" povadio stvar 😁. :') :') :')
2020 12 16
Kupci za izbegavanje bi tema bila show živi.... ,:) A zaista je tačno da se vidi da će saradnja biti mučenje odmah od prve rečenice! Kod takvih saradnji strepim čak i kad šaljem stvar koja je nova, nenošena. Bukvalno treperim dok ne vidim poruku da je paket preuzet i da je sve u redu. Odmah splasne pritisak...a onda se zapitam, pobogu, oko čega se ja uznemiravam-svašta ,:) x-)
2020 12 16
Sad se nesto i ne bavim prodajom, ali secam se jedne clanice koja je na profilu imala gomilu firmiranih prilicno skupih stvari, a cenkala se sa mnom oko predmeta od 500 din, pritom novog i snizenog maksimalno. Odustala je jer joj je bilo mnogo sa postarinom.
2020 12 16
Ima opcija danas za danas, ali gospoDZi predociti cenu postarine, ako ti se da da ides. Ti si nju strpljivo cekala, nek saceka i ona.
2020 12 16
Nemam ništa protiv danas za danas ako se dogovorimo ali ta usluga može do 12 ili 16 h da se obavi, ne znam tačno, a ovde se uplati kasnije i onda kreće tiranija kao što napisa pufnastapufnica i mislim da ubuduće će biti ćaozdravo metod.
2020 12 16
1 2